Fest i Götet.

Tänkte skriva lite om gårdagen och natten, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Inte så oväntat kanske, men ja, försöker ta med de väsentligaste delarna..
Klockan sex var jag, Åsasara, Simone och Emma påväg till Götet. Efter vad som kändes som timtal (ja, det var det väl kanske också) hade vi hittat fram till Emelies lägenhet på Majorna. Mittemot där pappa bodde när han jobbade där, kom vi underfund med. Sjukt mysig lägenhet hade hon i alla fall! Vanja och Ingegerd (rätta mig om jag har fel namn på sistnämnda person) kom också dit, så då var det bara att börja supa. Och som vi drack, haha! Pratade massa minnen sen Siesta och Gällkvist- mys! Emelie blev kvällens frisör, och när hon skulle sätta upp mitt hår (ja, första gången jag har uppsatt hår på fest, troligen) så kände vi att till den frisyren behövde man kortare lugg. Så jag ställde mig över diskbänken, och vips så hade jag lugg igen. Så gick det med att spara ut den, haha. Äh, det var roligt, och det kan bero på att jag inte var i mitt nyktraste skick, haha. Att Emma somnade på toan hade nog med att göra att jag på nåt sätt lyckas alltid få folk att dricka mer än vad de behöver, sorry för det, haha. Drog ut runt halv ett- ett, men kom inte in på Club Milk förrän runt halv två. Inte direkt min sorts dansmusik, vilket var lite synd, för jag var pepp på att dansa annars.. Vid halv fyra var vi på Burger King för att göteborgarna vi träffat skulle käka, och vi skulle värma oss. Sen drog vi hem till Emelie för efterfest med göteborgarna. Eller ja, blev med efterchill kanske. Runt klockan sex när vi tänkte sova så låg det fem personer i sängen, vilket ledde till att den brakade ihop, haha.
Efter ungefär fyra timmars sömn gick vi upp, och fan vilken bakfylla. Så planerna att shoppa försvann rätt snabbt där, med tanke på att jag trodde jag skulle spy närsom. Så istället drog vi in till Nordstan, utan att ens orkat sminka mig eller sätta i linserna, och satte oss på Donken innan vi åkte tåget hem vid två.
Ja, blev en jävligt luddig och ytlig beskrivning, men ja, det blir så när man sover sådär bra i fyra timmar. Sjukt trött, så jag funderar på att gå och lägga mig nu.. Och resten av bilderna jag kände för att publicera ligger på bilddagboken eller facebook.

   

Rock on!

Forever is tonight.

Ikväll ska bli så jävla röj, och det ska jag, Emma, Simone och Emelie se till. Vi tänkte dissa Götet ett tag för att tåget hem inte gick förrän halv åtta imorronbitti, men så kollade jag med Emelie om vi inte kunde få slagga över hos henne, och visst kunde vi få det. Så ikväll klockan sex, efter Emma jobbat klart, drar vi till Götet och Emelies lägenhet och förfestar. Sen är det ut på stan, troligen Club Milk om inget annat förslag kommer upp. Det är så jävla skönt att vi har nånstans att sova, så vi kan gå hem när fan vi vill och inte vara uppbundna till tåg och sånt skit.
Sen imorron, när vi nu vaknat, drar vi ut på stan och julshoppar.
Outstanding!

För övrigt så var Magnus Betnér helt jävla grym i torsdags!
Och för övrigt nummer två så mår jag sjukt bra just nu! Om man bortser från att pengarna rinner ur mina händer som en sil och att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Men det bryr vi oss inte om idag, inte när jag mår bra. Man lever bara en gång!

Rock on!


He can tell me what to do but he can't tell me what to feel.

Är betydligt mer pepp på Idre nu efter mötet, fan vad kalas det kommer bli! Och vad knack vi kommer vara. Här är det inte frågan om någon kommer däcka i en snödriva- utan vem som gör det först. Haha, bäst.
På tal om bäst så läste jag ut Hjärtans Fröjd av Per Nilsson ytterligare en gång igårkväll. Jag tror jag uppskattade den mer nu än när jag läste den senast. Åh, hans ord och beskrivningar, jag finner faktiskt inga ord. En sån bok man inte kan släppa, för den är så vacker! Och som man kan läsa om och om igen. Läs den! Ska börja läsa The Return of Hjärtans Fröjd nu hade jag tänkt med.

Annars så ser jag fram emot imorron, går i skolan från halv två tills tjugo över tre, sen drar jag, Elin och Evelina till Skövde. Och jag och Elin till Magnus Betnér!
Lördag är det party som fan annars, det kan ni skriva upp!

Rock on (and fuck you right back).


This miscommunication is breaking me down.

Jag är en jävligt envis person. I vanliga fall kan jag dämpa det och låta andra bestämma, men när jag bestämmer det kan jag bli jävligt peck när det inte blir som jag vill. Om jag bestämt mig för att sova hemma- då ska jag fan sova hemma, om vi ska festa i Götet- då vill jag inte festa i Skövde, om jag är sugen på pizza- då vill jag inte ha kinamat... Då kan jag lika gärna skita i det överhuvudtaget. Så jävla töntigt är det, men när jag ställt in mig på nåt så är det det som gäller, for good and for worse. Bra när det gäller mål och ambitioner, men såna småsaker är ju bara sjukt att ens bli sur över. Saker ändras med tiden, och jag är ju i vanliga fall en jävligt impulsiv människa, men som sagt, när den envisa sidan tar över är det svårt att ändra den. Som det hände i helgen t.ex, då jag bestämde mig för att jag fan inte skulle sova hemma. Nu gjorde jag ju inte det heller, men det blev ju ändå ändrade planer. Jag är inte mycket för planer, men när jag väl bestämmer några är det saker jag verkligen vill göra, och då vill jag inte att de ska ändras. Oavsett om det är till min fördel. Haha, sjukt.

För övrigt så har Skaras skolkatalog kommit idag, så då antar jag att det bara dröjer ett par veckor tills vår kommer, hrmpf.. Vi tog korten i början av september, hur jävla svårt är det att printa ut bilderna och skicka iväg? Jag längtar nog nästan mest till mitt och brudarnas kompiskort. Om man bortser från skolkatalogen då, där man alltid kan spendera timmar..

Veckan ser förövrigt ut som följer...
Onsdag: planeringsmöte med brudarna inför Idre och nyår. 9 brudar i en stuga- ha ha ha!
Torsdag: jag, Elin och Evelina drar till Skövde efter skolan, kollar balklänningar (ja, halvt panik över´t) och kläder till Ållympiaden. Hinner förhoppningsvis lämna in min gamla mobil på lagning så jag kan sälja den sen. På kvällen är det jag och Elin längtat efter- Magnus Betnér i Skövde! Wie!
Fredag: mamma och Carl ville komma till Falköping och åka till Falbygdens ost julmarknad och sånt.. Så jag ska joina, annars lär de ju garanterat tappa bort sig här som alltid annars, haha. Mysigt!
Lördag: vi (jag, Simone, Ludvig, Emma och eventuellt några fler. Och ni, det är bara att joina) drar och festar på Club Milk i Götet. Har fan inte festat i Götet sen jag fyllde 18, så när det här erbjudandet kom var jag inte sen att säga nej. Får dock hitta någon efterfest eftersom tåget hem inte går förrän 06.00, haha!
Söndag: lär väl bli som de flesta söndagarna- bakis och chill. Och troligen sova ikapp, haha.

För övrigt har vi ett grymt schema i veckan eftersom våra juridiklektioner (6 stycken lååånga) är inställda. Så imorron börjar inte jag förrän kvart över tolv, chill! Men vi fick se vårt schema vi kommer ha i vår- fyfan säger jag bara. Jag har, helt seriöst, inte haft ett bra schema sen jag började sjuan. Massa hål, ingen sovmorgon, slutar inte tidigt om vi inte har inställda lektioner... Äh, jag blir bara så jävla less på´t.

How do you talk without speaking
How do you hear without listening
How do you live without feeling
How do you take without giving

How do you keep it all inside


Act like I´ve never turned you on.

Gårdagen var sjukt trevlig. Började med att gå ner till stationen vid halv åtta för att hämta upp Julia som skulle joina festkvällen. Hämtade upp volleybollbrudarna (eller ja, Malin var den enda som var klar, haha) och gick för att förfesta hos Empem. And for the record, min gamla blandning var oväntat god för att vara mig, haha.
Vid tjugo i elva skjutsade Sandra ner mig och Julia till stationen, vi var dom enda som var pepp på Skövde. På tåget träffade vi Klas och Hana, och vi fick oss ett par goda skratt (jag hoppas du kommer ihåg vår deal?!). Stod och hängde utanför Modegrillen och tränade repliker mest, haha. Vid tolv var vi väl inne på Voda. Och ja, jag har inte så mycket att kommentera därifrån, förutom att mina kläder luktade öl resten av kvällen, haha!
Runt fyra hade vi lyckats ta oss hem i kylan efter lite ändrade planer.. Men jag hade en sjukt trevlig kväll ändå på något sätt :) Och tack Julia, för att du är så jävla grym!

Idag kom jag hem runt tolv tiden efter en uppfriskande promenad. La mig i soffan och somnade tills klockan var tre då mamma och Carl kom hem. Klockan halv sex var jag tillbaka i Falköping igen.

Imorron kan nog bli en grymt bra dag! Först har jag bara skola från 8-10.30, sen är det hem och tvätta, städa och fixa mig inför kvällen då jag går på´t igen, haha! Jag gillar´t! Studentfest i Skövde, 200 dagar kvar för dom, 192 dagar kvar för oss i Falköping. Börjar inte förrän tio på tisdag heller, så det ser bra ut. Bara den här bakisdagen kan gå över så är jag inte sen på´t. Inte så sen på att dra till Götet på lördag och festa med. Snackade om det igår, och jag säger inte nej. Emma verkade sjukt på med så :)

För övrigt saknar jag den där fjärilen-i-magen känslan som jag hade lite i september. Det behöver inte vara nåt seriös, utan bara känslan när man kommer och tänka på personen i fråga, kollar mobilen (ännu) oftare och mår oförskämt bra. Det gör jag nu med i för sig, men på ett helt annat sätt. Det finns faktiskt inte så mycket som slår den känslan..

Rock on.
  

Helg.

Haft en sjukt bra och mysig kväll med Elin! Började med att hon hämtade upp mig halv sju, och jag fick blunda hela bilresa som var så lång som till Stadtsteatern. Där kollade vi på en underbart rolig revy- Teaterboven ger eko. Rekommenderas starkt! Plus att två galet snygga killar spelade i den, det gjorde ju inte saken värre direkt.
Träffade vår saknade mentor Mikael med, så nu är det Skövde för oss som gäller, haha.
Runt tio åkte vi till Aroy och köpte kinamat och tog med oss hem till mig. Slökollade på tv och bara chillade tills Elin åkte nyss. Jag är galet trött, men har haft en superb kväll. Tack, bästadu! Lav ya!

Imorron måste jag tvätta, och enda tvättiden är mellan 7-12, såklart. Så jag får väl ställa klockan och gå ner och slänga i några tvättar, jävligt typiskt. Behöver också städa lägenheten, som vanligt, innan det är fest som gäller på kvällen. Förfest hos Empem, sen får vi se om vi drar ner till Terrassen eller åker till Skövde. Fest både imorron och på måndag gynnar inte min ekonomi dock.. Men vafan, man lever bara en gång. Och studentfesten i Skövde på måndag lär bli ball. Jocke och Robin har sagt att vi ska förfesta i min lägenhet, så det känns som att det får bli så, haha. Den som spiller dricka eller drar ner saker ska få ett straff dock, så ingen spiller = jag kan gå på golvet utan att fastna. Det har hänt förut kan jag säga, haha. Jävlar vad party det var då.. Jag förundras fortfarande över hur vi kunde vara över 30 pers i min lilla etta. Det kallar jag party om något.

Rock on.

And I don´t want the world to see me, ´cause I don´t think that they´ll understand.

Kort sagt, hade en helt galen helg. På det mest negativa sättet, faktiskt. Jag hade den värsta breakdownen jag kan minnas, helt stört, och jag trodde inte en chans på att det skulle gå över tills idag. Men efter en bra skoldag så mådde jag helt okey igen. Om man bortser från alla jävla läxor så skulle det vara helt okej just nu, det trodde jag inte. Men det är rätt temporärt, det kan jag nog lova med all sannolikhet. Men dumt att klaga medan det varar.
För att pigga upp mig bjöd mamma med mig på en heldag i Jönköping, A6 och IKEA, igår. "Då ska jag skämma bort dig, lilla stumpan", och det tackar jag inte nej till. Jag tror mamma blivit ännu mer givmild när pappa jobbar utomlands, då får jag bli substitutet, liksom, haha.

Imorron är det uppsatsskrivning mellan 8-13, vilket innebär att vi börjar två timmar tidigare än vanligt, men slutar också tre timmar tidigare. Vilket kan behövas om jag ska fixa min muntliga svenskaredovisning. Hade planerat att göra den förra veckan, det verkar ha gått sådär med de planerna va..
Men jag är pepp på helgen som fan i alla fall. Fredag ska Elin kidnappa mig till något ställe som jag inte har en aning om. Har en gissning, men den lär nog vara fel, haha. Så det blir spännande :D
Lördag var det tydligen fest hos Empem, sen blir det troligen fest i Skövde. Och som det ska festas!
Har 200 spänn på kontot, så jag får leva snålt tills nästa tisdag. Så det gäller att prioritera, va..

Rock on.


Have you been around.

Jag har läst igenom blogginläggen jag publicerade från i somras, och jag skrev så mycket bättre då. Eller så hade jag mer att skriva om, helt enkelt. Ifall jag skulle vara ett djur skulle jag vara en björn, lever på sommaren och går i ide på vintern. Våren + sommaren är mina årstider, det är dock inte vintern. Så att leva som en björn vore inte illa, haha.
Just nu är jag mest trött på allt. Men jag orkar inte beklaga mig som jag kanske brukade (hrm, brukar) göra, så det blir inget skrivet idag heller. Förutom det här, men det är mest nonsens om varför jag inte skriver.

Jag fick i alla fall mejl från Malin idag. Min älskade, saknade, unika, alldeles underbara lilla Malin. Det finns ingen som har så kloka ord som den flickan, som gör så att jag till och med gråter, och åh vad jag saknar dom. Vad jag saknar henne. Hon ser igenom mig som ett glashus, och jag älskar henne för det. Och för så mycket annat.

Kanske borde sluta blogga tills jag har något vettigt att skriva, mer än att klaga..

'Cause if she wanna to rock she rocks.

Nu känns allt lite lättare när jag pratat med Elin. Hon har den effekten, den lilla tösabiten, mihi.
Och jag får träffa Emma ikväll på "Alanyafikat", vi börjar få lite Emma&Matilda-abstinens, när vi varit vana vid att ha varandra drällandes omkring 24/7, haha.

Mina inlägg blir inte roligare, för jag känner att jag inte vill blotta ut mina tankar och känslor mer för tillfället.

Rock on.

It´s getting dark, to dark to see.

Veckoplaner (förutom att storstäda hela huset, darn it) ;
Idag: Stryka och diska, innan jag beger mig till Julias place där hon och Sara väntar. Käkar där, sen drar jag och Julia till kvällsbadet och chillar där.
Imorron: nya arbetsuppgifter här hemma antar jag, haha. Runt klockan tre- fyra drar jag och Kajsa till Götet och går på volontärföresläsning, äntligen!
Torsdag: fortsätta kolla balklänningar med mams. På kvällen är det Kaffehuset med Alanyabrudarna, jag, Annie och kanske Wb, Malin, Bella och Emma. Mys!

Sen är nog helgen oplanerad, ifall jag inte glömt nåt. Nån som vill med på Saw V, säg till! Nån som vill festa, säg till :D Jag är pepp på det mesta, tss. Ifall jag inte tar ett åt helvetesdyrt tåg ner till Malmö och Pär vill säga, men det är frågan om han är värd det, mohaha.
Rock on.

I´ll never stop falling in love with you.

Jag trodde faktiskt jag skulle hålla mig borta från tatueringstankar de närmaste månaderna, men fan vad pepp jag blivit på en till nu, haha. Jag vet precis vart, men inte riktigt hur än dock.. Så nu vet ni på vilka internetsidor jag kommer hänga de närmsta veckorna, vilka tidningar jag kommer köpa och vilka tankar som kretsar i min hjärna, haha. Jag tycker det är rätt stört, men jag älskar det samtidigt!
På tal om stört skulle inte jag och Emma behöva betala ett skit på lägenheten i Alanya nästa sommar, men det är frågan om vi har hjärta till det, haha!

Annars så har jag tusen saker i hjärnan, men jag kan inte formulera dom till ord. Mer än att jag är less på att vilja ha det jag inte kan få och bry mig om dom som inte har en aning om att jag ens tänker på (menja, du läser troligen det här ändå, utan att veta att det är du).
Samt att jag har sjukt dåligt samvete för att jag vet om något som jag skulle velat att min kompis berättade för mig om jag var i hennes sits. Ändå kan jag inte säga det, för att jag lovat. Ibland är man bättre ovetande.

I´m a fire and I´ll burn burn burn tonight.

She stopped running months ago.

Fan vad skönt det är att för en gång skull vara klar med läxor och inlämningar i tid, det hör inte till vanligheten annars. Så efter "lovet" (haha) har jag faktiskt bara engelskainlämning och svenska nkp muntligt.
Ikväll ska vi hem till Frida och chilla med skräckfilm och flöt, så det blir inget Ålle för oss. Jag vet inte en enda trea som ska gå, och då blev inte vi så på heller. Så det blir mys med brudarna istället.
Imorron åker jag hem till Skara, då jag och mamma ska åka och kolla på balklänningar/ tyg till balklänningar så mamma kan sy den. På kvällen är det fest på Olins och förfest hos Sara. Brukar inte tycka Olins är så jävla ball annars, men det blir nog röj imorron. Elin och Evelina ska med också, så det blir naaajs!

Fick ett mejl av pappa nyss:
Du skulle skicka dina censurbilder från Turkietresan för flera dagar sen. var är dom ?
 
Nu är det fredag och vi slutade tidigt. Skönt för nu kan jag äntligen slappna av. Allt är städat och klart. I kväll och imorgon ska vi ut på stan med dom andra
svenska kollegorna. Middag blir det nog.
 
Du får skicka en önskelista till mej så får vi se vad tomten har med sig i säcken.
 
Pussälskardejhej / Älsklingspappan

Och ja, han är rätt bra att ha ibland, även fast han är 200 mil bort, haha.

Så, det var det, rock on!

You make my day.

Naturkunskapsprov, Sp3a, anonym elev:
"Erik är på västkusten och badar. Han råkar trampa i olja. Han vill ta bort det direkt vid stranden, hur skall han få bort det?"
"Om man går i sanden kommer sanden att binda sig vid oljan & bilda en 'olje-sand-klump' som går att skrapa av från foten. Det är inte alls miljövänligt men..."

Hahaha, så jävla underbar gissning, såna dagar gör naturkunskapen mer uthärdlig :D

En dag till helg, en dag. En svenska recension kvar, sen så jävlar är det helg.
Rock on.

Ta tag i skiten..

Det är en stor jävla städdag idag egentligen. Jag kan göra en del såsom diska, plocka undan kläderna och alla hundraelva sladdar (som ligger på golvet bredvid sängen för att jag är för bekväm för att lägga bort den eftersom jag använder dom varje dag), tvätta är helt okey och visst kan jag ruska av den värsta skiten på mattorna, men... jag kan inte dammsuga. Jag är värdelös på det, det kan mamma intyga. Det är så jävla tråkigt att dammsuga, fyfan. Men det är väl bara att sätta igång. Och när det är klart är det plugg till tusen. Visst älskar man såna här eftermiddagar/kvällar?

And if you fall, I would pick you up!

ElinPelin säger:

jag säger nog inte det här tillräckligt ofta, men jag älskar dig. jag gör verkligen det. puss på dig!

du är min andra hälft, plutten. och jag är seriöst oroad för hur jag någonsin ska kunna hitta en pojkvän som matchar mig så bra som du!




Det är dagar som idag som de här orden värmer som mest! Att, utan att ha gjort något speciellt, få höra såna underbara ord, åh! Inga ord kan beskriva dig, eller oss, på ett rättvist sätt. Men kort sagt så är du det bästa jag vet. Jag älskar dig, bästis!


I'm hoping with chance, you might take this dance.

Valvaka blev det sannerligen inatt. Det började med att Malin kom förbi igårkväll och vi snackade Alanya och framtidsplaner mest, sen gick hon hem runt halv elva och Elin och Sandra kom istället. Vid kvart i tolv drog vi till Donken och bänkade oss sen framför Filip&Fredrik. Vi hade lagrat upp med kaffe, popcorn, kladdkaka, chips, dipp, smörgåsrån, julmust, cola och allt vad det var, men efter Donken och kladdkakan var vi rätt jävla mätta. Sandra däckade först i soffan, men jag och Elin höll ut ett tag till och somnade runt halv fyra, med tv:n på, för jag tänkte att jag skulle vakna vid fem och kolla hur det gick. Men hepp, klockan åtta vaknade jag, satte på texttv:n och såg att Obama vunnit där. Sen har jag fått se hans tal i eftermiddag istället. För det var fan för svårt för att inte somna inatt. Men tack för att vi har världens grymmaste religionslärare som sa att vi självklart skulle vara hemma och kolla valvakan istället för att gå på lektionen klockan 08.00. En mysigt natt blev det i alla fall, och en hel del övertrötthetsskratt (japp, jag kom på det ordet nu)!

Helgen ser bra ut, för att inte tala om nästa vecka, haha. Men nästa vecka ska jag nog inte tala högt om, tss..
Fredag var det tänkt att festa på Ålle, men beror på om det är mycket folk som ska dit. Och eftersom jag troligen ska festa på Olins på lördag så borde jag spara pengarna som jag egentligen inte har.
På lördagdag ska troligen jag och mamma ut och leta balklänning eller tyg så hon kan sy den åt mig. Jag och Sandra är på desperat jakt efter kavaljer med, pga Ållebergs idiotiska regler.
Saw V som jag tänkte dra med någon på på lördag får bli någon dag nästa vecka. Eftersom Malin, min kära Sawfilms vapendragare, befinner sig på andra sidan Atlanten så får det bli någon annan jag drar med på den bion.

Bästa pepplåten just nu: Ready for the floor- Hot Chip.

 

I say baby, take me to the bed now.

1. Boston Tea Party kan vara det bästa programmet på tv just nu. Eller bland de bästa på tv överhuvudtaget. Vad de än snackar om som gör Filip&Fredrik det roligt och intressant. Så jag kollar inte enbart för att jag är head over heals, faktiskt, i Fredrik. I för sig har Filip sin charm med, men ingen slår Fredrik fan.



2. Jag gjorde ett test på Aftonbladets hemsida för några veckor sen, för att kolla om jag var Obama eller McCain. Visserligen visste jag väl innan, men det var rätt roligt att se att jag var så betydligt mycket mer för Obama. Jag tänker inte ljuga och säga att jag är speciellt insatt, men tillräckligt mycket för att jag vet att jag vill att Obama ska bli president imorronnatt. Jag tycker det är intressant, så lite koll har jag, men skulle kunna haft mer om jag kollat upp det mer. Men ja, vi får se om vi kör valvaka at my place imorron (det är intressant + Filip och Fredrik är programledare).
Och ja, bilden blev inte bäst, men Obama är lilla rutan längst upp och McCain längst ner, haha.


3. Som jag sagt tusen gånger, och gärna säger tusen gånger till, lägenhet i Alanya nästa sommar. Ser så jävla bra ut. 1000 spänn/person i en månad, fan så billigt!
 

4. Vem fan behöver en kille när vi är så jävla bra?

It's times like these you learn to live again.

Uppe med tuppen var jag nästintill idag, halv elva gick jag redan upp, tss. Men jag hade sån bakfyllehuvudvärk att jag inte pallade att vrida och vända mig mer. Anyhow, igår var en bra kväll. Inte överdrivet, men helt klart bra.

Så, nu till resan..
Onsdag: första dagen på resan, som ganska givet bestod av mest resande. Emma kom till mig runt 06, blev skjutsade till Landvetter av mormor och morfar, sen klockan 10 gick planet. Kom inte fram förrän runt fyra, med tanke på att vi mellanlandade i Malmö. Åkte buss i två timmar från Antalya till Alanya, så runt sju på kvällen var vi äntligen framme. Lämnade våra saker på rummet och drog och ut kollade läget mest. Tog några drinkar på stranden.
Torsdag: började med att vi beställde två utflykter, en till Hamam senare på eftermiddagen, och en tills på måndagen. Sen gick vi ut och pressade och badade, tills klockan var fyra då vi åkte med våra tillfälliga föräldrar (haha) till Hamam. Blev bokstavligen talat skrubbad från topp till tå, fick massage, bastade, badade och fick ansiktsmask.
Kom hem till hotellet, käkade kvällsmat nere på hotellet, sen gick vi till Queens Garden och Sedir, tog drinkar och spelade spel med servitören, haha. And for the record så var jag röd som en tomat hela den kvällen.
Fredag: chillade vid stranden/poolen (eftersom de bara låg några meter ifrån varandra) hela dagen, och på kvällen var det fan knack för oss två. Och nu började väl vi-köper-inga-drinkar-själva, haha. Norrmän och tyskar hittade vi också. Började med galen dans på The Doors för att sedan gå över till Havana. Där fick vi helt plötsligt en 1½ liter skål med Sex on the beach framför oss, och inte tackar vi nej till det inte. Och jag vet inte hur många som vi sa att vi skulle komma tillbaka till för att festa med dom, men inte fan gick vi tillbaka till någon, haha.
Lördag: började som alla andra dagar, solade och badade ganska så jävla bakfulla både jag och Emma. But hey, som att det skulle stoppa oss. På kvällen gick vi och köpte en kortlek, och det visade sig vara resans bästa köp, haha! Satte oss i våra favoritsoffor med utsikt mot stranden och spelade, då våra favoriter kom och ville vara med. Inte för att vi ens visste vilka det var då, men rätt snabbt blev dom vårt nya umgänge ;) Drack Pina Colada, och det är fan bokstavligen talat en pina att dricka den..
Runt tolv åkte vi upp till slottet i deras bil, för att sedan åka till The Doors får drinkar. Några vodka+cola och tequilashotar senare var det igång igen, haha. Om dom man umgås med äger 6 hotell tillsammans så har man inte så dåligt samvete att det bara är dom som bjuder, haha. Mitt och Emmas motto; vi gifter oss rikt i alla fall, haha. Gick runt lite i hamnen, sedan tillbaka till hotellet för att nattbada i havet. Eller ja, badet stod för mig och Emma, kanske berodde på att vi var fullast och dom andra var chicken och tyckte det var kallt, haha.
Söndag: Här har jag lite dåligt minne, men vi chillade som vanligt vid stranden från 10-17 typ. Sen käkade vi med favoriterna (Erdal och Serkan) och deras vänner. Man kan väl säga så att hela hotellpersonalen visste om oss vid det laget, och reaktionen när jag och Emma kommer in med dom var mest "OH MY GOD!" Haha, helt stört!
Efter det åkte vi, tror jag, till vattenpipastället. Assoft ställe faktiskt, där folk samlas mer för att umgås än för att röka vattenpipa, det är jävligt synd att vi inte har nåt sånt i Sverige. Vad jag vet så har vi inte det i alla fall?!
Jaja, lite senare åkte vi med dom på deras motorcyklar (Emma- haha) hem till deras lägenhet. Och jag vet att det låter oansvarigt och så, men ja, vafan.. Deras lägenhet var i alla fall sjukt jävla snygg. Jag har aldrig sett två killar som bor snyggare faktiskt. Sen var det chill där innan de skjutsade hem oss till hotellet.
Måndag: utflykt nummer två. Klockan åtta gick bussen till Manavgat, där vi först skulle på marknad, sen båttur, och sen till en moské. Jag fick lite panik eftersom bankomaten var paj vid vårt hotell, vilket betydde att jag och Emma delade på de pengar vi hade kvar i plånboken. Det var jävligt surt att man kände att man var tvungen att hålla tillbaka på vad man köper, jag är liksom inte van vid det, haha. Men jag köpte i alla fall en vattenpipa och underkläder. Båtturen var all inclusive, då får man passa på. Fick sjukt god mat och sjukt stark vodka och cola- haha! Samt att jag och Emma + två andra i personalen dansade för alla andra på båten, haha! Och det var inte för att vi var fulla, för det var vi inte, det var för att personalen frågade oss, och vi ville bjuda på oss själva ;D Moskén sen finns inte så mycket att säga om. Jag är lite halvt fascinerad av andra människors tillgivenhet för deras religion. Inte för att jag ens vill vara sån, men det är ganska häftigt att se såna kontraster i religionerna.
På kvällen tog jag och Emma och blev knack utan våra favoriter. Vattenfallspelande på hotellet med receptionisten blev det istället. Dock träffade vi Erdal, Serkan med vänner senare på först vattenpipestället (haha, fuck you Emma för att vi skulle dit igen, hahaha), sen på Havana Bar/Beach/Club. Jag och Emma hittade några tyskar, och vi har aldrig varit mer tacksamma för att träffa tyskar i hela mitt liv, haha! Svenskar träffade vi också, och det var en sjukt bra kväll! Förutom att jag var störd och gjorde saker jag inte kan stå för, men det är ju en annan femma. Och jag har nog aldrig fått så mycket bekräftelse som jag fick den kvällen, haha, sweet. Sjukt bra kväll, som sagt, punkt.
Tisdag: chill som vanligt, sen restaurang, sen kvällsmat på hotellet och sen hem till Serkan och Erdals lägenhet. Erdal var såklart inte där när jag som mest ville det, utan det var deras kompis istället. Och jag finner verkligen inga ord för den kvällen, därför tänker jag inte sätta ord på det heller. Idiot är vad jag är ibland. Jaja, det skulle bli min och Emma relativt lugna kväll för att vi inte ville vara bakis inför flygresan hem, men ett par drinkar senare så..
Ja, när vi kom hem satte vi oss och snackade med receptionisten, och fan vad söt han är! Nu menar jag inte bara utseende, utan han personlighet, åh!
Onsdag: jag och Emma hade halvt panik för att vi skulle åka hem. Den dagen kan man kalla ångest. Hela vägen hem ville vi bara vända om och tillbaka till Alanya. Men det gjorde vi såklart inte, så här är vi i Sverige igen. Och fyfan vad jag inte tror Sverige är nåt för mig just nu. Jag vill ut i världen, nu! Jag vill ta studenten, nu, så jag kan göra vad jag vill sen. Funderar starkt på att dra med Annie, Wb, Malin och Bella till Alanya nästa år igen. Åh för den här resan, stort jävla hjärta!

I början tyckte vi det var jävligt jobbigt med alla som bokstavligen talat skrek efter en, tog i en och till och med förföljde en, men efter ett tag märker man det knappt. Det är Turkiet, alla vill sälja sina varor, och vi är svenska blonda tjejer, ja, då blir det väl så.. Men som sagt, den här veckan har nog fan jag och Emma fått mer uppmärksamhet och bekräftelse än vad vi fått under hela vårt liv, haha. Ja, om ni orkat ändå hit borde ni få en guldstjärna. Så nu ska jag sluta babbla.
Rock on.

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again.

Den som väntar på något gott...

Jag vet, dåligt med uppdatering här sen jag kom hem, men jag har prioriterat annat. Och när jag inte gjort nåt har jag lagt in bilderna på facebook och bilddagboken, så då har bloggen inte varit av högsta värde. Ni ska, oavsett om ni vill det eller inte, få en liten uppdatering i ord imorron om resan tänkte jag. Jag menar, vore lite väl tjatigt med mer bilder, så jag kanske ska berätta om dagarna i ord istället. I stora drag, för jag minns inte när allt hände och vad som hände, och en del saker ska inte ens berättas, men ja, ni fattar.. Så håll ut tills imorron, tss.

Nu ska jag ner och fixa med vattenpipan jag köpte i Turkiet, sen kommer brudarna och vi ska festa jävel i Skövde.
Rock on!

RSS 2.0