I want to rock´n´roll all night.

Matfestivalen är egentligen sjukt överskattat, men det betyder inte att man skiter i att gå dit, år efter år. Man började för ett par år sen, som en anledning till att supa. Eller supa och supa, det var ett lite väl starkt ord, man smuttade väl snarare på en cider eller öl man fått från någon/snott från föräldrarna. Jag var, tack och lov, inte en av dom som spelade full på en cider, jag tyckte redan då att det var patetiskt. Jag är stolt över att min fjortissida inte tog över, haha.
Anyhow, igår blev faktiskt rätt okej ändå. Kanske för att jag inte planerat så mycket. Robin ringde runt halv nio och sa att jag skulle komma till Klas. Sagt och gjort, en halvtimma senare hängde jag också hos Klas. Vid halv elva gick bussen, och fan vad vi fick springa. Helt i onödan visade det sig, eftersom det var sjukt mycket folk som stod i busskön, och det fick komma två extrabussar. Så jag och Robin roade oss med att sjunga allsång till Winnerbäck för alla som ville höra. Och även dom som inte ville höra, haha. Kom väl fram nån gång runt elva, då jag mötte upp Elin och co rätt snabbt. Blev inte så värst långvarigt eftersom jag var tvungen att leta efter killarna som försvunnit under tiden. Men att åka ensam med tio killar var betydligt roligare än jag trodde, haha. Även om det tog år innan vi kom nånstans. Och köerna till uteställena var sjukt långa, så det blev att vi bara hängde utanför och tjötade, skrattade och deeptalkade. Men jag gillar kvällen/natten ändå, så tack för den killar, haha.

Idag skulle det varit Götet, men jag bestämde mig för att åka dit imorron istället. Visserligen kommer det bli dubbel bakfylla eftersom jag ska ut ikväll med, men jag tjänar ändå på det. För då åker jag till Fkp-Götet, sen stannar jag i Fkp när jag kommer hem från Götet. Då slipper jag åka fram och tillbaka så jävla mycket. Ibland blir jag förvånad över att jag är så smart, haha.
Ikväll blir det Skövde igen. Förfesta hos Wb, och idag är det knack som gäller, haha, lovelyyy!

Du kan göra skillnad.

Det finns nog inget jag brinner lika mycket för som att hjälpa till som volontär i Afrika. Jag läser igenom allt från barnhem i Tanzania till skola och ungdomshem i Sydafrika och bara gråter. Jag vet inte varför, troligen för att jag vill det här så jävla mycket. Två knappklick och några informationsfält bort så skulle jag kunna åka. Nåja, i alla fall visa mitt intresse och låta dom höra av sig. Det är så nära- men ändå så långt bort. För hey, jag har mer än 9 månader kvar i skolan. Åh, jag blir så frustrerad. Jag vet att volontärarbetet inte försvinner på ett år, men jag vill ju åka nu!
Sen har jag, mamma och pappa diskuterat vart det är bäst/roligast att vara fadder. Det lutar år SOS Barnbyar, betala 200 kronor i månaden till ett barn som behöver det. Det är så värt det! Då står jag gärna över en tröja på H&M, när jag vet att mina pengar gör nytta! Ska ringa dom imorgon och få reda på lite mer, men jag är så lycklig (!) över just de här sakerna. Att känna att jag gör nytta, att jag behövs och kan göra skillnad!

"Sydafrika - Teach kids on the beach

I detta projekt arbetar du på en skola i en av de fattigaste provinserna i Sydafrika där lönerna är låga och lärarna få. Som volontär är det viktigt att du kan ta egna initiativ då du, trots bristande resurser, förväntas vara kreativ för att med enkla medel hjälpa till att förverkliga skolans mål. Nya skolprojekt startas upp och du får förstås möjlighet att vara med på dessa. Skolan är liten vilket gör att du blir involverad inom alla områden såsom undervisning, matlagning, städning och trädgårdsskötsel. Det är lätt att personligen göra skillnad! Skolan får inga statliga bidrag och byggdes med hjälp av pengar från utländska donationer. Kommunikationen med barnen är lättare här eftersom de flesta pratar engelska.


Vill du lära dig surfa på fritiden är detta den ultimata platsen då området är klassat som landets surfmetropol. Du bor på ett internationellt backpackers camp direkt på stranden med gångavstånd till centrum. Här du träffar volontärer och backpackers från hela världen."

"Sydafrika - barnhem

I detta volontärprogram kan du hjälpa till med att förändra livet för barn som bor på barnhem. Barnhemmet jobbar aktivt på att försöka framstå som en familj än som en instutition. Barnens ålder varierar, det finns allt från spädbarn till 4 åringar. För närvarande bor det 60 barn på barnhemmet och det är fler flickor än pojkar. Som volontär kan du göra en stor insats genom att ge barnen den uppmärksamhet och kärlek de behöver. Ett leende och en kram betyder mycket för dessa barn.


Arbetsuppgifterna består av att se till så barnen har det bra. Du leker med dem, läser sagor för dem, matar småbarnen, hjälper till att laga mat och samordnar aktiviter såsom olika sportevenemang, musikstunder. På förmiddgarna kan du även hjälpa till på ett litet fritids som ligger i närheten. Arbetsuppgifterna liknar dem som du utför på barnhemmet.

Du får tillbaks oerhört mycket från barnen. Tänk att få vara med när ett barn tar sitt första steg eller känna känslan när man får ett speciellt förhållande till de barn man leker med under sin volontärtid.


Under hela volontärvistelsen bor du hemma hos en lokal sydafrikansk familj och får på så sätt god inblick i den sydafrikanska kulturen samtidigt som du får vänner för livet!."

/ http://www.volontarresor.se/sydafrika.asp


Sverige- Bosnien.



Jag och Jasmina, min vän i Bosnien, har snackat om att jag ska komma ner och hälsa på. Okej, det lär inte hända de närmaste månaderna, men efter studenten nästa år ska jag dit :) Visst, det är flera månader kvar, men jag längtar redan! Puss på det.


Goodbye my almost lover.

Det finns troligen massvis med saker som jag stör mig på, men en sak som jag stör mig speciellt mycket på är när folk ska "snyggdansa" när man är ute. Jag klarar inte av att se på såna personer, och ännu mindre att dansa med dom. För seriöst, vad är grejen? Är det ens roligt? Jag förstår det inte, för jag tycker det ser sjukt patetiskt och tråkigt ut. Visst, jag är troligen långt från snygg när jag dansar, but hey, who gives a fuck? Inte jag i alla fall, för jag har så sjukt roligt! Det är inte min stil att klänga upp och ner på varandra, ta på sig själv eller nåt sånt när man dansar. Eller är det jag som är helt fel ute? Jag skulle tycka att det vore skitjobbigt att behöva tänka på hur man ser ut när man dansar. Kanske beror lite på att jag inte skulle få dansa då med tanke på att jag "snyggdansar" jävligt fult, haha. Men vafan- bjud på er själva! Man behöver inte vara snygg när man dansar, det är en del av charmen.

Så, med det sagt känns det lite bättre, haha. Skolan har kommit igång rätt ordentligt kan jag lova. Har 28 lektioner i veckan plus projektarbetet, så den som säger att trean är slapp kan ju bara knipa. Men vår älskade juridiklärare gör så att vi får sovmorgon till tio varje tisdag i alla fall, lovely!
Plus att för min gitarrlärare ringde för fem minuter sen och bestämde när vi skulle ha lektionerna. Haha, jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, men det blir nog förhoppningsvis bra..

Annars är väl planerna för veckan...
Tisdag: Simone kommer hit.
Onsdag: Musikkursen har introduktion vid halv fyra. Sen åker jag till Skara för ärenden som måste fixas och "möten" som ska gå på´s. Ska också försöka fixa ihop utomlandsbrudarna för att snacka ihop oss över en fika.
Torsdag: Falköping igen. Inga direkta planer, ska försöka hinna med att tvätta och dra till Second Hand.
Fredag: Festa jävel i Skövde och på Matfestivalen (är man 18 får man komma in, äntligen, haha)!
Lördag: Förhoppningsvis mer fest i Skövde.
Söndag: ?

Sen snackade jag med Emma förut som sa att Oktoberfesten började i Skara den 26 september. Japp- det gjorde min dag! Plus att insparken på Olins är nästa vecka och snart lär Ållefestare vara med. Pank kommer jag bli, ohälsosam kommer jag vara, men förjävla roligt kommer jag ha! Vita helger och jag har inte gått hand i hand sen innan sommarn, i stort sett ;D


I guess I don´t want to put my life on hold.

Det känns som att man inte haft något sommarlov. Som att jag var i skolan förra veckan, för allt känns redan så på rutin. Jag är redan less på skiten, faktiskt. Men det finns höjdpunkter, som med allt annat, och dom får man väl försöka fokusera på. Som nästa torsdag ska vi redan pröva ut studentmössa och studentkläder, det känns helt sjukt. För övrigt och på tal om studenten är jag och Elin elevrepresentanter för vår klass, haha. Jag antar att vi kommer få höra tusen viljor och önskemål, sen tusen klagomål på att det inte blev som de ville, men det får man väl ta, tss.

Jag antar att den största anledningen till att jag inte är pepp på skolan är att jag vill börja med mitt liv- nu, och inte om ett år. Jag vill resa runt i världen, jobba som voluntär i Afrika, vara au-pair i USA, söka in på polishögskolan/ högskolan som beteendevetare... You name it. Men först och främst vill jag bara vara, med alla älskade människor. Jag vill ha den här sommaren igen. För visst jobbade jag mycket, men jag har sjukt många bra minnen med. Och jag älskar att festa med de människorna jag festar med, hur ytligt fest än känns, så har det varit större delen av min sommar. Jobb- vänner- fika- fest mest hela tiden, men det är nog så jag trivs. I guess I don´t want to put my life on hold. Jag vill göra allt, och jag vill göra det nu. Men jag ska fan se till att ta vara på sista året och studenten!
Men tack, älskadeälskade människor, för att jag fått spendera en sjukt bra sommar med er. Jag kommer sakna er i höst, Skarabor!

Dagens låt: Over you- Chris Daughtry.

Now our luck may have died and our love may be cold.

När jag vaknade imorse satt det en harskrank på insidan av mitt fönster, och för er som känner mig vet att jag avskyr harskrankar och alla andra äckliga insekter eller vafan det är. Så då fanns det ingen chans att jag skulle sova vidare där. Men eftersom klockan var runt nio och jag var sjukt trött, så gick jag ner och somnade i mamma och pappas säng istället. Vaknade av att min gammelmormor ringde vid kvart över tolv och bjöd mig och Johan på lunch.
I alla fall så sitter harskranken fortfarande kvar, i exakt samma ställning. Händelserikt liv.. Om det finns ett liv efter döden (well, vi kan ju spekulera i alla fall) så blir jag säkert en harskrank eller spindel, bara för att jag hatar dom.

Wellwell, igår var det Måndax igen, sista gången. Och jag har verkligen inget att kommentera om det. Visst, det var roligt, men jävlar vilken ångestdag det har varit idag. För allt jag känner, allt jag inte känner men kanske borde känna, allt jag borde säga men inte säger. Hey, jag är en dålig människa jävligt många gånger. Okej, känslorna kan man väl inte hjälpa, men sanningen kan man ju berätta. Nåja, det löser väl sig..
Men i det stora hela var det en bra kväll, och jag träffade en hel drös med Falköpingsbor :)

Skulle vilja åka och shoppa imorron, men eftersom jag max har hundra spänn på kontot så ska vi nog lägga ner den tanken. Ibland suger det att lägga undan pengar, men jag tänker inte ta av dom, för jag vet att jag kommer behöva dom till utlandsresan. Och ja, jag har supit bort större delen av lönen, men jag har inte så mycket ångest för det faktiskt. Jag menar, man lever bara en gång, och jag har fått sjukt många bra minnen och massa skratt. Så jag klagar inte :)

Imorron är det Falköping som gäller igen. Jag trodde jag skulle bli pepp på skolan efter över två månaders sommarlov, men knappast du. Jag längtar till studenten och att kunna välja vad jag vill göra med mitt liv själv.
Äh, nu borde jag ta tag i mig själv och göra någonting vettigt.

If you were the love, I'd be the desire.

För tillfället är Atlantic City med Bruce Springsteen lätt den bästa låten, men jag kan inte kopiera den från youtube, så vi kör en humörhöjare istället (så får ni själva leta upp Bruce-låten) ;



If you were the wood, I'd be the fire.
If you were the love, I'd be the desire.
If you were a castle, I'd be your moat,
And if you were an ocean, I'd learn to float.

Tralala lilla molntuss.

Måndaxklubben kan vara den roligaste klubben häromkring. Jag vet inte om det beror på stället eller människorna, en blandning tror jag.
Gårdagen såg ut som följer i alla fall...
Vid åtta kom Simone, Kajsa, Rebecka, Stina, Sarah och Tove till mig för att förfesta. Vissa kom senare än andra, men det förvånar väl ingen när det handlar om Bonander, haha! Klockan tio gick bussen från stationen, och när vi skulle gå så märkte jag att det stod en polisbil utanför vårt hus. Pappa var inte i tjänst, så jag går ut i köket och där står två poliser. Inte nåt konstigt eller ovanligt i sig. Men sen tog jag pappas väns nummer, för att få skjuts hem av dom inatt, i en polisbil. Haha, softäss. Iförsig slutade deras pass inte förrän 03.30- 04.00, så det kändes lite väl drygt att hänga i Lidköping i två timmar efter Måndax slutat. Men tanken var god, tss.
När vi kom ner till busstation stod Bella och Annie där, och skulle också ut. När vi kom fram till Lidköping skulle alla pissa- samtidigt med. Så vi satt typ tio brudar i rad, som små råttor, och pissade. Haha, det såg ut. Om inte min kamera helt plötsligt låst sig skulle jag tagit kort. Men den är räääätt oanvändbar nu kan jag lova.

Kom in på Måndax runt elva, och där har jag en minneslucka tills jag träffar Thyresson och co i stort sett. Sen blev det galet, och dans typ hela jävla natten. Jag finner nog inga ord för hur ful/full jag är, för jag går verkligen in för det. Haha, eller ja, jag dansar rätt galet, vilket innebär att jag är rätt svettig sen. Men det är det så värt, för jag har obeskrivligt roligt. Träffade bror min som var lagom nykter med, som lovade att bjuda mig på en drink innan kvällen var slut. Den drinken såg jag inte skymten av, haha. Inte för att den behövdes, så jag sparar den ;)

Och märket jag har på ryggen är från ett toalettbesök, haha. Skulle vila mig mot väggen, och helt plötsligt känner jag hur det bränner till som fan på ryggen. Då hade Stadt, dom smartosarna, satt en 100 graders (minst) lampa precis i jämnhöjd med min axel/rygg. Haha, lyckat! Så nu satsar jag på skadestånd, tss.

Kajsa och min konversation med korvgubben runt klockan tolv..
Kajsa: jag vill ha vitlök på min korv med.
Korvgubben: jaså? Så du ska inte hångla ikväll?
Kajsa: haha, njaa..
Jag: men då vill inte jag ha vitlök på min. Eller alltså, haha..
Korvgubben: där satte jag allt dit er va.

Bakfyllan idag är i klass med den i söndags. Jag blir verkligen utslagen, och de dagarna är bara chill som fan. Tänkte dra med lillebror ner till stan för att köpa kyckling och hyra film. Och på tal om lillebror skulle han smaka på min sprit som står kvar i mitt rum. Skyll dig själv sa jag, och han spydde nästan av smaken. Ni kanske tycker det är oansvarsfullt, men jag tycker precis tvärtom. Nu gjorde jag så att han inte vill dricka sprit på flera år framöver, haha. Man kan ju hoppas i alla fall..

I do it my way.

        

Kvällens bästa var lätt att få träffa mina brudar igen. Plus att se Liptones. Annars säger bilder mer än ord, så här får ni lite smakprov.
Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorron. Sen är det lite ärenden på stan (bah, crap), sen Måndaxklubben.

Positiva tankar Matilda, positiva tankar..

Vi måste inte hålla tankarna klara.

Igår gifte sig mamma och pappa, och resten av släkten (utom jag, Johan och Carl) stod som frågetecken. Mormor och farmor grät, de andra var mest förvånade. Det var en liten tillställning med bara släkten, och vi var hemma i vardagsrummet. Men det behövs inte mer när man varit förlovade i 20 år, då känns det bara överflödigt med ett stort och pampigt bröllop. Det här räckte gott och väl för alla tror jag :)
Jag mår så bra med min släkt att jag bara kunde glömma alla problem igår, det var så skönt!

         


Ikväll blir det fest i Plantis, The Liptones kommer ju dit! Tummen upp för det, big time. Förfest hos Frida med brudarna, ska bli najs att träffa dom igen. Det händer ju inte för ofta nu på sommaren..
Och på måndag har jag tagit ledigt på kvällen så jag kan åka till Måndaxklubben och festa jävel igen. Haha, bäst! Det känns alltid bäst att vara sysselsatt, då hinner man inte tänka så mycket.. Vi måste inte hålla tankarna klara.

Nä, dags att försöka hitta nåt hyfsat att ha på sig ikväll. Det spelar ingen roll hur mycket kläder man har, för det är ändå inget som är "roligt" att ha på sig en festkväll. Är man kräsen så är man. Men jag vet att jag knappast är ensam om att känna så.
Rock on!

Tonight I´m gonna leave my troubles behind.

Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär livrädd som jag är nu. Jag kan inte tänka på nåt annat, kan inte sova och mår illa när jag äter, fysiskt och psykiskt. Jag får slå mig själv för att sätta på leendet på morgonen, för så är det nu faktiskt. Fyfan vad självömkande det låter. Jag har satt mig själv i den här situationen, och det här är en av de få situationer då jag kan säga att jag ångrar mig. Som jag aldrig ångrat något tidigare. Men jag kan inte göra nåt åt det, det är bara det att jag är rädd... så jävla rädd.
Men ikväll ska jag vara glad, för de människor jag älskar och håller av.
Tonight I´m gonna leave my troubles behind.

Let´s rewind.

Så var jag nyfriserad tills imorron med, helt spontant sådär. Och lugg blev det med, det känns... ovant, men bra. Det blir mer frisör av det. Man vänjer sig mer och mer antar jag :)
Nu ska jag ner och käka med familjen, sen jobba.




Hey ho, let´s go!

Min måndag började med att jag och mams drog till Skövde och shoppade. Hittade inget först, för rean är totalt sämst just nu. Sen om man går till de affärer/avdelningarna som inte har rea så är man ändå för snål för att köpa där, eftersom det ändå är rea några meter bort. Men vi drog till Indiska där dom hade köp 2 betala för 1, så jag köpte 4 för 2, naajs! Har bilder på kläderna, men det känns så tråkigt att lägga ut bara sådär, utan att ens ha dom på sig. Så jag tror bilderna får vänta.
Sen skulle vi dra till Måndaxklubben, men alla dissade utom jag och Kajsa som bestämde oss för att röja ändå. Plus att vi visste att andra vänner skulle vara där. Så vi satt och småsöp hemma hos mig tills halv tio då mamma skjutsade oss till bussen. Väl där mötte vi Sarah, Carro, Jennifer, Elin, Frida och Emma. När vi kom till Lidköping blev det toakris, så vi drog och letade pisseplats i halvstorm (helt onödigt att ha plattat håret innan). Vi kom in på Måndaxklubben runt elva, och runt tolv var då det började hända saker. Shit, jag tror aldrig jag dansat mig så svettig. Och jag och Kajsa körde på teorin att är det fest så är det, och vi var värda varenda öre av det, haha, tss. (Jag har inte vågat kolla mitt pengakonto än dock, haha).
Och ja, utan att nämna nåt speciellt så var det så sjukt jävla roligt. Och sjukt trevligt att träffa Sarah igen, det var ett tag sen. Nu är det bara på´t igen på måndag, jag är jävligt pepp!

Men innan dess är det jobb imorronkväll och fredagdag. Sen kan jag ju säga att idag fick jag en grymt stor chock! En positiv en som jag blir så glad av att tänka på. Åh, prr, mysigt :) Så därför längtar jag tills fredagkväll! Se allas överraskade miner också, mihi. Ni får veta på fredagkväll/natt eller i helgen :D
Sen blir det förhoppningsvis Emmas stuga med henne och Simone i helgen, om det blir bra väder. Jag hoppas verkligen det, det skulle vara sjukt mysigt! Annars har jag en backup plan som heter Plantis på lördagskvällen, haha. Party until you drop, jatack!

Lämnade in mitt försäkringspapper om hur mycket jag jobbat i juli till min chef idag. Räknade ut att jag jobbat exakt 37,5 timmar i veckan om man slår ut det, vilket är heltid för dom som jobbar inom mitt "yrke". Har jag hört i alla fall. Så jag har jobbat heltid en månad + lite mer, och det känns. Men nu har jag bara två enkelpass och tre dubbelpass kvar innan skolan börjar. Jag vet inte riktigt om det känns bra, med tanke på att jag inte är alls pepp på skolan. Har nog aldrig varit såhär opepp. Men det blir nog bra. Lär bli en heeel del fester i trean antar jag, då funkar allt, haha.


Om det gör dig lycklig.

Häromveckan snackade jag med en person som påstod att "om man är smart, som jag vet att du är, så blir man aldrig riktigt lycklig". Nåt i stil med det. Och jag har nog lite halvt kommit fram till att jag håller med. Det jag försöker få fram är inte att jag menar att jag är smart (men jag tänker faktiskt inte säga att jag är blåst/dum, för det tycker jag inte att jag är), jag menar bara att om man vet vad man kan få så nöjer man sig aldrig med det man har. Det spelar ingen roll om man har allt det som beräknas som värde- familj, vänner, kärlek, pengar, välstånd osv, man kommer alltid vilja ha mer. Och jag tror aldrig man lär sig på riktigt att gräset inte är grönare på andra sidan.
Vi kom in på det här när han, personen i fråga, såg min tatuering ("om det gör dig lycklig"). Han menade att vad jag än gör eller hur mycket jag än kämpar, så kommer jag inte bli genuint lycklig. Och till viss del håller jag med- för jag vet ju själv hur dålig jag är på att uppskatta det jag har. Men samtidigt så måste man ju försöka göra de sakerna som gör en lycklig. För jag är oftast lycklig, även fast det säkert inte verkar som det. Nöjd? - Nja, där finns det alltid saker som man önskar man hade/hade bättre. Lycklig? - Ja, faktiskt så är jag oftast lycklig.

Jag tror det gäller att hålla isär nöjd och lycklig. Man kan vara lycklig med det man har, men man behöver inte nöja sig med det. Man kan, och borde faktiskt, alltid söka efter mer. Som i jakten på perfektionen som inte finns, så ska man kanske inte nöja sig. Jag vet att jag klagar mycket och ofta på att jag hatar att jag aldrig känner mig nöjd. Men om man helt plötsligt skulle känna sig nöjd då? Vad finns det då att sträva efter? Men visst, kalas för dom som känner att de inte kan må bättre, men jag känner att jag inte kommer kunna vara den människan. Och det gör kanske inget, för jag är som sagt ofta lycklig ändå.

Självklart har jag mina upp och nedgångar, det vet ni troligen vid det här laget. Men innerst inne vet jag att jag har det mest väsentliga jag kan önska mig. Det gör mig lycklig. Men det gör mig däremot inte tillfredställd, nöjd eller "mätt".
Det är det jag vill påminna mig själv om, gärna andra också, med min tatuering är givetvis att göra det som gör dig lycklig. Jag menar, folk kommer alltid ha en uppfattning om dig, men om du gör saker för andras skull kommer det inte göra dig lycklig eller tillfreds i slutändan i alla fall. Och folk kommer troligen inte gilla dig mer för att du gör något som du själv inte vill för deras skull. Så visst, du kanske trampar på några tår på vägen, men om det gör dig lycklig så kör på! Faktiskt. Sen borde man kanske inte gå in med inställningen att såra andra människor. Och när det är svårt att veta vad som är rätt och fel, vad som gör en lycklig och inte, våga kolla in i ditt eget hjärta. För visst kan sanningen om lycka eller inte göra ont, men i de flesta fall så vet man innerst inne vad som gör en lycklig. Klysché eller inte, så är det för mig. Även fast jag många gånger är för rädd för att se sanningen och gör det som är bekvämast och enklast. Sanningen med det är att det nog aldrig gjort mig något vidare lycklig i slutändan. It all comes back to you, one way or another.

Jag känner mig verkligen styrkt av tatueringen. Jag trodde aldrig riktigt på folk som sa så på program man sett på tv, det kändes mest oärligt och inlärt. Men jag känner att den har en mening för mig. Och att det är något jag kan stå bakom hundra procent. För hur smörigt och fjolligt det här än låter så känner jag att jag ändå har tatuerat in något jag tror på, så då måste jag ju ändå vara ärlig nog mot mig själv och göra det som jag vill göra. Jag tror inte riktigt jag kan förklara den känslan för någon som inte är tatuerad. Att en sån liten (ja, liten och liten, det beror väl på vem du frågan men) sak kan få en att känna så stor skillnad. Då har man nog gjort rätt, antar jag.

Så- Si te hace feliz
mina kära vänner,
glöm inte bort det.

Fight the break of dawn.

Okej, snabbresume av de senaste dagarna..
Som ni troligen vet var det jobb 9-22 söndag, måndag och tisdag och 9-15 på onsdag. Så efter jobbet på onsdagen firade jag att jag fortfarande levde med Emma och Lossi. Vi drog till Eggbysjön och badade runt fyra, så jävla mysigt var det! Inte helt otippat att Torsten och Jocke kom dit senare heller. Runt sju var vi inne i stan igen då det var cykelloppet i stan. Så vi drog en pizza på Empoli, och inte heller där blev vi så förvånade av att se Jocke, Torsten och co, haha. Anyhow, jag och mina brudar bestämde oss i alla fall för att dra en film hemma hos mig.
Lossi; Matilda, vart är den andra?
Jag: Den har jag ätit upp..
Lossi:
Määh!
Haha, så jävla bäst är vi!

Igår, torsdag, så fick jag äntligen träffa min efterlängtade Elin igen. Vi stekte och badade vid Panka, bland lik och bajsflugor (hahahah!). Som jag har saknat dig, jag är liksom inte hel utan dig.
När Elin skulle åka och jobba åkte jag hem till Skara igen och hämtade upp Malin, Emma och Simone, så drog vi till Flämslätt och badade. Jag drog mest ner Malins bikini, putte henne i vattnet och jävlades rent allmänt, sånt som vi är bäst på. Vem ska jag göra det på de närmsta 10 månaderna hade du tänkt Malinfis?! Lämna mig för USA sådär är inte okej, blää..
På kvällen drog jag ut till Simone där vi fick kolla på en svartvit film, haha, jävligt najs! Flötade gjorde vi dagen till ära också..

Idag åkte jag, mams och Carl en sväng till Tofta innan jag började jobba vid fem. Och äntligen har jag fått färg. Visserligen kanske för mycket rött, men det lägger sig nog tills imorron hoppas jag på, tss. Det var mys!
Och imorron är det avskedsfest för Malin. Bah, jag vill inte tänka att hon ska åka. Men festen/middagen/kalaset blir nog najs.
Jobbar 9-22 på söndag, så jag tar det lugnt i alla fall.








Sommar!

De senaste dagarna har varit rätt så sjukt underbart bra. Har fått såndär hey-nu-är-det-verkligen-sommar känsla, löööve it!
Nu ska jag dra igen, men ska försöka redogöra mina dagar bättre nån annan dag. Men jag lever i allra högsta grad, så ni behöver inte oroa er :) Pusspå´t!

RSS 2.0