SIESTA = FIESTA!

Nu är resväskan packad, spriten kirrad (och jag kommer på mig själv när jag kollar på allt- jag kommer fan bli knack) och bilen gick igenom besiktningen. Vädret är underbart, och jag mår helt galet bra! Om en timme ungefär åker jag ut och hämtar Simone, sen åker vi in och hämtar Joel och Elsa på stationen, sen åker vi iväg till Hässleholm! Och jag kan säga att jag kör hellre än är kartläsare som mina resevänner kommer få vara, oavsett om de vill eller inte, tss.

Nej, nu plingar mobilen. Ta hand om Fkp och Skara, så ska jag allt göra Skåne osäkert!

Vem äger platsen där vi inte platsar?!

Jag har flyttat över bloggen till nån annan av blogg.se hemsidor, utan att veta om det själv. Så det har krånglat att logga in, plus att allt det jag skrev igår försvann. Det tog ju bara en timma att skriva, så det gjorde ju absolut inget, pfft.
Idag var skrev jag mitt sista nationella kursprov, och det avslutade stabilt med tre timmars tyska.. Stabilt och tyska i samma mening gäller nog inte mig, men det är jävligt skönt att ha det gjort i alla fall! Sen hade vi bara ett förjävla långt hål tills geografin, och det pallade jag inte med, och här är jag nu.. Jag längtar inte tills jag får se min frånvarolapp från maj månad. Fyfan, den är nog mer svart än vit..
Har snart packat klart, samtidigt som jag har dunkat peppmusik för att komma i stämning. Det ska börjas i tid. Ska snart dra hem till Skara och fixa det sista, sen är det mesta klart. Hoppas bara Johans bil gick igenom besiktningen, annars blir det svårt att för mig, Simone, Elsa och Joel att ta oss till Skåne, haha. Och nu börjar jag verkligen komma på att det är jag som ska köra, haha. Har inte tänkt så mycket på det.. Men äh, det är väl bara att tuta och köra. Jag är pepp- för imorron är vi i Skåne och på SIESTA! (!!!)

Och för att följa Elins och Sandras råd; "kör försiktigt och skydda dig, så löser sig allt!"
Har man klok vänner så har man.

Nu ska jag packa färdigt, sen åker jag hem till Skarastad igen. Hör gärna av er, så jag vet att Falköping och Skara överlever utan mig. Och om jag inte skulle svara så är jag antingen upptagen, för packad, tappat bort mobilen, eller slut på batteri, haha.

I wanna dance with my baby.

Tält till Siesta är fixat, men inte så mycket mer. Jag och Simone är nog inte de bästa reseplanerarna i världen kan vi ju lugnt säga. Men efter några timmars sömn i fredags natt så åkte i alla fall jag och hämtade Simone, sen drog vi runt i Skarastad och letade tält, köpte morsdag-present och pantade flaskor, haha.
Och angående Kullen, jag orkar faktiskt inte berätta i ord. Jag tog några bilder som troligen kommer upp imorron, så dom får berätta istället för orden. En bild säger mer än tusen ord i alla fall, right?! Och jag säger inget om igårkväll heller, för jag orkar inte berätta. Faktiskt. Och det är onödigt vetande i alla fall, för många av er i alla fall.

Idag ska jag snart åka och kolla på broder min när han spelar klassfotboll. Sen kommer släkten hit och vi ska fira morsdag. Senare ikväll är det andra planer, och det spelar mindre roll att det är måndag imorron, för jag börjar ändå inte skolan förrän klockan 14, då vi har musikuppvisning för vår egen grupp.

Även om jag inte kollade på schlagern igår ser man ju rubrikerna på dagstidningarna idag. Visserligen är det helt totalt patetiskt att schlagern ens fortsätter, med tanke på att det aldrig är den bästa låten som vinner. Grannländerna röstar på varandra (utom vi här uppe, har jag hört), alltså är det inte rättvist nånstans. Men som att det är nån nyhet för någon att det är så länderna gör?! Det är ju halvt som halvt uppgjort innan, så vem orkar spela förvånad när Perrelli nästan kom sist?! Det är så det funkar. Skit i schlagern och bespara oss lidandet av skiten, och, för många andra, ilskan.

Nej, nu ska jag åka och vara moraliskt stöd åt lillebror, haha.

Dagens onödigaste? Mycket troligt.

Dagens motto; "Imorron ska vi bli knack!"
Dagens vill-ha; Klänningar i massor!
Dagens klädsel; Gröna ballerinaskor, svarta strumpbyxor, grå-svart hängselkjol, vit-grå t-shirt och grå sjal (idag var jag fan färgglad).
Dagens humör; Helt okej, för vet ni vad? IMORRON ÄR DET FEST! + att skoldagarna börjar ta slut, wiho!
Dagens längtan; Du.. och kanske dig igen? Haha.
Dagens tv-program; Sanningens Ögonblick- för att det bara är så jävla idiotiskt.
Dagens inköp; Cola, bulle, morötter (plus solningspolett på badet).
Dagens tankar; Siesta mest gånger femton. Sen sprit prioritering, betygprioritering, varför USA inte lämnar Irak, förväntningar för imorron, och hur Charlotte Perelli ser ut utan smink (en nerdrogad katt som inte sovit på en vecka och går på hasch och gör plastikoperationer?!)
Dagens motion; Heyho, jag har i alla fall gått 7000 steg, nånstans, idag.
Dagens låt; She moves in her own way- The Kooks.
Dagens använda teknikprylar; TV, dator, hårfön, mobil.
Dagens längsta mobilsamtal; Malin- 24.23 minutres.
Dagens onödigaste; tät kamp mellan de här påhittade frågorna och colan jag snart druckit upp. Eller nåt.

Totalt onödig- that´s me!


I-landsproblem? Javisst.

Jag har blivit ett klänningsfreak, det är bara att medge. Jag som aldrig varit något vidare tjejig är nu helt förälskad i en blommig klänning. Jag förstår inte ens varför, för det är egentligen inte min stil, men det är helt underbar. Som en massa andra jag kollat på. Jag sökte för någon vecka sen lite på internet för olika klänningar, det här var några snyggingar jag hittade...

      

Så nu är jag ytlig igen, och önskar att jag hade massa pengar att köpa det där + lite till. Ja, jag veeet, pengar och kläder är tillfällig lycka, men åh-vad-jag-vill-ha-dom-ändå.
Och pengarna jag får tillbaka från återbäringen ska inteinteinte gå till kläder. Jag får bara inte!! Det ska gå till tatuering och utlandsresa i höst! Påminn mig om det, tack! På tal om tatuering har jag kommit på vart jag vill pierca mig med. Men det får nog vänta en månad till med piercingen. Kanske, haha.

Annars har jag massa plugg nu innan sommarlovet. Tills imorron och på fredag har jag geografi inlämning, juridikprov, tyskaprov och engelska speaking. Men efter det är det bara runt åtta hela skoldagar kvar för min del, om ens det. Det går verkligen hem hos mig! Sen är det bara en vecka kvar tills midsommar och Smögen! Wihoo, party och vi har våra egna regler och motton, haha! Och så blir det till att sova i tält i ett par dagar igen. Tält är verkligen nåt för mig, hrm.. Hoppas inte för många hoppar/spyr på vårat på Siesta, haha. Men det hör till festivallivet (men jag skulle inte tacka nej till en lägenhet för någon natt, haha).

En kvälls funderingar resulterar i HHHF.

Jag och Lossi diskuterar våra tankar över msn....
(Namn är givetvis censuerade, för allas bästa, haha!)

Louise säger:

varför va dryg och sen spela hjälte och sen hjälplös på samma gång?

matilda, säger:

JAG VET INTE! men det är så jävla irriterande. som att det skulle vara nåt positivt med det liksom. det är bara avtändande.

Louise säger:

så in i den!

Louise säger:

hatahjälplösahjältars-förbund

Louise säger:

du och jag förevigt!

matilda, säger:

men saken är ju den att det är såna killar som ändå får en intresserad. jag menar, (namn) är ju mer intressant än (namn), bara för att han är mer.. ja, svårförstådd. och det gör det hela ännu mer irriterande- varför ska man hata och älska dom på samma gång?!

Louise säger:

ddu, allt du säger är såå sant!

Louise säger:

man älskar de som är svårats att få tag på.

Louise säger:

de som avvisar en har det man vill ha.

sen de som finns där och man kan vinka på att komma känns bara b!

matilda, säger:

men eller hur! jag blir så jävla pissed på mig själv för att det är så det är. varför kan man inte bara vilja ha det man kan få? för jag tror egentligen inte man blir lyckligare av den som är mer hard-to-get, för vad händer när jakten är slut och man fått den personen då? då blir allt blase till slut i alla fall. men det fattar man inte då, så man dissar den som kan vara så jävla bra för en

matilda, säger:

bara för att man tror att gräset är grönare på andra sidan

matilda, säger:

som man sedan upptäcker att det inte är.

och då blir man ännu mer besviken

Louise säger:

asså, människa du läser mina tankar.

man bli aldrig riktigt nöjd!

Louise säger:

liksom, när ja ville ha (namn) var när han var off, när ville ha (namn) va han off. sen kommer dem och vill "ha" mig och då är jag off och är på (namn) som är off.

fattar du?

Louise säger:

man vill ha det som är off!

matilda, säger:

men det är ju PRECIS så det är. jag fattar som fan! och då kan man ju undra vad det egentligen är man vill ha- jakten eller själva bytet. för det är ju aldrig så att man vill ha någon som vill ha en själv och vice versa. det måste vara antingen eller- vilket innebär att det aldrig blir nåt eftersom man byter off/on roller hela tiden

matilda, säger:

jävla jakt på något man ändå inte får.


Keep on pretending.

Igår när jag kommit hem från Jönköping satte jag mig ner och kollade hur vägen ser ut mellan Falköping-Hässleholm. Och jag kan fram till att den verkar vara relativt enkel, så jag tar nog och kör ner till Siesta med bil. Det blir billigare för oss också. Det tråkiga är väl att jag inte får dricka på lördagkvällen, men jag har tänkt ut lite annat då, så det blir nog bra ändå. Jag är pepp! Bara det blir bra väder, för dåligt väder förstör faktiskt det mesta.
Och såhär ser mitt spelningsschema ut (och jag prickade för dom jag vet att de andra kommer vilja se också);

image30
image31
image32
Sen kommer jag troligen inte ens se en tredjedel av de banden jag prickat i, men det är rätt lugnt. Jag är ju faktiskt inte där för banden, det är bara ett plus. Eller ja, man kan ju åka dit för banden om det är nåt förjävla bra (som DKM i Malmö i sommar), men jag känner att det inte är hela världen om jag missar nåt band här. Bara jag får se Firefox AK, Johnossi och Lykke Li. Det vore rätt mysigt att se Håkan Hellström med, mest för känslan av alla där, men det får vi se. Absolut inget måste.
På tal om måste så sa Dauko idag att biljetterna till Peace&Love var slut. Buhu, jävla crap! Okej att det skulle kostat skjortan, och att jag inte bestämt mig än, men det är fanemig surt att det inte ens finns nåt val. Och värsta härliga gänget ska dit. Och bra artister. Det är ju allt (plus vädret då, men det vet man ju aldrig innan ändå)!

Jag har tänkt på att det som jag tycker är bland det mest avtändande är när killar är snåla. Det är så jävla pinsamt, patetiskt, avtändande. Man ger och tar- och jag har inget emot att ge, bara man får något tillbaka. Killar som är generösa är fan så mycket mer upphetsande. Och som luktar gott! Och som får mig att känna mig att just jag är viktigast för honom. Det låter klyschigt, och det får det gärna vara, för det är sant. Och det går en att känna sig betydelsefull, och vem behöver inte få känna det?! Åh, vad jag skulle behöva skriva av mig, men det funkar inte. Och det är sjukt irriterande.. Men jag vet i alla fall att det som man mest vill ha är det som man borde dra sig loss ifrån. I detta fallet i alla fall, men det fungerar inte. Åh, skit.

Denna veckan kommer det inte bli så mycket annat än plugg. Har en inlämning jag knappt börjat på, plus juridikprov och tyskaprov. Annars är nog det enda bestämt att jag och Jenny ska ses en dag, och kanske köpa tält med Simone om vi inte gör det i helgen. Och innan Kullenfestivalen på fredag ska jag och Elin färga varandras hår, haha. Lär bli spännande.

Nu ska jag snart tillbaka till skolan, innan det är nån föreläsning om klamydia med Carl-Einar Häckner, hahaha.

You can´t hurt me no more.

Okej, nu är allt mycket bättre igen. Vem har sagt att mitt liv och känslor inte är en berg- och dalbana?! Men sen är man ju 18 med, det hör väl till antar jag. Nu när det är till det positiva klagar jag ju inte i alla fall.
Gårdagskvällen började med att jag brummade hem till Skara där vi skulle ha familjemiddag, haha. Några timmar senare hörde Lossi av sig och frågade om vi skulle dra till en 20-årsfest där min bror och 88:orna var. Efter jävligt mycket tveksamheter tog jag bilen, åkte till buschen och hämtade upp Lossi, sen drog vi till Ardala där det hela var. Totalt spontant, och jag älskar´t! Så det var en händelserik kväll, utan att nämna några namn eller saker, haha. Och till det hela hör också att jag och Lossi var de enda nyktra på den festen, pretty much. Men jag hade fan lika roligt för det. För jag menar, de killarna är inte direkt mjuka i munnen eller tänker på att saker de säger kan vara.. ja, pinsamma, så det gäller fan att stå på dig :P Vi klarade det rätt bra ändå, eller hur Lossi?! Tss. Sen var jag personlig chaufför, och det tog en timme för alla (inklusive mig) att komma ut till bilen. Jag blev bortförd till ett annat rum för att snacka allvar, en annan trodde jag tagit hans skor, en annan blev fast på dansgolvet.... Så nu har jag bevisat att man kan ha roligt utan alkohol. Inte för att jag ska ta vara på det så speciellt mycket men, haha.

Idag blir det att fjäska för papsen så att jag får låna bilen ut till Grolanda ikväll, där Elin ska firas! Tydligen skulle Klas åka med mig till Fkp, haha. Sen hämtar jag upp de andra brudarna där, och så har vi en riktigt brudkväll! Vilket innebär prat, massa intern skämt, skratt, flöt och kanske några tårar. Det vet man aldrig. Det blir nog najs i vilket fall!

Imorron har jag och Emma snackat om att ta bilen till Jönköping för att gå där en sväng. Mamma och Johan snackade om att åka till Ikea med, så då kan man ju passa på att kasta in ett par stycken i bilen så vi blir flera.

Nej, nu ska jag ringa runt, sen är det Harry Potter läsning för fulla muggar (åh, det är så härligt att jag fått tillbaka suget efter att läsa. Det är ändå en stor del av mig och det jag gillar att göra. I´m such a geek, hah).

Life is life.

Åh, jag blir så jävla less! På mig själv och på allt annat, i stora drag. Jag trodde att jag skulle må toppen efter att körkortet var avklarat, men så blev det ju inte riktigt. Jag tror att det är såhär att jag koncentrerade mig 100% på körkortet och lät inget komma emellan det. Alltså skjöts alla andra tankar bort under några veckor. Nu när jag inte har körkortet att oroa mig för längre så kommer alla de andra jobbiga tankarna upp. Och fan, jag orkar verkligen inte. Jag har inte någon kraft kvar. Jag vet att det låter helt patetiskt självömkande, men det är bara sanningen. Och det är inte självömkan.
Jag är less på att inte kunna vara nöjd med det jag har (eftersom jag har allt egentligen), jag är less på att inte uppskatta livet. Hur jävla svårt kan det vara? Jag är less på Falköping och på mig själv för att jag är så naiv att jag trodde en ny stad aldrig kommer göra mig rastlös. Jag saknar Skara och allt vad det innebär. Jag saknar till och med att bo hemma ibland. Och jag är så jävla trött på att sakna allt man egentligen redan har. Att man tror att man alltid kan få det bättre och att gräset är grönare på andra sidan.
Alla kommer känna smärta i livet, det går inte att komma undan ifrån. Man kommer blir sårad, sviken och lämnad oavsett vart i världen man bor eller vem man är. Det är så livet fungerar. Men man kommer också vara älskad, och borde inte det ge kraft nog att orka hålla ut?!
Det är ganska omöjligt för oss här i Sverige att tänka hur det skulle vara att bo i Afrika, utan mat eller kläder. Och visst fan får man dåligt samvete för att man inte uppskattar allt man har när man ser hur miljontals andra svälter. Men vi kan inte heller jämföra oss med dom. Jag menar, dom har sina problem, vi har våra. De blir inte bättre för att vi jämför. Nu låter det som att jag är känslokall med, men det är det sista jag är när det gäller det här. Jag vill verkligen göra allt jag kan för att hjälpa andra människor i tex Afrika, men jag kan inte rädda världen när jag är 18 bast och fortfarande går i skolan.
Jag ville väl mest säga att jag vill lära mig uppskatta allt jag har, och sluta längta efter allt man inte har.

Nu ska jag brumma iväg till skolan.
(Och Elin är bäst. Tack för igår och grattis på födelsedagen, bästis!)

KÖRKORT!!

FÖR JAG HAR FÅTT KÖRKORT, TJALALA!
Åh, helt jävla obeskrivligt skönt! En sån jävla lättnad att det är över och jag kan tänka på annat. Och så har man en sån jävla frihet, ååh!
Så nu ska jag åka upp till Katedral och möta godingarna där, sen ska pappa lär mig tanka innan det med. Sen får vi se om jag åker (BIL!!!) till Fkp ikväll för klassfest på berget :)

image29

So long, ring om ni behöver skjuts (mot ersättning, såklart, haha).

Confusion never stops.

Jag är sjukt förvirrad, men ändå lycklig! Vädret gör att jag inte gräver ner mig i saker som jag vanligtvis skulle gjort, och det är så happyface på det! Jag skulle vilja skriva av mig allt som jag ändå tänker på, och som är jobbigt/sjukt bra, men det är för privat för hela världen att läsa. Så jag funderar faktiskt på att skaffa en blogg som är lösenordsskyddad, och som bara vissa person kan komma in på. Men det känns lite överambitiöst, kanske. Men jag kan väl säga att det handlar om killar, som vanligt när jag är förvirrad. Men det är inte bara dåligt, det är rätt roligt och underbart också. Men jag vet inte nåt än, det är det som är förvirrande. Och att göra en massa val är förvirrande. Ansvar är förvirrande. Haha, så, massa förvirrande där, men jag är rätt nöjd ändå. Man får prioritera sitt tänkande lite, så inte hjärnan exploderar av tankar. Det är nog en anledning till att det tar timmar för mig att somna på kvällarna- för då är jag tamejfan inte bra på att prioritera bort tankar.

Idag tog jag sovmorgon från gegrafin för det är ändå självständigt arbete, så jag åker till Falköping när musiken börjar vid två. Måste dit för att vi ska spela upp en låt, igen. Sen åker jag tillbaka till Skara, för att åka tillbaka till Falköping en timme senare. Haha, är inte det lite förvirrande också?! (Förvirrande är mitt nya ord.) Men jag ska övningsköra med pappa hela dagen, och då kan jag lika gärna åka tillbaka till Skara och övningsköra till Fkp, så får jag köra mer.

Nej, nu ska jag avsluta innan jag säger för mycket. Bah. Men det blir nog bra (åh vad jag hoppas det! Om inte så går jag nog däremot under jorden ett par månader eller så).

You tell me you love me- you lie.

Idag är det mycket bättre, efter att ha snackat med bäst människor. Det kan också bero på att vädret är helt fantastiskt. Har legat ute och pressat i solen mest hela dagen, men det blir rätt långtråkigt i längden. Men med musik och när man känner att det tar, så funkar det. Nu har jag gjort mig iordning för häng i museeparken i eftermiddag & kväll. Ska inviga mina gröna leggins, så jag ser lite halvt ut som en alien, men det är roligt, haha. Senare vill jag dra ut och sätta mig på Stadts uteservering, så jag får väl ragga upp några godingar och sätta oss där. Åh, vad jag älskar det här vädret!

På tal om underbart så hade jag en underbar dröm inatt. Det är totalt deprimerande att vakna upp ur dom. Till råga på att man väcks av ett telefonsamtal av en som ringt fel och märker att man har sovit konstigt så att man har nackspärr- more or less. På tal om att sova så somnade jag inatt framför tv:n och vaknade vid halv tre av ett sms. Hade balkongdörren och alla andra dörrar öppna, och det är lagom mysigt att gå runt och låsa alla dörrar när man är ensam hemma. Då blir man helt plötsligt jättevaken och tänker på alla de otäckaste skräckscenerna man sett. Men jag blev inte överfallen av någon psykopat, tydligen.

Jag kom för någon vecka sig in på blondinbellas blogg. Jag visste inte ens vem hon var då, men märkte ganska snabbt vem hon var. Är det bara jag som inte fattar grejen med henne/hennes blogg? Jag vet, det låter ganska avundsjukt, men det är inte det. Jag förstår bara inte vad som lockar så många läsare, för hon skriver inte om något intressant, enligt mig. Hon ska tydligen vara ordförande för MUF, men vet inte, enligt en intervju, vad de står för/vad deras "motto" är. Sjukt pinsamt, enligt mig. Men ändå klickar jag numera ofta upp hennes sida, för att se vad hon har att säga. Det enda som för mig är intressant är att mina egna åsikter blir så mycket mer markerade. Argumentera gärna emot mig- men jag förstår inte hur hon tänker eller vad det speciella är med hennes blogg.

Nu ska jag ut och steka lite till, innan Kajsa kommer förbi och hämtar mig.

I´m losing you.

Åh, jag vill slå mig själv hårt, för jag är så jävla störd. Jävla skit tankar och jävla skit jag. Fanfanfan. Förlåt är ett alldeles för futtigt ord. Jag är värdelös- jag vet det. Och jag vet att jag gör fel och att jag kan förlora dig, men fan. Det här funkar inte, det har vi nog båda förstått egentligen, men ingen vill erkänna det. Helvetes skit vad jag hatar det här. Åh, nu åker jag hem till mamma&pappa, gråter och är patetisk, men jag orkar inget annat.

image28

(ge mig Kajsa, jag saknar dig!!)


Lär av dom lärda.

Jag veeet, jag är en kass bloggare det senaste, men jag har faktiskt inget vettigt i skallen alls nu. Som ni vet så går körkort på repeat i min hjärna att jag inte ens kan somna på nätterna, men det var väl ingen nyhet since jag berättar det femtioelva gånger per inlägg. Annars spenderas dagarna mest med fika på stan, solning i underbart väder och lite plugg när jag känner för det. Eller ja, det sista var väl en överdrift, för det blir det inte mycket med, menattja.. Gick också ut och gick en (lång)promenad med Carin förut, vi gick till Pa:s och köpte mat till mig. Så det blev en brakmåltid med potatissallad och kebab, mumma. Det är inte varje dag jag äter det kan jag lova (eller att jag äter överhuvudtaget, haha).

Imorron är det musikredovisning, om man nu kan kalla det så. Vi ska i alla fall spela upp en låt var i våra indelade grupper för hela gruppen. Vår grupp ska köra I´ll supply the love, och jag spelar bas.
Sen är svenskaprov, vilket får gå som det går. Läste igenom det en halvtimme förut, det får räcka.
Efter skolan skulle det egentligen bli Götet med brudar, men jag hittar inget f-kort, och det blir kanske lite stressigt, så vi får se hur det blir med den saken. Kanske drar till Skövde eller Skara och steker lite på nån uteservering. Det här är den första helgen på sjukt länge som jag inte är uppbokad, och det känns inte alls speciellt bra faktiskt. Visst, mina planer brukar väl gå i stöpet i alla fall, men då fixar vi ju det ändå. Det kommer väl troligen den här helgen också göra menja.. Kanske till och med blir en vit helg, haha! Fredag- lördag säger jag inte så mycket om än, för då blir det säkert inget av det i alla fall. Jävla tankar.
Kanske får med Johan till Hällekis och joinar familjen på en mini campingsemester på söndag eller så, behöver få en betydligt bättre bränna! Sen på söndagkväll beger jag/vi oss troligen till Bjertorps slott för att kolla när Elin går på baaal :)

Så, nu ska jag ladda över musik på min återfunna (hat)kärlek- Sony Ericsson w580i. Jag förstår inte hur jag överlevde en månad utan musik i mobilen. So long, amigos.

You can get it if you really want it.

Åh, jag orkar verkligen inte blogga idag, men jag kör en snabbgenomgång.
Dagens största och viktigaste sak- Sandra har fått körkort!!
Helt jävla underbart, och jag är så galet avundsjuk. Jag vill bara sitta i bilen och att uppkörningsläraren ska säga "du är godkänd!"!!! Åh, det här är verkligen inte roligt längre, jag är redan nervös som jag vet inte vad..
Anyhow så skippade jag tyskan och vi stack ut och strögade- Sandra, jag, Elin, Lisa och Fritte. Åkte upp till Sommarhemmet och käkade glass i solen, sen dunkade vi mest plåt på ströget. Jag och Sandra åkte också ut till stallet, och sen lagom till Emanuel ringde och ville ha skjuts till Donken så drog jag hem. Nu har jag sjukt ont i huvudet och messed up tankar.

Annars så var Dagens fikat på Lilla Blå med Elin. Behövde uppdatera varandra lite efter att inte setts på sex dagar, haha. Och så ska hon med på halkan imorron, helt plötsligt. Haha, bra skit <3 Efter halkan stannar jag i Skara, mest för att hämta min mobil som är lagad och för att jag måste få mina nya linser. Och jag måste käka upp mig, jag har inte ätit ordentligt sen jag vet inte när.

Och ring inte, för jag har huvudvärk och ska kolla Desperate Housewives.

Let´s spend the night together.

Idag har det varit Jönköping och övningskörning på schemat. Det gick rätt bra, även fast jag körde till centrum när jag skulle mot Helsingborg, haha. Men det var ju egentligen meningen, lite mer spänning i tillvaron liksom. Och jag överdriver inte när jag säger att Jönköping bara har enkelriktade gator, det är galet. Men jag klarade det finfint faktiskt. Sen gick det ju lite mer sådär att köra av på rätt påfarter och avfarter, menattja.. Jag hade nog med att hålla mig i rätt fil och hastighet och undvika krockar, haha. Och på onsdag blir det halkkörningen, hejaheja (jag vill bara ha körkort nu innan jag börjar lipa av allt man ska tänka på!).

Fick ett sms av Pär igår där han sa att Dropkick Murphys kommer till Malmöfestivalen i sommar. Vem kommer vara där om inte jag?! Ohja, sannerligen (kommer jag hänga i Skåne i sommar eller? Haha). Malmöfestivalen har släppt tretton av deras första artister, och fan vad bra det ser ut! Mer än Dropkick så kommer Slagsmålsklubben, Maia Hirasawa, Moneybrother med mera. Wohoo, den 15-22 augusti hoppas jag att jag inte jobbar/får ledigt, får det är då det gäller liksom. Fast det känns lite dubbelmoraliskt att längta tills slutet av sommaren, för då är allt det roliga slut och skolan börjar igen. Men jag tänker längta ändå, sådetså.

På tal om längta så snackade jag, Sara och Julia i lördags om utlandsresa i höst. Visserligen lite halvt på lyret alla tre, men det var seriöst. Inte planerna direkt, men tanken. Spanien låter bra, eller Grekland. Och vi ville alla tre åker i höst, efter vi har jobbat klart och skolan börjat igen. Sounds good, hänka på förfan!

Och för att ta upp den röda tråden jag tappade för sisådär sjuttioelva meningar sen, så är det spänning i tillvaron som gäller. Jag skulle lägga ner killar, och har inte haft en tanke på det, och så gör jag det här. Haha, det är inte bra för mitt tänkande, men det är fanemig roligt. Jag är sjukt impulsiv och envis, och även fast jag vet att jag kommer ångra det efter jag har gjort det,  går det liksom inte stoppa mig. Om inte jag kan stoppa mig själv så kan ingen annan det heller, kan jag lova. Men som sagt, det är roligt och stört, på samma gång. Det är nog vårkänslorna som inspirerar, haha.

Slänger in några bilder sen långhelgen...
      

Party tills vi dör.

Nu ska jag försöka göra en redogörelse av de senaste dagarna, kanske framför allt den mest händelserika Valborg. Kvällen började stabilt med kalas för papsen med släkten. Runt halv nio kom Simone förbi och vi fixade oss det sista innan vi gick iväg till Carro. Där mötte vi upp resten av tjejligan ur Sp2c, som redan hade kommit igång. Jag och Simone slog oss ner och körde klassikern Vattenfall/Jag har aldrig för att komma i stämning. Några öl och drinkar senare var det dans, sång och toalettbesök med våtservetter, haha. När det gänget drog till Stadt runt elva så drog jag, Lossi, Simone, Julia och Emma till Jocke där 88:e killarna var. Och hej i helvete roligt det var! Ebba Gröns låt Staten & kapitalet var på repeat, dansande killar i bara kalsonger, chill i köket och på balkongen, och det var massa brabrabra! Massa snack om Peace&Love förra året (och detta året), körkort, studentpresenter (hahaha!), och "pinsamma" avslöjanden :P Jag sa själv den slampigaste kommentaren den kvällen;
Marcus;  jag ska erkänna en pinsam sak. Verkligen pinsam.
Jag;
ah, visst, berätta på.
Marcus;
jag har sovit i din säng. När jag sov över hos Johan. Då sov jag i din säng.
Jag;
haha, men vadå, det har ju alla gjort!
Hahaha, det lät mycket slampigare än vad som var meningen, men det gav ett gott skratt.
När klockan var över tolv och det bara var jag, Andreas, Marcus, Julia och Emma kvar på verandan så gick Emma in och kollade vart de andra var. Då hade alla helt plötsligt gått till Stadt, och vi var ensamma i Jockes hus, hahah! Då fick vi sprut i baken och drog illa kvickt, haha!

När vi väl kommit fram till Stadt, efter ett par fyllesms och samtal, så kände sig jag och Julia stora nog att gå riktiga vägen. Slösade 100 spänn med tanke på att det var skitlätt att gå bakvägen, men är man gammal nog ska man kanske ta vara på det?! Väl inne på Stadt så hade jag nog världens roligaste kväll, utan konkurrans! Bah, sjukt jävla roligt! Träffade underbart folk, dansade till värdelös musik, och blev bjuden i baren. Vem klagar då liksom? Inte jag i alla fall. Vad som gjorde kvällen superb ska man nog inte skriva här?! Inte för att det är för snuskigt eller nåt, men nej, det blir nog bäst så. Men jag lever fortfarande på den kvällen! Åhåhåh! Mera såna kvällar- JATACK! (Bilder kommer imorron, söndag).

I torsdags vaknade jag av sms runt elva, och skyndade upp för att åka ner till Idrottshallen för att kolla om det fanns några biljetter kvar till handbollsfinalen i Skandinavium. Fanns det såklart inte, så jag fick skippa det, tack vare att jag glömt beställa biljetter. Smart av mig, sannerligen. Men då åkte istället jag, mamma och pappa runt och övningskörde, det var inte fy skam det heller. Hämtade hem en pizza och kollade på finalerna hemma i tvrutan istället. Jag somnade lite hela tiden, men det var mysigt!

Igår var det jobb som först stod på schemat, mellan 13- 19.30. Hade inte jobbat på mer än en månad, så man kände sig lite halvt som halvt på. Men alla koder och sånt sitter fan i ryggraden, så det gick väl rätt smärtfritt.
Efter jobbet så hämtade mamma mig och Simone på Munken, och så drog vi ut till Lossi. Det var sannerligen chill, och åt mat så man fick ont i magen (som alltid hos Lossi, haha). Simone gick hem runt tio, och då drog jag och Lossi upp och bara snackade om allt mellan himmel och jord. MYS OCH PUSS PÅ DEN KVÄLLEN!

Idag väckte mamma mig vid halv tio (jag var halvt död) och frågade mig om jag ville med till Falköping och Kinnarp. Jag gick upp lite motvilligt, och åkte med. Köpte underbara vårgardiner och blommor till min lägenhet, en jättemysig sommarklänning och en fläschig tunika. Mumma! Sen satte vi oss på Lilla Blå och fikade, innan vi åkte till min lägenhet och fixade. Mamma är bäääst (och pappa med, såklart :** ).

Ikväll blir det först Pims i Skövde med Sara, Julia, Malin, Simone och kanske Rebecka och Stina. För oss 18-åringar blir det ölpimpning och en massa snack, som vanligt!
Sen drar vi hem till Skara runt elva, och jag/vi ska hämta upp Lossi och Emma för att dra till Oskar troligen. Tjalala, det verkar bli en underbar kväll, och jag får massa sommarkänslor av de här dagarna! Helt underbart bra mår man av det, wihooo!

Nu ska jag nog sluta tjata, för jag betvivlar att många orkat läsa ändå ner hit, haha. Men puss på er ändå, ring om det krisar!

Maybe we´re crazy- probably.

Jag hade troligen den bästa Valborgkvällen/natten, mumma. Åh, och åhåhåh! Så ni vet så kommer det med all sannolikhet en utförlig redogörelse om den på lördag eller söndag, för nu hinner jag inte. Och imorron är det jobb och senare på kvällen är det landet och hem till Lossi som gäller. Troligen med Simone också. Massa snack, känns som det behövs sen inatt, haha. Helt underbart! Ungefär lika underbart som jag mår nu *pepparpeppartaiträ*, det är så braaa! Det enda som är mindre bra är väl att jag är pank på mobilen. Så jag dissar er inte medvetet, så ni vet. Got to go!
PUSSPUSS!

RSS 2.0