Idre söndag-söndag.

Jag har blivit så jävla känslig det senaste. Jag brukade aldrig lipa, nu är jag en jävla weeper som gråter över allt och inget. Ska bli sjukt skönt att komma iväg en vecka till Idre, trots att jag känner mig stressad för allt jag inte fixat. Men näfan, det här blir bra.
Ses nästa söndag, säger vi så, hey.

Merry Christmas.

Tänkte börja med att gratta Malin som äntligen blir myndig idag. Rocka i Florida åt mig med baby, och grattis!
Igår hittade jag en helt underbar balklänning! Den var varken så djup i ryggen som jag ville ha den och inte heller var den halterneck, men jag gillade den sjukt mycket ändå. 4000 papp känns lite sådär, även om det är mamma och pappa som betalar, men smakar det så kostar det kanske.. Och det kostar väl så mycket för en balklänning, men ja.. Den 7 juni kommer troligen vara den dyraste kvällen i mitt liv so far, haha.
På Lager 157 brände jag som vanligt mer än vad min kassa tillåter egentligen. Jag vet inte hur många gånger jag flyttat över pengar från mitt e-sparkonto denna månaden, fyfan.. It´s all about the money just nu som ni märker. Men jag mår fortfarande sjukt bra. Har dansat runt hela morgonen till julmusik, klämt paket, slagit in paket och kollat på julprogram på tv:n. Snart ska jag till stan för att fika med Emma, Julia och senare också Simone. Har lite saker jag måste fixa först bara.. Ikväll blir det uppesittarkväll, mys!
Imorron firas julafton med pappas sida av släkten, och på juldagen åker vi till Lerdala och firar med mammas sida.

God jul ♥

If I ever leave this world alive.

Jag mår rätt bra för tillfället. Det beror främst på att jag inte känner mig beroende av någon annan. Det är ganska viktigt för att jag ska må riktigt bra, att jag känner en såndär jag-klarar-mig-jävligt-bra-utan-dig känsla. Det gör jag nu. Och nu pratar jag inte om familj eller vänner, det vore väldigt nonchalant.
Jag mår också bra för att pappa är hemma igen över jullovet, man märker direkt att alla blir så mycket gladare nu. Mår bra för att det är jul, och jag älskaar julen! Och för att jag vet vad jag vill göra med mitt liv de närmsta åren. Jag vet inte om jag vill plugga vidare till polis, även om det lutar åt det, men jag vet vad jag vill göra innan. För det finns inte en chans att jag pluggar vidare direkt efter studenten. Visserligen kom lågkonjukturen jävligt dåligt när vi ska ut och jobba, men ähfan, det löser sig. Jag vet att jag vill vara volontär, för som jag sagt förut, det finns inget som berör mig lika starkt som det och de människorna. Ännu mer nu när jag fick brev, teckning och kort från mitt fadderbarn. Åh, prr på det! Sen vill jag till Australien, ta dykarcertifikat, jobba och bo där ett tag. För att sedan åka till London, tågluffa genom Europa, ta en sväng till USA (mest för att)... Så det känns snarare som jag aldrig kommer tillbaka till Sverige, haha. Det är väl mest pengarna som saknas för att göra allt det där, men det är därför man har föräldrar, haha, tss..

Igår var det Pims med alla tio Falköpingsbrudarna, det är fan inte ofta vi får ihop alla, haha. Visserligen drog jag vid halv nio, men det var mysigt ändå. Kom hem till Skara och gick till Annie, sen åkte vi hem till Sara för att sedan hamna på förfest hos David. Så till Olins kom vi inte förrän tjugo över tolv, men vad gör det liksom..
Ikväll ska jag till Jules, kolla Harry Potter och mysa, lövely!
Imorron åker jag och mams till Blidsberg och kollar balklänningar för att sedan åka vidare till Lager 157.
För övrigt är det en vecka till Idre idag.

Rock on!

World spins madly on.

Idag var jag och Falköpingsbrudarna i Skövde efter juridikprovet och köpte några julklappar. Jag gick inte in så värst mycket för det med tanke på att jag ska dit med Skarabrudarna imorron igen, men har köpt klart till de flesta nu i alla fall. Eller ja, nu är det "bara" mamma, pappa, Johan, Simone, Elin, personlig present och småpaketen kvar, men det fixar jag imorron serru.. Så morgondagen blir chill, först skolan, sen Skövde, sen troligen med till Götet för att hämta pappa på Landvetter. Äntligeeeen!
Lördag blir först Pims med Falköpingsbrudarna (ja, mycket Fkp och Skara, men det är så ni hänger med) och sedan eventuellt Olins i Skara. Annie hörde av sig tidigare och ville ha med oss till Skövde, men vi får väl se.. Jag som tänkte vara nykter från lusse till juldagen bryts nog nu, men det förvånar väl ingen, haha. Man kanske borde vara realistisk i sina tankar med, tss..

För övrigt så är det konstigt att de proven jag pluggat minst på är de jag får bäst resultat på. How come? Det är en rätt bra taktik, så jag klagar inte, haha.
Annars har jag väl inte så mycket mer att säga än att vi är så jävla mycket värda att få jullov nu!
Avslutar med en grym låt, enjoy.


You make me smile.

matilda, säger:

gudja, australien, mumma!

Emma säger:

gudja?

en stad?

matilda, säger:

HAHAHA!

Emma säger:

haha, jag ska googla på den okända stad

....

men det verkar ju ligga på malta.

matilda, säger:

haha, fuck heller

Emma säger:

vad gick du in på då?

matilda, säger:

HAHAHAHHA

matilda, säger:

men emma,

vad gör du nu?

Emma säger:

jag googlar på Gudja .. NEJ DU MENADE " gud ja"

matilda, säger:

HAHAH!

NU DÖR JAG!

Hahaha, jag kan ha världens skönaste vänner!
Kollade på gamla kamerafilmer på Lossi och Malin förut, fan vad jag saknar dom människorna. Och en när jag tvingade pappa att dansa, saknar honom med. Men på fredag kommer han hem igen, woho!
Imorron är det bara juridikprov nästan, och på fredag är det bara avslutning, underbart!


That´s why I love you.

Fortfarande sjuk, och ännu mer rastlös. Efter två dagar hemma så blir man lätt det. Tackar för att musikhjälpen på tvåan sänds i alla fall, det gör min söndag lite mindre ångestladdad. Lyssnar på Annika Norlin, och om jag ska vara ärlig så är de låtarna inte mest peppande. But hey, jag är inte speciellt pepp som människa idag heller, så det passar väl rätt bra. Har inga heta nyheter eftersom det inte händer så värst mycket här i min ensamhet. Kan säga att jag har världens sötaste vän som kom hem till mig igårkväll med choklad och julmust. Åh, blir helt glad av hur söt du är Simone, puss!
(Haha, älskar spontana människor som Kitty på musikhjälpen nu, som ska tatuera sig helt plötsligt. Det är mina takter, haha! Visserligen ingen snygg tatuering, men vafan, inte mitt problem.)

På tal om tatueringar har jag hitta min nya. Eller ja, jag vet en jag skulle vilja ha på nederdelen av ryggen, som går ner på sidan av magen och ryggen. Om ni förstår. Mest tankar, men mina tankar brukar ju bli verklighet, eller? Haha. Jag tänkte inte göra någon mer färgtatuering än de blommorna jag har på benet, men jag tror den här jag funderar på nu skulle bli absolut snyggast i färg. We´ll see..

Nä, dags för att spela mer Hjärter, blivit ett av mina tidsfördriv denna helgen..


Lusse och Ållympiaden 2008!

Lusse och Ållympiaden beskrivs bäst med inga ord alls, haha. Det som hände där, stannar där, kind of, haha. Men förfesten med klassen var grym med Ållympiaddansen, sångerna ("vi är sp-stammen, söker efter lammen. Vi är sp-stammen, söker efter pallen"), jag har aldrig, våghals och massa avslöjanden, haha! Vi stannar den kvällen där, eller vad säger du Elin?
Ållympiaden ägde vi skiten ur vår grupp som bestod av tr/hr, bygg och samhällengelsk. Kom till final där vi mötte natur, som vann efter att vår partiska domare gett dom segern. Så visst, ni vann, men inte fan var det rättvist inte. Men vi har pokalen nu i alla fall, är det inte det som räknas?! ;D Bilderna ligger mest på facebook, de som jag har. Mer kommer väl så småningom.
Efter Ållympiaden åkte jag hem till Skara, fick feber, frossa och sjukt ont i halsen. Vilket fortfarande håller i sig, så denna helgen blev lite annorlunda planer än tänkt. Eller snarare, det blev inga planer. Men ja, det tar vi igen på jullovet!
Ikväll blir det Harry Potter, vilket gör min kväll. Till middag blir det nog Ipren och vatten. Mumma.


Let´s rock this party.



Lite snyggare, mycket bättre.

Ållympiaden och lusse 2008 kommer vara Sp06a:s!
Rock on!

Come on over let me show you what it really means.

Jag förstår verkligen inte hur någon kan säga att trean är det lättaste året, det är bara bullshit. Det är nog allra jobbigast, både med skolan och på fritiden. Det känns som alla har huvudet precis över vattenytan, ibland kommer det så stora vågar att man försvinner för ett tag, men till slut hittar man upp över ytan igen. I för sig mest tills nästa våg kommer, men ja, så småningom blir det väl lite lugnare. Men just nu är det så mycket, och som jag och Elin pratade om förut, det går fan inte att prioritera bort något. Vilket innebär att jag är helt sjukt pank och har saker upp till halsen (öronen? vad man nu säger) att göra och tänka på.
Jag har i alla fall fixat en dräkt till Ållympiaden, så då är det en sak mindre att tänka på. Sara hade tydligen fått två, så jag tar en av dom. Så på torsdag är det röj med klassfest först, sen lusse på Terrassen, sen efterfest med klassen innan vi drar till Frejahallen klockan 08.00 för att spöa alla andra klasser i Ållympiaden.

Annars vet jag inte, jag mår bra samtidigt som jag har halv ångest. Att det beror till största delen på det jag nämnt förut vet jag, men ja.. Samtidigt vet jag nu att i en liten stad som Skara vet de flesta för mycket om en, och att ens handlingar får konsekvenser. Men här är jag också dubbelmoralisk, för jag ångrar inte handlingarna, men jag ångrar konsekvenserna. Kan man göra det?
Och jag vet att jag pratar i gåtor för de flesta, men jag vet inte riktigt vart man ska dra gränsen för sitt privatliv i bloggen. För jag gillar att skriva av mig, men ändå inte för mycket. Därför skriver jag i gåtor, så ni inte förstår för mycket, haha.

Imorron ska jag i alla fall träffa Emma på Nockes, det var ett tag sen det bara var hon och jag så det ska bli mysigt!

You end up hurting all of your friends.

Bottle up your smile and pour it in a cup.

Jag antar att ni är nyfikna på hur min lördagskväll var eftersom söndagsbesökarna var nästan det dubbla, haha. Men jag har inte suttit vid datorn i helgen, mer än igårkväll en sväng, så ni får väl en ytlig beskrivning nu istället..

I fredags var brudarna hemma hos mig på vinkväll, som sagt. Finns inte så mycket att säga, mer än att det var mysigt!
Lördagen började med mamma i Lidköping där jag hittade den perfekta balklänningen. Djup i ryggen, halterneck, smal modell, och snygg färg. Men det var i storlek XL, vilket är för stort. Så jävla typiskt.
På kvällen drog i alla fall jag och Simone till födelsedagsbarnet Wb där resten av det gänget var. Hängde där tills halv elva eller nåt då jag och Simone (de andra dissade för att åka till Skövde) drog till bowlingen i Skara. Där hänger de mest patetiska människorna i Skara, så vi drog väl till Olins efter tio minuter. Och så kom jag in gratis, det tackar jag inte nej till.. Och kort sagt hade jag så sjukt jävla roligt. Träffade i stort sett alla Skara-människor jag ville träffa, fick träffa Kajsa för första gången på en månad och Ludvig likaså. Det går inte riktigt beskriva kvällen i ord, mer än dans, avslöjanden och massa skratt. Sen skulle jag och grabbarna på efterfest hos Niklas, men eftersom vi kom ungefär 100 meter på en timme så blev det inget med det. Inte för att jag klagar men, haha. Träffade också folk som jag inte förväntade mig träffa, tss. Och ja, vi kan väl stoppa kvällen där nångång, runt fyra. Mer behöver ni inte veta, och mer tänker jag inte säga. Och som vanligt är jag sämst på att återberätta, men allt som var sjukt roligt då skulle inte alls vara lika roligt nu. Men jag mådde bättre än vad jag gjort på länge, så tack för det alla ni som gjorde den! Det behövdes verkligen!
(Och jag har bara två kort sen helgen, så det känns lite ovärt att lägga upp överhuvudtaget.)

Och ja, jag är en jävligt okänslig bitch på fyllan, det är ren fakta, men ja.. Ibland är man jävligt självisk. Och ibland tänker hjärtat och hjärnan två olika saker, och när man följer hjärtat så.. Haha, äh, skitsamma.
Idag vaknade jag i alla fall med feber och halsont. Ingen skola, istället trycka i mig ipren. Har tagit mig till Falköping nu i alla fall, så det blir nog skola imorron. Har bara två lektioner så ska inte klaga.

Rock on.

Smile like you mean it.

Dagens konversation:

julia säger:

yes! juliareadhead är min nya blogg

matilda, säger:

WIIE!

JAG ÄR FÖRSTA BESÖKAREN!

julia säger:

wohow!!!

julia säger:

du är fan snabbare än mig

matilda, säger:

alltså, du..

matilda, säger:

red?

read?

matilda, säger:

julialäshuvud

matilda, säger:

HAHAHAHA

julia säger:
hahah! FUCK!

Klockrent, hahaha!
Imorron för övrigt så är det nog dags för makeover.. Ja, så får det nog bli.
På kvällen kommer Julia, Emma, Simone, Åsasara, Sara, Moa och Gabriela till mig för vinkväll. På lördag ska jag först julshoppa, sen troligen utgång på kvällen. Så det ser ut som ännu en bra helg, mihi!

Rock on!


Allympiaden.blogg.se

Meeen, nu kände jag att jag fick en liten ljusglimt i vardagen. Läste allympiaden.blogg.se , som handlar om förberedelserna och händelserna (i förväg dock) inför nästa fredagmorgon. Efter att vi dygnat från lussenatten på torsdag (förutom dom som däckat) så är det vi alla treor har väntat på- Ållympiaden. Och för alla vilsna Skarabor så är det kort sagt en massa tävlingar mellan alla blivande studentklasser. Prestige som fan, tydligen, haha. Och det ska tilläggas att alla fortfarande är fulla när  vi ska springa runt i Odenhallen och köra irländsk julafton i olika utklädnader. Haha, underbart! Fick reda på att vår klass är i dödens grupp:

Grupp 3                                                            

TR3/HR3                                     
SP3e                                            
SP3a              
BP3                                   

Hahaha! Fyfan vad roligt det här kommer bli!            

Break it.

Jag beundrar folk med disciplin. Som tar tag i saker när det behövs, som är ambitiösa och intresserade. Jag är inte den personen. Jag gör inte det jag inte tycker om. Se bara på mina matte och tyska betyg. Det berodde inte på att jag var dålig, det handlade om att jag var för envis för att inte lära mig. Matematik för att det inte finns någon som helst anledning till att lära sig det, tyska för att min lärare och jag inte drog jämt någonstans. Och jag fjäskade inte, för det är inte jag att ställa mig in för någon jag inte bryr mig om. Om det så handlar om lärare eller personer i allmänhet. Gillar dom inte mig, fine, då gillar jag troligen inte dom heller. Oftast är det väl tvärtom, jag gillar inte dom, alltså gillar dom inte mig. Och varför lägga ner energi och tid på folk man inte bryr sig om? Det är inte så att jag inte kan vara trevlig, för det kan jag, men jag spelar inte bästis med dom och snackar sedan skit om dom bakom ryggen. What´s the point liksom..

Nej, disciplin och ambition har aldrig varit min starka sida. Jag kan lägga ner min själ i sånt som jag tycker är intressant och roligt, men jag kan inte tvinga mig själv att göra det jag inte vill göra. Som att läsa de där jävla sidorna i naturkunskapen tills provet imorron. Jag är mer den som säger det får gå som det går än som ger sig fan på att läsa dom. För jag förstår väl också att det inte är många som gillar att göra det, men de har ändå disciplinen att göra det. Jag tror det är svårt att förstå om man inte själv har dålig disciplin. Jag menar, jag skulle i alla fall tänka att "hur jävla svårt är det, det är väl fan bara att gå hem och läsa". Om det inte var så att jag var den personen med den sjukt dåliga disciplinen. Ingen självömkan här, bara ett påstående varför jag gör som jag gör. Speciellt när det gäller skolan. Men saker och ting brukar lösa sig ändå, även fast jag inte kommer få mvg på det här provet. Det är rätt okej att inte vara hundra på allt. Speciellt när det är tusen saker att tänka på nu- prov, projektarbetet, studentklänning, balklänning, kavaljer, ållympiaden, utklädnad, lusse, sprit, jul, nyår, pengar till idre... Ja, you name it. Jag försöker väl mest hålla ut tills jullovet.

RSS 2.0