Is this the end of nothing?

Min handled värker som innan man får feber, fast värre. Såndär pulserande värk som är sjukt irriterande och som man inte kan göra något åt. Och för er som vill veta är det på grund av att jag simmade duktigt på gympan idag, wiho för mig. Körlektionen gick bra för övrigt, men jag får sån panik av att hinna allt innan uppkörning att jag snart börjar lipa. Så då släpper vi det, tack.

För övrigt så kollade jag igenom bilder sen i somras förut, och det var verkligen ingen dålig sommar. Den var uppbokad, ändå hände inget stort, men fan vad bra det var ändå. Och var många underbara dagar man ändå minns när man tänker på det. Jag har lust att slå mig själv för att jag inte uppskattar dom mer när jag är mitt uppe i det. Uppskatta dagarna man får är jag så kass på att det är pinsamt! Det är mitt 29:e april löfte för året- ta vara på de bra dagarna man har! Och även om de råkar vara mindre bra- släpp det och gå vidare.
Speciellt så gillar jag den 21 juli, haha. Det var tider det, sannerligen.

Min morgondag ser sjukt bra ut, får jag lov att säga. Börjar skolan 10.30, och ska ha handledarmöte för projektet i en halvtimme, sen slutar vi/jag, tjalala! Sen blir det stan och banken, sen ska jag lämna in min cykel (hej-jag-har-ångest-för-att-mamma&pappa-får-betala-hela-mitt-liv-för-tillfället). Anyhow, sen åker jag till Skara, övningskör förhoppningsvis ner några pensionärer, sen blir det släktkalas för pappsen som fyller 48 bast. Jösses, vad tiden går, och jösses vad gammal jag låter. För det första säger jag jösses (som faktiskt är ett bra ord när man inte vill svära som jag alltid annars gör), och för det andra att det är jag som säger att tiden går snabbt. Det är farmors favorituttryck. But hey, that´s me. Och vi har ungefär tjugoelva släktkalas i mars och april, men du hör inte mig klaga inte, jag gillar läget! Sen är det kväll = parteeey! Är osäker vart jag ska förfesta, men det lär nog bli Stadt i alla fall. Jag menar, nu när man kan komma in lagligt, tjohey. Men som sagt, det skulle inte förvåna mig om allt ändras. Det brukar ju bli lite så när jag är inblandad.

För övrigt är vi festivalare i Hässleholm och på Siesta om en månad nu, det säger jag ju inte nej till. De nya bandsläppen säger jag inte heller nej till, kan jag lova. Visserligen brukar jag väl missa de band jag vill se ändå, men det är en annan femma. Det ser ju bra ut på pappret i alla fall, alltid något. (Vad är grejen med att jag inte kan skapa länk här på bloggen?)

Och jag som inte skulle skriva så långt inlägg idag.. hrm, brukar det bli så för mig kanske? Men valet är ju ert om ni vill läsa eller inte. För övrigt (jävligt bra ord det med) så slänger jag upp en bild på mitt hår för några år sen. Varför kan det inte vara så fluffigt och blont nu med?


So long amigos (på tal om amigos så var nog det barnprogramet troligen det sämsta inom svensk tv på flera år. Totalt pinsamt att kolla på. Mer filosoferingar om det kommer säkerligen en annan dag, för mina tankar ligger på ett sånt djupt plan), ni vet hur ni får tag på mig :)

You better let somebody love you, before it´s to late.

Har du tänkt på hur många gånger du säger "hur är det?" till folk, och hur många gånger av dom du har fått svaret "det är åt helvete"? När man frågar det så är man inte beredd på att få ett annat svar än"jotack, det är bra, själv då?". Det är inte så att man är okänslig, man är bara så ovan vid att man är så ärlig och rakt fram med sina känslor. Jag ska dra ett exempel...
För några månader sen när jag satt i kassan på ica, och klockan var lite innan 22.00 ( = stängning) så var det två killar (ja, snarare unga män) som stötte på varandra påväg till min kassa. De kände tydligen varandra, så de började kallprata som man alltid gör i såna situationer. Den ena mannen började lägga upp sina varor, och när han skulle betala frågade han den andra mannen; "Men hur mår du annars då?"
Varav den andra mannen svarar; "Det är åt helvete. Jag går hos en psykolog. Min brud lämnade mig nyss, sen fick jag sparken, så nu har jag sömnproblem". (Jag ljuger inte, han sa så. Om han sen ljög är ju en annan femma som inte jag har någon aning om). Mannen som frågade hur det var såg ganska förvirrad ut och visste inte riktigt hur han skulle bete sig, så han mumlade fram nåt som; "hrm, jaha.. ah, nä, det var ju skit...". Ungefär som att han tyckte det var oförskämt att vara så brutalt ärlig som den andra mannen var. Jag satt mitt i allt, och bröt den pinsamma tystnaden med att säga; "ah, det blir .... kronor". Och jag tror det var lite av en bekantskapräddare där, för han gav mig pengarna, packade i varorna fort som fan, och sa nåt i stil till den andra mannen; "ah, men ja,, jag ringer.. hälsa familjen". Jag tror fortfarande inte han ringt.
Det jag menar är att jag direkt också reagerade på att han sa så öppet om hur det verkligen var. Man har inte van vid sån ärlighet. Åtminstone inte jag. Så ett tips- fråga inte någon hur det är om ni inte är beredda på sanningen. (Jag är visserligen ett sanningsfreak som vill hjälpa alla, men ändå).

Dagen har varit lite upp och ner, men mest så har jag haft huvudvärk som förstört det mesta. Vi spelade också in bakgrundsmusik på musiken idag, och det var naaajs. Rätt jävla roligt, med tanke på att vi i studion hörde allt vår lärare Daniel sa i rummet intill i våra hörlurar. Eller sa och sa, han tuggade/smaskade tuggummi med öppen i tio minuter rätt in i våra öron. Zandra satt mest och imitera och jag satt mest och bet mig i läppen för att inte skratta högt. Sjukt irriterande, men jävligt roligt också. För övrigt är mitt finger ömt efter att jag varit effektiv och grym på bas.

Imorron är det jobb som står på schemat, men det måste jag på något sett byta bort, för det funkar inte. Jag har körlektion med, och jag tycker fortfarande inte det är roligt. Det är väl mestadels för att jag är rädd för att han ska säga att jag är dålig = inget körkort. Eller att han ska skratta åt mig för att jag tror att jag ska klara att köra upp om några veckor. Fuckelicious. Det är också bad på gympan, wohooo! Jag älskar att bada, that´s it. Okej, kanske inte asroligt att visa upp sig i bikini för två klasser, eller att simma 1000 meter, men det funkar. Ska nog simma klädsim med, göttilicious. Ska nog förhoppningsvis ringa och beställa tatueringstid med, lovely.

(Cred till Niklas, för jag vet att han läser det här och blir glad, haha!)

Dagens låt är nog annars Desperado- Eagles.

What if leaving is a loving thing.

Igår när jag var i Götet funderade jag lite på hur det skulle varit om jag skulle gått i skola där istället för här i Falköping. Jag ångrar inte mitt val direkt, för om det inte var för Ålleberg skulle jag aldrig träffat alla underbara människor här. Men samtidigt så finns det ingen stad där jag är så lycklig i som i Götet. Det kanske är för att jag inte bor där och det är inget som säger att jag skulle stortrivas i den om jag bodde där. Det var sjukt nära att jag skulle gått på Kunskapsymnasiet istället för på Ållebergsgymnasiet. Det var sjukt nära att jag bodde i Götet istället för i Falköping. Det var sjukt nära att jag skulle gå i en skola med 220 personer istället för en med 1200 elever i. Men man ska väl inte tänka "tänk om", så jag försöker låta bli. För jag kan inte veta om det skulle vara det bästa eller sämsta valet jag gjort, och jag kommer aldrig få reda på det heller. Om jag skulle fått bidrag att bo där, så skulle jag nog valt Kunskapsgymnasiet. Det känns rätt konstigt att det hängde på en sån sak. Och att mitt liv skulle kunna vara helt annorlunda nu. Misstolka mig inte fel, för jag älskar er alla i Fkp, och jag är sjukt tacksam för att jag lärde känna er. Men sen finns ju alltid tänk om.

Nä, nu tappade jag sugen för allt. Fan, killar skulle ju inte få mig att må kasst igen.
fanfanfan!


Where did I go wrong?

Huvudet skriker- jag är inte van att plugga i fyra timmar på en dag. Jag pluggar ju knappt fyra timmar per månad annars (ja men typ)! Men nu har jag äntligen skrivit klart om Bob Dylan till engelskan imorron, skönt. Visserligen avskyr jag att snacka engelska högt för hela klassen, när alla kollar på en, det kan jag ju inte ens göra bra på svenska. Menmen, alla sitter vi i samma båt, så ingen idé att klaga.

Igår var det som sagt picknick med brudsen, mysigt! Fast det blir aldrig sådär lätt och snyggt som det blir på film, men inte grät vi för det heller. Vi åt god kyckling, potatissallad, kakor, glass och drack cola. Inte var vi glamourösa för fem öre, but who gives a damn?! Inte vi i alla fall.
Sen var det Skara och jobbet, och det känns rätt bra. Det är det allt kretsar kring just nu- jobb, körkort, skola, jobb, körkort, skola... Killar tar inte upp mycket av min tid för tillfället, vilket är ovanligt och jävligt skönt! 
Idag har varit en varm dag, igen. Så jag mötte upp Jenny efter musiken, och vi gick ner och tog en fika på stan. Satte oss på alkisbänkarna, mest för att solen inte sken på Lilla Blå, och snackade bort ett par timmar. Hög mysfaktor!

Imorron blir det stan igen, med fjärten Elin. Efter det blir det lite handlande på Willys, sen ska jag dra hem och ladda för kvällen. Ni kommer hitta mig i garderoben på Terrassen, haha! Är man i brist på pengar så är man. Jag kände att jag skulle tjäna betydligt på det, med tanke på att jag varken slösar sprit eller inträde, och får pengar istället. Jag hoppas jag kan chilla runt lite på dansgolvet ändå. Och vad jag fått höra så är det vi som bestämmer vem som ska vinna bästa utklädnad. Så nu vet ni vem ni ska fjäska för imorron, inte sant? Mohaha.

Nej, min hjärna är helt slut nu, så jag orkar inte vara djup eller ytlig idag. Får se om jag drar nåt inlägg innan Terrassen imorron, annars blir det väl på söndag. Ring om det är nåt, puss!

I loved you first.

Niklas har påpekat ett par gånger att jag inte uppdaterat min blogg idag (han saknar mina ord, tss), så jag får väl ge det ett försök. Jag har inget direkt att skriva, så jag tänkte egentligen låta bli att blogga idag, men vad gör man inte för sina kärare läsare.
Dagen har mest bestått av målande i Lisas almanacka, körkortsprat, chill ute på håltimma, spelat basket, tvättning, varit ute och gått, köpt äcklig kyckling och obligatorisk coca cola. Eller vad vet jag om kycklingen var äcklig, den ska ínte ätas förrän på min, Elin, Lisa och Sandras picknick på Fåraberget imorron. Wihoo, då ska vi flöta i det fina vädret! Skräll om det skulle regna imorron, det skulle inte förvåna mig ett dugg(regn?).
Sen blir det Skara på eftermiddagen, och Fontänen, med tanke på att det blev inställt i måndags.
På torsdag blir det Lilla Blå med Jenny. Fredag är fortfarande ett frågetecken, beroende på festhumör och pengar. Lördag blir nog Götet med Simone, Bosse och Sabina.
Just nu längtar jag mest till Valborg&Stadt, mihi.

Och det jag skrivit tidigare om att jag ville hjälpa mina vänner när de har problem, det var lite av en underdrift. Jag vill hjälpa varenda person, pretty much, även de jag aldrig snackat med. Jag avskyr nog när folk mår dåligt, och känner att jag vill göra vad jag kan för att göra denna okända person glad igen. I´m such a geek!

Plus att jag blivit beroende av cola. Jag kan vakna mitt i natten, flera gånger, gå upp och dricka cola och sen somna om igen. Haha, det är som att gå i trans. Inte speciellt nyttigt heller, och det händer bara när jag har cola hemma. Vilket borde innebära att jag inte ska köpa cola, men vad vet jag, jag är ingen spåkvinna heller.

"Kvinnan har alltid sista ordet i ett gräl. Allt mannen säger efter det är början på ett nytt gräl."

Samson- Regina Spektor
(ja, den är jävligt fin!)

You´re my sweetest downfall.
image14

I threw it all away.

Woho, min puckogranne dunkar technomusik när han tvättar sin fula technobil utanför mitt fönster, och jag vill bara skrika till honom att jag har huvudvärk, kasta en sko i huvudet på honom och utrota techno från denna planeten. Men istället så spelar jag Takida på ännu högre volym, i ren protest. Och så öppnade jag balkongdörren så han skulle höra att det är så riktig musik låter. Min huvudvärk blir värre, men hellre det än att lyssna på ett och samma ackord i en tio minuter lång låt. Olika musikstilar i all ära, men jag vill inte lyssna på skiten!
(Åh, nu kom a point of view med Takida, och det är nästan så jag börjar gråta av nostalgi!)

Jag tror, helt ärligt, att jag har urinvägsinfektion. Eller ja, jag har aldrig haft det tidigare, men jag menar, jag har varit hemma en timme och redan varit på toa tre gånger. Till det hör också att jag endast druckit ett glas med vatten. Vafaaan liksom?! Eller har jag bara en sjukt dålig blåsa? Det tål att tänkas på, kära vänner.

Jag har också i all min filosofering kommit underfund med att jag tänker på körkort 80% av mina dagar/tankar. Jag kan inte ens läsa en bok längre utan att mina tankar flyger åt annat håll (mestadels körkortshållet). Ta bara igår när jag satt ute och läste- jag läste kanske 20 sidor på en timme, för när jag läst ett par sidor kom jag på att jag tänkt på annat och inte hade en aning om vad jag läst om. Det är fan skitjobbigt! Jag brukade läsa ut flera böcker på en månad, nu har jag inte läst ut en enda på flera månader. Jag har kanske börjat på fem stycken, men sen kommer jag inte längre. Det bådar inte speciellt bra med tanke på att jag måste ha läst ut min engelskabok tills imorron. Fuck!

Snart ska jag tillbaka till skolan och ha musik, sen ska jag till Skara och Fontänen. Ska få mitt sommarschema och få reda på vem jag ska ha som brukare. Aaaah, jag är nervös. Mest för brukaren, men också för att få ett värdelöst schema. Men peppar peppar ta i trä..
Och pepparskit att denna skolveckan är hel, det går inte hem hos mig. Men helgen ser bra ut, det lever jag på. Även om jag kanske inte har pengar till att gå ut på fredag, men man ska kanske inte festa varje helg, tss.. Så de pengarna ska jag eventuellt spara tills valborg (=stadt) och tills den 3 maj (= utgång i Jönköping). Då får jag tillfälle att visa upp mitt snygga id-kort, hahaha!

Om helgens bravader ser ni på min bilddagbok, som vanligt (plus några bilder här).

Dream on, baby girl.

Jag förstår inte riktigt själv hur mycket kärlek man kan ha till ett ishockeylag, men det är ganska underbart. Igår vann HV71 SM-guld, och jag grät lyckotårar! Alla har sin kärlek, det här är en av mina. Sjukt töntigt troligen, men vem har inte någon/något som de håller speciellt nära hjärtat?! Jag satt med ett leende på läpparna från klockan 22.37 tills jag somnade. Och Stefan Liv kan få mitt hjärta att explodera av lycka, more or less. Åh, han är så jävla bäst! När han står där och blir intervjuad och är helt jävla borta, haha, lovely! Jag hör själv hur töntigt det här låter, men de är verkligen PRR ÅH PUSS! Ska försöka få med några till Jönköping imorron och kolla kortegen med laget. Det skulle vara sjukt roligt!

Snart är det kalas för Carl (och mig) med släkten. Efter det åker jag upp till Sara & Julias kalas på berget, och beroende på hur länge det håller på så åker jag kanske till Bosses fest efter det. Naaaajs!
Ring om det är nåt, puss!

And if I fall, you will always pick me up.

image8
(Del av familjen Lindström/Karlsson/Persson).
Ni är mina hjältar <3

Where do we go?

Så, då var två sjukt jobbiga, men roliga, dagar över. Har fortfarande ont i fötterna av hur länge vi stod upp i tisdags och igår. Igår gick jag liksom till Stadsteatern klockan 8.00 och var hemma igen runt 21.30, och under den tiden har vi stått upp mestadels. Sjukt jobbigt. Man känner sig lite halvt allergisk mot sång överhuvudtaget nu. Konserten igårkväll var den mest lyckade, men det är ju så det är, när alla är mer seriösa. Både vi i kören och publiken. Och visst var det roligt, men det var inte alls i klass med förra årets konsert. Det var extas, lycka, gråt och skratt på samma gång. Det här var mest Christoffer Hidings konsert, och vi körade honom. Så kändes det som. Oimage7ch han var verkligen skitbra, inget ont om honom, men det var lite tråkigt att bara sjunga oooh, aaah och doooh. Okej, nu överdriver jag, men i stora drag så var det så. Men Hiding var som sagt grym, och jag tog som vanligt ett fult kort på mig och honom. Jag menar, han var sweet, jag ser ut som en korkad tönt däremot, som alla bilder när man ska stå bredvid en kändis på ett kort. Menattjaa.. Det kortet kommer väl upp så småningom när Elin skickat det. Carl lyckades spela in när Hiding sjöng Halleluja, åååh, prr! Försöker ladda upp den på youtube, får se om jag lyckas.

De här två dagarna har verkligen satt sina spår. Sjukt seg och trött idag, fyfan. Funderar ändå på att gå ut ikväll, bara för att glömma allt jobbigt. Visst, tillfällig glömska, men kanske bättre än inget.. Plus att allt kostade 20 spänn- öl, cider, spriten, inträde, you name it. Det skulle ju vara lite bra för min ekonomi. Jag menar, när jag går ut kan jag ju välja de billiga dagarna, tss. Så vi får se om ni får se mig på Bogrens ikväll eller inte.

Nu ska jag sova och sen laga mat, innan jag slår ihjäl någon av trötthet och för att jag är sjukt lättretlig.

You supply the night baby, I´ll supply the love.

FAN VAD SUR JAG BLIR! Allt jag skrev försvann, och jag glömde kopiera texten som jag alltid gör annars. Så det var ju självklart att det skulle krångla då.

Jag har kommit på att jag tycker det är sjukt jobbigt när folk inte pratar med mig om sina problem. Jag menar inte folk jag inte känner, men när jag ser att det är nåt med mina vänner, och de inte säger vad det är, jag avskyr det. För jag känner mig sjukt värdelös och dålig som vän då. Det har kanske att göra med att jag själv är en såpass instängd person med mina känslor att jag har behov att hjälpa andra fixa sina så jag inte behöver tänka på mina. Jag tror att jag inte skulle klara att vara med en person som är lika instängd som jag är. Eller ja, det beror ju på personen såklart, men det känns som att det skulle bli för mycket då. Eller för lite, kanske. Så när jag inte kan hjälpa en person jag bryr mig om, så mår jag dåligt. Det är sjukt jobbigt att mitt humör ska hänga på andra, men det är väl så- If you don´t shine then I don´t shine. Så det låter väl ganska uppenbart att jag ska bli psykolog om jag gillar att ta hand om andras problem, men jag vet inte.. Plus att det är väl runt 20.0 i slutbetyg för att komma in.

Imorron och på onsdag kommer jag hänga på Stadsteatern med kören. Jag är inte så speciellt på egentligen, men det är ju bättre en vanliga skoldagar i alla fall. Och eftersom inte Christoffer Hiding kommer komma förrän på onsdagmorgon så får vi verkligen hoppas att vi i kören och han matchar bra. Annars blir det lite surt. På onsdag är första skolkonserten 12.30 och den andra runt 13.30, sen är det för allmänheten vid 19.00.
På tal om musik så spelar jag bas på I´ll supply the love med musiken, och fan vad roligt det är!

För övrigt var nog dagens bästa att HV vann! Och ett av dagens sämsta var när klockan inte ringde imorses, eller när jag upptäckte att jag bara har 7 spänn kvar på kontot. Haha, det är lite knapert om jag får säga´t själv. Tur att mamma sätter in 500:- de närmsta dagarna i alla fall, för jag skulle inte klarat mig så speciellt bra med 7 spänn till den 25:e kan jag ju lova.
Och till dagens sämsta kan ju det räknas in att jag inte börjat läsa på min "engelskabok", Bob Dylans memoarer, som ska vara utläst till på fredag. Då ska jag göra en muntlig engelsk redovisning och jag ska låtsas att jag är honom. Fan, jag vet inte när jag ska göra det. Men jag är för opepp för att plugga. Eller ens att läsa, såja..

För övrigt så är guys crap. Åh, crap crap crap på dom! Och ja, jag drar alla över en kam, eftersom ingen är värd att prioritera bort från crap-högen för tillfället. Det finns alltid undantag, en del dagar en hel massa undantag, idag finns det inga undantag = att jag drar alla över en kam.

Nu ska jag fortsätta kolla på 100 höjdare med mina små älsklingar. De är de enda killarna som är undantaget för idioter idag. Tack och hey!

Säg vad en man utan hjärta inte kan.

Den här dagen har verkligen varit upp och ner. Gick upp tidigt och har inte fått speciellt mycket sömn i helgen, så var inte på strålande humör imorses när jag åkte till Skara. Skulle övningsköra till Kinnekullegården för att fira morfars 70-årskalas, och vi var jävligt stressade så min körning gick åt skogen. Så jag bröt ihop och storlipa framför hela min släkt, vilket var mindre roligt. Men eftersom min släkt är bäst så tog jag mig i kragen (det tog visserligen en halvtimme, men ändå) och vi hade en riktigt mysig eftermiddag! Övningskörde hem med, och det gick betydligt bättre!

Nu har jag fått min älskade Siesta biljett med, wihoo! Så nu får vi allt ta och samla ihop oss och beställa festivalbuss/tåg till Hässleholm bara, så är det mesta fixat. Eller ja, mesta och mesta, men det som vi behöver ha klart nu åtminstone. Jag menar, det är bara 1 månad och 2 veckor kvar innan vi kommer att överta Skåne, yääy!
Sen snackade jag med Simone förut, och hon sa att hennes födelsedagspresent till mig var att vi ska dra till Malmö den 2-3 juli för att se Jimmy Cliff! Wihoo, det gjorde min dag! Så då har jag förhoppningsvis fått mitt körkort och kört ett litet tag i alla fall, så vi tar en roadtrip ner dit! ÅH, jag <3 Skåne! Det blir nog riktigt jävla roligt!!

Sen har jag kommit på att jag troligen kommer jobba heeela sommaren. Jag har inte tänkt på det förut, men ja, det kommer nog bli så. Känns lite sådär. Och som personlig assistent är det inte lika lätt att ta ledigt när som helst heller, eftersom det ofta inte finns någon/så många ersättare. Så jag känner att jag vill ha mitt sommarschema nu, och så vill jag veta vem jag ska ha som brukare.

På tal om jobb och pengar kommer jag få tillbaka 5500 spänn i och med att jag skattade för mycket förra året. Helt lovely! Egentligen är det bra att skatta för mycket, med tanke på att de pengarna annars skulle vara borta för mig nu, haha. Ska spara dom till utlandsresa i sommar. Alla som vill med- börja spara ni med :D för faaan vad roligt vi ska ha det (ja, jag har bestämt att vi ska utomlands, och att vi ska ha sjukt roligt)!

Nu är det dags för mig att diska, så det inte luktar mögliga potatisar här igen.

Cred till Lisa Ekdahls låt Du sålde våra hjärtan.
"För du sålde ditt hjärta, du sålde din själ
Så inte känner du smärta, när jag tar mitt farväl
Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks."

Gemensamma skäl.

Så, det tog ju bara en timme att komma på vad jag skulle heta. Samtidigt som jag kommit på att jag stör mig som faaan på folk som har en blogg men inte använder den. Jag menar, mina tio första bloggnamn blev förstörda på grund av att det var några tattarungar som hette de namnen jag ville heta, och som ändå inte använde sin blogg. Tattare! Så, nu till ämnet; att byta blogg för att blogg.se är så kasst att man inte kan byta namn på sin gamla blogg. Haha, mitt liv kretsar lite halvt runt namn. Samtidigt som jag inte ville att min familj ska kommentera min blogg- så här kommer en ny. Det hurrar vi för.

Kvällen tillbringades som jag sa hos Carin efter många om och men. Missade som sagt fem-tåget, och när jag hoppade på sex-tåget (haha) så blev vi stående i Herrljunga i evigheter. Och för alla som har varit i Herrljunga, ni vet att det inte är mycket att hurra för. Så jag kom inte till Carin förrän runt 20.40, men inte grät jag för det (annat än när jag skrattade då, vill säga). Kvällen innehöll mest käk, snack, skratt och med andra ord. Haha, mitt och Lollos flabb för inget tog nog priset. Hahaha, men som vi säger; vi blev åtminstone mobbade ihop, hahaha!
Min cykeltur hem ar inte så underbar däremot. Att cykla på en punkad cykel genom hela stan är sådääär, så obeskrivligt tattig var jag när jag väl kommit fram. Ibland är det otroligt förståligt att jag är singel, hahah!

Nu har jag fastnat här med Löllö på msn, men ska upp och sex timmar ungefär, så jaa.. Jag brinner inte för att det bara går fyra bussar på söndagar mellan Fkp- Skara. Jaja, vad gör man inte för morfar ;D

Och på tal inget har jag kommit på att det är jävligt avtändande när man fått reda på att någon har haft gruppsex. Inte så, men fyfan vad äckligt! Det angår inte mig, och jag bryr mig egentligen inte, men det är bara så äckligt. Och jag fattar inte hur någon människa kan gå med på det, kille som tjej. Euuh!

Så, nu vet ni vart ni kommer finna mig det närmsta. Säger vi så, heeey.

RSS 2.0