Heels on fire.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min favorit Simone 18 år! Som jag längtat efter den här dagen, haha. Det firar vi med Olins ikväll. Blir inget Falköping, vi kommer inte hem därifrån. Så det blir bekvämare och mycket lättare med Skara. Har förfest hemma hos mig med, det blir najs. Stort grattis till Sara vännen som också fyller 18 år idag, puss!
Inatt kommer Pär med, stannar väl tills tisdag eller så. Så jag kommer inte vara jätteaktiv på bloggen det närmsta, men så ni vet så lever jag ändå, haha.
Nu lyssnar jag på Winnerbäck som sommarpratade i p1 tidigare idag. Hans röst är så lugnande, och han är så klok. Så är det, punkt. Kom in på Malmöfestivalens hemsida nyss, och såg att DKM spelar den 19 augusti! THANK YOU FÖR DET!! Var hur rädd som helst att de skulle spela 15:onde, 16:onde eller 17:onde augusti, när jag inte kan vara där. Så det gjorde min dag, tacktacktack för det Malmöfestivalen! Svenska Akademin spelar den 18 augusti med, tack! Åh, så jävla bra! Så ska få med mig några/någon som vill vara i Malmö den 18 till 20 augusti. Om ingen vill hänga med så åker jag fan själv. Jag ska se Dropkick, med någon annan eller själv!

Igår kollade jag utlandsresor i höst med, jag är pepp! Och jag är pepp på att supa ikväll. Plus att jag ska få träffa Emma, som jag inte träffat på flera veckor. Lillan har varit i Tyskland alldeles för länge. Men ikväll :D

Moving on to better things.

Jag har kommit på värsta grejen! Eller ja, kanske inte nån revolution, but still. Jag har kommit på att jag troligen aldrig skulle palla att flytta in med en tjej i en lägenhet. Eller ja, det beror ju på vem såklart, men att leva 24/7 med någon som är som mig känns sådär lockande. I början skulle det säkert vara skitroligt, men jag tror jag skulle tröttna efter första månaden. Så jag vill bo med en kille! Inte min kille, utan en kille. Jag vet inte om jag bara fått för mig det, men det känns som att det skulle gå så mycket bättre. Killar är mer okomplicerade- så om det är nåt problem så går man inte och smusslar med det, utan tar upp det med en gång. Bråkar och skriker, men det är fan så mycket bättre, för det är oftast glömt dagen efter. Så vill jag ha det. Bo i en trea med en kille, aschill! För att bo ensam i all ära, men det är lite halvtråkigt i längden. Så efter jag tagit studenten och flyttat från Falköping blir det raggning för att hitta en killsambo som vill bo i samma stad som jag vill. Eller om det blir Skara, så jag får jobba innan jag drar ut i världen på mina storslagna äventyr, tss. Jag kan ju i för sig tänka mig hur den lägenheten skulle se ut i städväg (ha ha ha!), men vafan, jag är på´t.

Annars vill jag mest att peace&love folket ska komma heeeem!

But how can you love when you don´t love yourself?

Jag är ganska beredd på att de närmsta dagarna kommer vara totalt deprimerande, mer eller mindre. Jobbar från 9-22.15 imorron, det ger mig ångest bara att tänka på. Bah! Sen är det mest tusen tankar på peace&love och hur jävla mycket jag ångrar att jag inte följde med. Jag vill inte tänka på hur jävla roligt dom har det, medan jag är i Skara och jobbar röven av mig, men jag kan inte låta bli. Ångest som heter duga kan jag lova. I för sig är det ungefär hundraelva tankar till som är i en röra nu, men ja, what to do liksom.. Jag kan i alla fall konstatera att jag är en sån person som lätt blir kär i bekräftelse och i själva kärleken. Jag skäms ihjäl när jag verkligen ser vad jag håller på med, men jag är så mitt uppe i det att jag inte ser det. Även fast jag vet att jag kommer ångra det jag säger/gör, så gör jag det ändå. Jag är så sjukt envis och bestämd när jag bestämt mig. Sen kan man ju tro att jag tänker efter en gång till när jag redan innan jag gör det vet att jag kommer ångra mig direkt efter, men nähä då.. Åh, jag blir så less på allt och alla. Men egentligen vet jag att det är mig själv jag egentligen är sur på.. Och det är precis som jag och en annan snackade om häromdagen- man blir fan aldrig nöjd. Är man som oss, bortskämda ungar som kan få allt i stort sett, så kommer man aldrig bli nöjd. Hur mycket jag än vill, så tror jag inte att jag kommer nöja mig. Okej, kanske nöja mig för att det inte hjälper att klaga, men man kommer ju ändå vilja ha mer. Hela tiden. Gång på gång.

Annars har jag blivit helt fast i Topshops klänningar, helt lovely. Och i ett par Nikeskor jag såg i tidningen idag. Jag ska ha dom, punkt. Funkar inte att länka dom till bloggen, men vafan, det får bli en annan dag. Och så är det det här med att man vill ha det man inte har/är. Jag skulle göra mycket för att bli 10-15 cm kortare. Alltså- jag menar verkligen mycket. Om det fanns en operation som inte innebär någon risk, skulle jag lätt kapa bort 10 cm av mina ben. Eller 7 cm av benen och 5 cm av överkroppen. Haha, jag har verkligen tänkt på det här. Inte för att jag tycker det är roligt alls, det är mest ett stort komplex. Samt att jag skulle göra så jävla mycket för att kunna gå i klackskor. Det funkar inte för mig nu, det finns liksom inte ens på världskartan att jag ska använda klackar. Och jag avskyr det, för det är så fint! ÅH! Så ni som är korta- var nöjda (och jag är ironisk, för jag vet att en sån sak inte gör en lycklig. Men det är bara det att jag vill vara max 1.70, inte 1.80). Om jag visste att det fanns piller som gör att man slutar växa, skulle jag tagit dom när jag var 1.69 cm (haha). Men som sagt, vad fan kan jag göra åt det nu. Lika bra att sluta klaga (det kommer jag i alla fall inte göra, men ja..).

Annars så skrev jag min första dikt sen slutet av februari idag. Känns som man tappat allt, och det har jag med i stora drag. Jag vill skriva som jag skrev förut, för det hjälpte verkligen mig. Och även om jag har tusen tankar just nu, så funkar det inte lika lätt att sätta dom till ord som det gjorde förut.
Nä, jag märker själv vilket deppinlägg det här blev. Men som sagt, jag är inte bra på att spela glad när jag inte är det. Var visserligen glad när jag var med Simone och Ludvig förut, men ensam så är det bara massa tankar. Så bli inte avskräckta att träffa mig, jag är oftast social och glad när det är människor omkring mig :) Haha.

I´m still blue.

FÖR ATT VÄRLDENS BÄSTA ELIN TOG KÖRKORT IDAG! GRATTIS HJÄRTAT, JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG! <3

Jag blir helt deprimerad av att alla ska till Peace&Love. För ja, det är faktiskt så. Varenda person man snackar med ska dit, både från Skara och Falköping. Och jag blir så sur att jag var för snål och obestämd för att åka. Och nu kan jag inte, för jag kan inte ta ledigt och jag har ingen biljett. Totalt deprimerande att jag inte vill höra någon snacka bra om P&L sen, get it? (Ta det med en nypa salt, såklart, men faaan verkligen!)
Helgen blir väl bra ändå, hoppas jag. Lite obestämt om Pär kommer nångång i helgen, jag hoppas det! Det skulle få mig att tänka mindre på festivalen i alla fall. På lördag fyller i alla fall Simone och Sara 18 bast, och jag får se hur jag får ihop det. För kruxet med att jag kanske inte kan fira Sara är att jag jobbar tidigt på söndagmorgon, och jag kan inte komma hem från Falköping. Vilket är ett måste om jag ska jobba, såklart. Sen snackade Simone, Ludvig och mer om att dra ut i Lidköping. Så det lutar faktiskt åt det, för då kommer jag hem på natten.

På tal om Simone så hade vi en MaSi dag igår, bara vi två. Och det var så härligt, jag har saknaaaat dig! Även fast det bara var nån vecka sen vi sågs. Men den här veckan har varit händelserik, minsann. Så vi tjötade mest och.. ja, tjötade mest, haha. Kollade på Centralskolan på youtube med, haha. Ganska jävla bra är vi, tjalala.

Och även fast saker är som dom är nu, så tror jag att det kommer bli bättre snart. Det är skön (t), HAHA! (Elin fattar i alla fall, det är huvudsaken!)

Will you stay with me?

För en gångs skull var midsommar lyckat! Jag är annars en sån som inte har några förväntningar på såna högtider- för man har lärt sig att det aldrig blir så roligt som man vill att det ska bli.
Började som sagt hemma hos Linnea med annat chillfolk. Vi (dom) grillade och käkade midsommarmat, jag drack mest, haha. Lossi mamma hade gjort värsta pimp tårtan som jag däremot åt, mumma. Vid niotiden började några gå mot Thyret, men vi andra chillade kvar hos Linnea ett tag. Runt halv tiotiden drog vi upp mot Thyresson, och när det bara var vi sex tjejer kvar så gick det sådär snabbt att komma dit, haha. Pisspauser, kolla om vi kunde åka buss (25:- för att åka i några meter, jävla rån!) och träffade folk på vägen. Men nån timme senare var vi i alla fall där. Det var en jävla blandning av folk, och jag träffade bland annat Dennis som jag inte träffat på sjukt många månader :)
Jag är verkligen sämst på att återberätta en fest, för allt det som var roligast låter aldrig roligt när man ska berätta om det. Men kvällen bestod till stor del av en massa deeptalk med folk, det var rätt mysigt faktiskt. Jag gillar det folket, punkt :)

Jag sov väl sammanslaget max en timme den natten, men jag är inte den som klagar. När jag skulle gå hem på morgonen runt klockan nio så mötte jag inte en enda jävel förrän jag hade gått flera kilometer. Och ingen bil heller för den delen. Det var som att jag var den enda överlevande efter kvällen innan, haha. Anyhow, tack alla som gjorde min kväll/natt! (Och självklart hade jag min obligatoriska ångestbakfylla. Crap.)

När jag kom hem igår däckade jag väl relativt snabbt i soffan och tog mig inte i kragen förrän runt fem-tiden när Kajsa hämtade upp mig. Och lata som vi är tog vi bilen till stan för att köpa chips och dipp. Väl hemma hos mig igen snackade vi bara en massa (och jag älskar att snacka med dig, puss), flötade, kollade en rätt dålig film och slutet av kvartsfinalen i fotboll. Pusspusspusspådig!

Jag har verkligen kommit på att jag måste dra ner på mitt svärande. Det är en sjukt dålig ovana, och jag tänker inte ens på att jag gör det längre. Och folk som inte känner mig måste tycka det låter skit (ja, nu svalde jag en till svordom). Men ja, vi får se hur det blir med det, det är ju ändå ganska mycket jag, haha.

I´m going back to the start.

Midsommar, och som ni kanske förstår så dissade jag kusten. Det känns rätt skönt faktiskt. I för sig så är man ensam mer nu när man inte har folk omkring sig 24/7, och då kan man tänka mer. Vilket inte är till min fördel för tillfället, men ja, det är väl en övergående fas, hoppas jag..
Ikväll blir det i alla fall först mys hos Linnea med lite estetare och annat chill folk, sen drar vi upp till Oskar senare.
Pepp pepp, ibland tror jag faktiskt man kan supa bort problemen. Vi säger så för inatt i alla fall.

Första dagen- tejpad, blodig och sådär mysig...


Andra dagen- och det börjar bli bättre. Fortfarande lite röd och öm, but still :)


Si te hace feliz.
                                 <3!


Dagens låt;
Coldplay- The Scientist.
"Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.
I'm goin' back to the start."

Det kommer fixa sig till slut (fast nu känns skiten sur).

Jag älskar min tatuering, och jag är kär i killen som gjorde den. Puss på honom, bokstavligen talat, prr ;D Annars så gjorde det inte så jävla ont som jag trodde det skulle göra. Visst, det kändes som att det var en kniv som drogs längst ryggen, men det kunde varit värre. Jag lipade ju inte, och jag kunde till och med prata när jag förstod att man inte behövde hålla andan, haha. Och man kan ju inte påstå att tatuerare är nåt annat är jävligt grova i munnen, för det är dom. Men fan vad roligt det var!
En bild kommer väl mycket troligt senare, när jag orkar fixa med det. Och tack Elin för att du var med och skrattade åt min smärta, det är du bäst på <3!!! (haha)

Och så fick jag ett samtal medan jag jobbade förut, som förstörde min dag ännu mer. Fan i helvetes skit vad jag blir less på att så mycket går emot mig nu. Och jag skyller inte på någon annan än mig själv. Men det gör ont, på mer än ett sätt. Och jag tatuerar mig hellre varsom, för den fysiska smärtan går inte att jämföra med psykisk smärta.
Jag tror till och med att jag stannar hemma från kusten och festar i Skara. Jag är sjukt tråkig just nu, men jag gör er en tjänst genom att inte komma ner och dra ner ert humör till mitt humör. För jag kan inte låtsas som inget just nu. Då slipper jag regna bort i tältet med, och slösar inte de pengarna jag egentligen inte ens har.

Och idag är farmor min hjältinna (<3!)

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig.
det kommer fixa sig till slut
som allt annat och om det inte går nu så skjuter vi bara fram det
för det ordnar sig.

Si te hace feliz.








(IMORGON!!!)

To get it right people- you have to read between the lines.

To pick up where I left off...

...så finns det väl inte så mycket mer att berätta ifrån den kvällen, som ska skrivas här åtminstone. (Varför blir det alltid så? Att det man egentligen vill skriva är för privat att skriva, så därför skriver man inte alls? Värt!)
Men det var en sjukt trevlig kväll, tackpuss!

Lördagen började med den värsta bakfyllan jag någonsin haft. I alla fall en av dom värsta. Gick upp och duschade runt tio, sen gick jag och däckade i soffan tills klockan fyra, då jag vaknade och var mycket piggare. Eller ja, pigg och pigg, jag kunde i alla fall stå på benen och trodde inte jag skulle spy varannan sekund..
Malin kom förbi och vi åkte till stan för att möta upp Julia, Karin och Josefin. Kollade på alla fina balklänningar och stiliga kostymer, mys! Och eftersom jag kunde lägga in mina bilder på datan så har jag gjort det nu, haha. Kul när ens mamma vet mer om teknik är vad jag själv vet.. Pfft..
Efter någon/några timmar där gick vi till Munken och hyrde film, och de andra köpte godis. För en gång skull köpte jag inget skit, wohoo. Sen åkte vi hem till Karin och kollade på filmen och chillade.

Igår var det ytterligare en bal, fast nu i Skövde. Jag, Kajsa, David och Simone åkte dit och tänkte kolla på balmänniskorna, men det var fan lättare sagt än gjort. Man såg nästan inget, för det var sjukt mycket folk. Sen efter en timme så upptäckte vi att det var mer eller mindre helt tomt på folk 100 meter längre bort. Vääärt. Så då drog vi till Donken istället, i ren protest, haha.

Och om ni inte redan sett bilderna (haha, yeah, right) så kommer några här med...
(Tunikan jag snackade om att jag köpt på second hand är den blommiga, svart-blå-vita.
Och kjolen som jag gjorde om till en klänning som jag också köpte på second hand är den med massa färger på de andra två bilderna av mig. Så, då vet ni, haha.)

               

Allt som har en bra början- har ett bra slut.

Sommarlovet kunde nog knappast börja så mycket bättre. Var med på min egen avslutning i nån timme innan jag åkte hem till Skara för att fixa studentpresent och påhängning av saker till studenterna. Åkte upp till Katedral vid halv ett, då de sprang ut. Efter påhängning och sjuk trängsel för att komma fram till alla så åkte jag ner med brudarna till Botan för att kolla när studenterna fick "simma" och rida på mv:s ryggar och armar. Började regna, och så såg man inget, så jag åkte hem och laddade upp mig själv med lite mat sålänge. Inte för att det hindrade mig från att moffa i mig massa saker hos Kajsa sen, men ändååå.. Sen väntade familjen på vår käre bror/son innan vi gick till Kajsa. Där stannade jag ett bra tag, och orkade faktiskt inte gå till någon annan. Förlåt för det, men ni hade det nog lika bra utan mig. Nästan i alla fall, haha ;) Kom hem runt åtta, då jag gjorde mig iordning för festkvällen. Och vilken kväll det blev, haha! Jag är så peck på att inte kunna lägga upp bilder från kvällen, för bilder kommer nog alltid säga mer än ord, men vad gör man. Får vara en god dotter och låna ut min kamera till min familj som drar till Kroatien imorron. Så jag kommer få leva på mobilkameran tills den 4 juli, och det suger verkligen! Men vad gör man liksom, dom kommer för eller senare..
I alla fall så började kvällen hos Carro, som många förfester gör, haha. Vid elva gick vi till stan för att kolla läget, men Olins var rätt dött då, så några av oss åkte upp med naturarna till Hanna och förfestade lite till. Runt tolv kom vi till Olins, och är man skillad och tjänar pengar så är man, tss. Väl inne så blev jag lite mer packad tack vare Daniel och hans givmildhet (han ville supa mig under bordet, that´s it, haha). Träffade klass-Robin som en liten trevlig överraskning, haha. Han var lite vilsen, så jag följde honom till stationen där han skulle visa hur man gick ner i brygga. Det gick sådär för oss båda va, haha! Sen jag gick tillbaka till 88:orna och hängde med dom tills halv fyra, då jag kände att det var dags att gå hem, haha.

Och fortsättningen kommer en annan dag, nu måste jag pysa.

Betrakta utan att se.

Man kan tro att eftersom jag bor ensam i en lägenhet så borde jag vara ansvarsfull, right?! Hur kommer det sig då att jag är bland de minst ansvarsfulla jag vet då?! På de flesta plan, vilket gör många saker onödigt ångestfyllda. Både med skolan och privatlivet så tar jag oerhört lite ansvar om jag verkligen inte behöver det. Visst, om jag åker någonstans tar jag gärna på mig att kolla färdmedel, väg, hotell.... you name it. Men på hemmaplan tar jag på mig så lite ansvar som möjligt. Kan vara för att jag inte vill göra mig själv, eller någon annan, besviken om jag misslyckas. För som sagt så är min disciplin och framförhållning hemsk också, så kombinationen är kanske sådääär.. Så om ansvar betyder att man är vuxen, ja, då är jag fan inte så vuxen som jag själv tror. Det har sina fördelar och nackdelar, som allt annat..

De senaste dagarna har jag mest shoppat, jobbat och suttit fast med tåget i Alingsås ett par timmar... Min dag i måndags var det mest musikredovisningar som gällde. Hade uppspelning klockan 14 och klockan 19, och de gick rätt bra båda två. Finns inte så mycket mer att säga om det, ni som inte var där- ni missade nåt. Haha, vi säger så i alla fall.

tisdags började med att jag "hade" sovmorgon till halv två, så jag drog till Falköpings second hand affär och shoppade loss. Haha, jag älskar verkligen second hand, och jag förstår inte vad en del folk tycker är så äckligt med det. För det första är kläderna tvättade, och sen tvättar jag alltid kläderna själv hemma innan jag använder dom. Det är sjukt billigt, miljövänligt att återanvända kläder och så är det troligen inte så speciellt många som har samma kläder. Allt som man (jag i alla fall) kan önska- skitbra! Köpte en klänning, en hög svart kjol (som jag alltid letat efter), en sjal, två väskor, ett par shorts, en tunika, två skärp och annat smått och gott :)
Efter second hand blev det skola tills klockan fyra, sen buss direkt hem till Skara där det var jobb tills klockan halv elva på kvällen. Bowlade och tvättade på jobbet- rätt chill, yäsyäs. Stod utanför storbildsskärmen på Stadt och lyckades se båda Sveriges mål också. Det är så härligt att se så många ute i Skara en tisdagskväll, det är sommarkänsla över det!

Min onsdag bestod av skola från åtta till halv tolv. Efter det åkte jag till Götet för att shoppa lite mer. Jag har inte shoppat på hur länge som helst, så hade rätt mycket abstinens, tss.. Köpte en till klänning där (jag hjärta klänningar numera!!) som jag kollat på sen i vintras. Nu var den på rea, så det var inte mycket att tveka på. Sånt gillas. Sen köpte jag en kjol, som egentligen var för liten för mig att ha på höfterna, så jag gjorde också den kjolen till en hög kjol, haha. Och så köpte jag en almanacka- goodie.
Nåt som var mindre goodie var att jag fastnade med tåget i Alingsås runt klockan tre för att det brann mellan Falköping och Herrljunga, och klockan halv sex hade vi fortfarande inte åkt. Som tur var kunde mamma komma och hämta mig, vilket var jävligt tur eftersom tågtrafiken inte kom igång igen förrän vid tre inatt. Okej, jag skulle väl fått åkt buss eller liknande in till Falköping, men lagom kul att få vänta några timmar till på den med.. Vad är grejen med mig och fastna på tåg?! Det är nog det tråkigaste som finns när man inte heller har nåt batteri på mobilen.

Idag har vi varit uppe på berget med klassen och spelat brännboll mot de andra tvåorna. Och ja, vad ska man säga- vår klass skyller allt på bollen och domarna, haha! Det var chill i alla fall. Sen har jag åkt runt på stan för att fixa studentpresenter och andra ärenden. Så det är klart tills imorron i alla fall, det mesta. Sen kom jag hem, hade sjukt ont i huvudet, så jag har sovit nu i tre timmar nästan. Jag kommer sova lagom bra inatt, men huvudvärken är bättre i alla fall.
Åh, jag längtar tills imorron! Först att se alla studenter, sen att gå ut själv. Jag är festsugen som fan! Emellan ska jag gå på studentmottagningar med :)

Snackade med min bror som kom hem från Kuba igårkväll. Samtidigt som jag fastnade i Alingsås fastnade han någon annanstans i världen för att han/dom missade planet, haha! Och det känns bra att ha tillbaka honom i Sverige igen, jag har saknat att ha någon att jävlas med (och det märks på våra mess, hahaha!). Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga- men så är det. Och det märks att han saknat mig med, tss ;D Så jag väntar med spänning på mina presenter ("oj vad förvånad du kommer bli över mina underbara paket :)"), haha.

Nu ska jag och Simone snart beställa tågbiljetter ner till Malmö igen, till Jimmy Cliff den 2 juli. Så jävla lovely! Sen ska vi hitta nåt bra vandrarhem (jag har redan kollat in ett som ligger skitnära spelningen), mihi!
Nu borde jag verkligen städa och packa ned alla saker jag ska ha med hem över sommaren. Visst kommer jag vara i Falköping ibland också, men inte alls lika ofta, med tanke på att jag jobbar i Skara hela sommaren. Men faan vad sjukt tråkigt det är att städa och packa.
Slänger in lite ströbilder sen den senaste veckan/veckorna också...

       

Sommardagar.

Har mest jobbat med min brukare de senaste dagarna, och i sommar blir nog chill. Har hunnit med att sett Ernst Kirschsteiger (eller hurfan han stavas) med. Annars händer inte så mycket mer än solning, chill och häng. Drog ut till Flämslätt i torsdags och picknickade och tog årets första dopp (jag vet, sent för min del). Snart ska jag dra till Kajsa och Clara, och vi ska käka pizza ute i nån park. Mys! Imorron är det Götet, sen Falköpings studenters bal. Har blivit sjukt sugen på att shoppa fina sommarkläder (klänningar!). Skulle dock inte köpa upp pengarna från återbäringen som jag redan fått tillbaka, men ja, lite får man väl töja på gränserna...
På måndag är det konsert med musik och kommunikationen, kom och kolla! Klockan 14.00 för skolelever och klockan 19.00 för allmänheten i Fredriksbergsaulan.
Nu ska jag dra, hoppas ni mår lika bra som jag gör!

Det kallas för lycka.

Hey-vad-det-är-underbart-att-må-så-bra-som-jag-gör-nu! Man lever nog i en liten illusionsbubbla sen festivallivet. I korta drag så är jag så trött att jag får överskottsenergi som fan, det tror jag i alla fall. Somnade nästan på körövningen förut, men nu är jag sådär trött-pigg att man inte kan somna i alla fall. Och har man sovmorgon till 12.20 så går man inte och lägger sig inte. Blev uppringd av Lajsa runt åtta,då hon och Fridurt kom och hämtade mig med Shape. Vi drog till Godislagret och hyrde gratis film (heja vad Frida kommer bli utnyttjad för det, haha). Tror inte ens jag såg vad den hette, men det var i stil med "Pojken som kallades Det". Den var hemsk, och man blir rädd att folk är så jävla störda i huvudet på riktigt, med tanke på att filmen var verklighetsbaserad. Myskväll, ni är mina brudar! :)

Annars har jag och den andra Lisa (Lisa Don Korv) haft ett ordentligt samtal om hur jävla korkade vi är och sumpar såna chanser. Hahaha, det är så jävla irriterande att jag bara skrattar åt det! Inte för att jag tar det så seriöst, men vadå liksom, man behöver väl inte skita i det för det. Hahah, ja, man lär väl sig av sina misstag (men misstagen är dyra att betala). Och så har vi mest beklagat oss över vår förkylning, som är mindre rolig..

Och så tänkte jag såklart slänga upp några bilder, men de flesta hittar ni på min bilddagbok. Jag orkar inte berätta om varje bild- vilket oftast är roligare att läsa, för det har jag ju gjort med ord tidigare så...

        

Life is good again.

Är tillbaka från Hässleholm och Siesta. Har mestadels bestått av sånt som festivaler består av- massor med folk, musik, sprit, svett och frysa röven av sig. Plus andra små guldkorn, såklart, tss.. Jag har också gått och blivit helt snuvig och min näsa rinner konstant. Glömde såklart pollenmedicinen hemma, så jag har fått gå med kliande&värkande hals och snorig näsa. Det var lite sådär. Och när jag ändå klagar tänker jag beklaga mig över att det var så sjukt obeskrivligt kallt på nätterna, och så äckligt varmt på morgonen/dagen. I för sig- jag uppskattar att det var varmt, men tältet var en bastu och jag brände mig och var allmänt svettig. Sen att det bara fanns 3 duschar på 4000 personer var mindre roligt det med. Men då får man ta det näst bästa och tvätta sig under en vattenkran, haha. Det hör väl till att vara tattig på festival. Men nu ska jag inte vara negativ, det andra var ju najs, haha.
Tänkte berätta lite ytligt om dagarna...

Onsdag: Jag hämtade Simone runt halv tre, innan vi åkte in till station för att hämta upp Elsa och Joel. Började vår roadtrip ner till Skåne. Snackade med de Skaraborna som redan var nere, och för dom hade det tagit 6 timmar att komma ner. För oss tog det 3 timmar, haha. Om det beror på att jag kör för snabbt, dom för långsamt eller att de stannade hela tiden och vi aldrig stannade, kan ju höra till historien. Så när vi handlat och fått upp tältet var klockan runt åtta. Kvällen bestod mest av att försöka lära mig skånska, och det gick sådär kan jag ju erkänna. Jag är sämst på dialekter, jag kan inte ens min egen dialekt nåt vidare bra, haha. Träffade Pär hann jag också med :)

Torsdag: Vaknade vid åtta, och jag blir ganska förvånad över att jag sov så få timmar varje natt, men ändå inte kände mig trött. Om jag skulle lagt mig vid fyra en vardag och skulle upp till skolan vid åtta, skulle jag vara helt död. Men det beror väl på att.. ja, jag vet faktiskt inte riktigt. Kanske stämningen/känslan?! I alla fall så åkte vi en sväng till stan och köpte lås och mat på dagen. Malin, Lisa och Agnes kom också den dagen. På dagen var det häng i campet, på kvällen kollade vi band. Kommer dock inte ihåg vilka, haha. Doktor Kosmos var ett av dom- och där var det helt jävla galet! Man blev nertrampad och klämd så man knappt kunde röra sig. Mina fötter har också blivit helt mosade av folk som trampar på en. Jag vill skrika åt dom som hoppar på ens fötter, speciellt dom som har klackar. Det borde vara förbjudet att ha det på konserter. Senare på kvällen gjorde vi nåt annat som jag inte kommer ihåg, haha.

Fredag: Vaknade lika tidigt som dagen innan. Vi drog in till stan en sväng igen, mest för vi kände oss trötta på campingen och allt skit. Gick lite i affärer, käkade och chillade mest. Hann också in och köpa en grön blommig klänning. Åkte tillbaka till campet och var allmänt sura för något vi inte ska nämna här, haha. Så jävla irriterande klantigt! Sen var det mer band, bland annat Kultiration. Häng i campet ett tag innan Håkan Hellström skulle spela på kvällen. Det var nog en av de bästa konserterna jag såg på. Mest för att han spelade såna låtar alla kunde, och för att det var trångt, men roligt trångt. Inte som på Doktor Kosmos direkt.. Senare på kvällen gick jag och Lisa till några snubbar från Halmstad. Efter ett tag var det bara jag och en av Halmstadskillarna kvar, men vi chillade vidare. Haha, tss.. Inte mycket sömn den kvällen, men vad gör det ;) Missade Firefox AK, det band jag helst ville se. Men ja, det var det väl värt, tss. Hann till och med prata tyska med en holländare den kvällen, haha. Varför tror man att man är så grym på andra språk när man är full?! Det är ju bara lögn/önsketänkande, haha.

Lördag: Vaknade vid sju, då hade man väl sovit max två- tre timmar. Jag och Simone drog då upp till rondellen där en fontän stod och solade. Käkade också ett paket kalla korvar, haha. Vi är så fresch! Kollade på band på dagen, bland annat José González och Britta Persson. Sen drog vi till Netto och köpte mer korv, som vi nu tänkte grilla med killarna. Efter grillningen var det Millencolin. Missade Johnossi också, som jag också ville se, men är man bekväm och hellre sitter och super i campet så är man.. Lykke Li hade ställt in den kvällen, sjukt synd!
Vid tio gick jag och träffade Pär, som jag spenderade resten av kvällen med :)

Söndag: Vaknade sju idag igen, och var påväg hemåt klockan nio. Kändes bra att ha bil så man kunde dra när man var klar. Simone fortsatte med sitt musikzappande på hemvägen, och alla sov utom jag, haha. Iförsig är väl det ganska givet, det vore ju lagom lätt att köra och sova på samma gång.. Stannade och drog en kycklingburgare på Burger King runt tio, sen var vi hemma i Skara igen vid ett. Kom innanför dörren, var själv hemma, och däckade i soffan med en gång och sov tills klockan fem. Det är nog fan det bästa jag vet- sova efter festival! Helt underbart!

Bilder kommer imorronkväll troligen. Nu ska jag käka potatissallad och må braaa! Och ja- det var en braaa festival! (!!!)
I en annan klass än Peace&Love förra året, men det var inte bara på ett negativt sätt. Det var bara annorlunda- på ett positivt sätt många gånger :)

RSS 2.0