But I thought you said summer is going to take the pain away.

Det som jag för tillfället stör mig mest på, bortsett från mina egna tankar då, är folk som ska flirta över internet. Att helt random kolla in någons hemsida och börja skriva helt ovärda saker med den personen, gör mig bara arg. Och om det var folk jag inte kände skulle jag väl bara skratta åt det, för det är så skrattretande patetiskt, men när jag känner personen/personerna som håller på så blir jag bara sur. För jag fattar inte grejen? Och det är ju inte en person som han/hon flirtar med, det är det som är lite av grejen med. Känns bara så patetiskt att få bekräftelse på det sättet, av en helt okänd främling. Jag skulle vilja skita i det, men det får mig bara att känna en sån äckelkänsla. Tråkigt men fan så sant. Och det hör kanske till att jag är på sjukt dåligt humör redan, att jag förstorar det här. Men jag har aldrig påstått att jag inte är en dramaqueen heller såatteeh..

Imorgon är det i vilket fall som helst Liseberg med Kai, på onsdag är det jobb plus bad och kvällsbad och på torsdag ska jag äntligen få träffa Elin. Helt underbart, pusse!

Have you ever had the feeling that no one really knows what you're all about?
And when you try to show them they all have things to do tonight, tonight?
But I thought you said summer is going to take the pain away.


I miss you, baby blue.

För tillfället är det inte ett skit som går som jag vill att det ska gå.
Helvete bara.
Och jag saknar Elin nåt så sjukt mycket, bah!

 

Människorna här verkar så lyckliga nu.

Igår var den ultimata sommardagen verkligen. Visserligen den enda dagen jag är ledig på tio dagar, men ändå. Att jobba nio av tio dagar tar på krafterna, kan jag lova. Och nästa vecka är fyra av sju stycken pass 9-22 pass, blää. Men jag och Mariell ska åka med Kai, brukaren, till Liseberg på tisdag. Det blir nog rätt gött. Funderar på att dra med brudarna dit nån dag med.
I alla fall- igår. Dagen började med att Malin kom och hämtade mig vid tolv, sen cyklade vi ner till Skarabadet där Lossi, Stina, Jennifer och Elvira låg och stekte redan. Så vi slog oss ner där med dom och stannade i tre timmar med sol, snack och bad. Sen fick jag solsting och åkte hem. Drack ett par liter vatten (jamentyp) och gick ut och pressade två timmar till. Min hud är ganska öm nu, kan jag säga. Så jag tar det lugnt med solningen idag. Sen åkte jag i alla fall ut till mina kusiner i Lerdala och käkade med dom. Jag, Simon, Jonas, Elin och Anna drog till Flämslätt och tog ett kvällsdopp runt nio- hur mysigt och skönt som helst! Mera såna dagar åt folket, tack!

Idag har jag varit på banken och fixat e-sparkonto, så jag lägger över halva min lön där. Åh, jag gillar att för en gång skull känna mig duktig. För jag vet ju att jag inte kan hålla i pengarna om dom ligger på mitt uttagskonto. Så de pengarna ska sparas till utlandsresan på höstlovet, right bruds?! :)
Imorron är det först jobb på Munken från 11-16, sen vill jag verkligen åka och festa med gänget i Falköping. Men eftersom jag gör ett 9-22 pass dagen efter så måste jag ju komma hem till Skara på natten. Och hur många är det som vill vara nyktra en lördagskväll för att hämta mig i Falköping? Inte så många va.. Så vi får se hur det blir.

Jag orkar inte bli djupare idag, så vi säger så.

I was there when it happend.

Jag vill lägga mig under täcket och gråta. Psykisk mår jag alla tiders, men fysiskt så tror jag att jag snart kollapsar. Jag hör i stort sett ingenting, mina öron värker så sjukt mycket att det inte finns ord för det, och jag kan inte prata. Och så har jag inte sovit ett skit inatt för att jag har så jävla ont överallt! Kom hem halv fem, vaknade vid sex och kunde inte somna om. Jag såg nog helt galen ut, för jag visste inte vart jag skulle göra av mig själv. Fyfan, jag ska aldrig mera säga att fysisk smärta är bättre än psykisk, för fyfan alltså! Men eftersom jag inte kan prata eller höra, så kan jag ju inte ens ringa någon och be dom ta mitt jobbpass från 17-22 idag. Så hejaheja, jag ska jobba om en och en halv timme. Jag förstår inte hur det kommer lösa sig, faktiskt..

Jaja, igår var najs som fan i alla fall. Började med häng hos mig med några brudar runt fem-tiden. Sen vid åtta så kom de flesta andra, och det blev vattenfall och häng på altanen. Vid tio så drog vi till Jocke där det var en massa folk, och det var sjukt roligt som alltid, haha. Runt tio pers på en toalett, och alla pissade närsom, det är party, haha. Eftersom jag oftast gillar privatfester mer än "offentliga" fester så gjorde det inget att vi stannade hos Jocke till kanske halv ett, vilket innebär att vi aldrig gick in på Stadt. 120:- för en timme kändes sådär värt.. Så vi hängde mest på SG och Smörgåshörnan, haha. När klockan var två skulle vi på efterfest hos Hampus B, och när klockan var halv fyra hade vi precis kommit dit, haha. Och den största anledningen till att jag gick dit var för att ge tillbaka Hampus B tröja som jag lånat, men det glömde jag, så den hänger där nere nu. Haha, men den är ju snygg så :P
Jag och Ludvig tog sällskap hem, det var en bra pratstund du, tack.
Det låter så lamt när man ska återberätta, så jag lägger ner och visar med några bilder istället...

        

Blodet blir snart till tårar, älskling.

Igår var det... ja, haha, jag har inget att säga om det faktiskt. Men visst fan var det trevligt, tss.
Eftersom gårdagen var så spontan så kommer denna kvällen bli ännu bättre ikväll, det vet jag. Förfest hos mig i alla fall. Lossi och co kommer först, någon gång efter de varit ute på travet vid fem, så jag ska ner och kolla på The Holiday sålänge. Var flera månader sen jag kollade på den, illa, haha. Kommer nog somna, för jag är så sjukt trött.
Äsch, kommer väl en bättre redogörelse imorron eller nåt.. Men jag är glad ändå, yäsbox. Slängde ihop en dikt för några minuter sen, och ja, äh,, Ni får den här i alla fall.



vi vet båda två att våra hjärtan kommer limmas ihop igen
lite trasiga i kanten då superlimmet tog slut
då kraften inte räckte till att försöka plocka ihop alla trasiga bitar
men ändå kommer det att sitta ihop
med sina bräckliga kanter och smärtsamma minnen

det kanske inte är meningen att man ska bli hel igen
det kanske inte går att hitta alla de borttappade känslorna
det kanske är meningen att det alltid ska få göra lite ont
jag har hört att saknad är något man kan lära sig leva med

för till och med smärtan har en gräns
och visst kommer vi båda ligga på marken med blodiga ögon och skrapade knän
men blodet blir snart till tårar älskling
och tårar torkar i vinden


det finns ingen vinnare i det här spelet
bara två förlorare med hjärtat i handen
och visst fan visste vi precis som alla andra att kärleken kan bli ett dyrt pris att betala
men inga pengar i världen kan betala priset
bara ditt hjärta
(dittvackrastehjärtaälskling)


lyckliga fjärilar blir till pulvriserade drömmar
men vem vill leva utan känslan av tusen upprymda fjärilar i magen
och vad vet den som aldrig kastat sig ut i det okända
för att falla längre ner än man trodde var möjligt
vad vet den om livets alla förnimmelser?

älskling, vi är livet själva
därför kommer våra hjärtan fortsätta slå
utan varandras andetag.


High on life.

Imorses var jag uppe vid sju för att åka till vårdcentralen för jag hör inget på vänster öra, jag har sjukt ont i halsen och imorse hade jag feber, men nu ska jag festa, haha :D
I med ipren och dra, tjalala!

Håll min hand i vimlet.

Om fem minuter börjar Saw filmen på tv, men jag är ensam hemma och det finns inte en chans i världen att jag kollar på den själv. Speciellt inte när man sett den tre gånger innan och fortfarande tycker den är så sjukt hemsk. Lite synd att jag inte har mer stake, för Saw-filmerna är de bästa skräckfilmerna som gjorts. Sen att jag inte är en filmexpert är väl sak samma, jag har fortfarande åsikter.

Och jag hatar att ha ont i halsen och feber. Idag har jag inte känt febern så mycket, så jag drog med mig Sara till ÖB, Kupan och Munken. Sen drog vi hem till henne och myste på hennes altan. Det var lätt över en månad sen vi sågs, så vi hade a lot of catching up to do. Puss!
Sen kan jag ju fylla ut inlägget genom att bli lite (förjävla) arg. I eftermiddags när jag gick till Johans lägenhet för att hämta bilen så märkte jag att en idiot "låst in" Johans/min bil så jag inte kom ut. Båda hans bilar stod fem centimeter ifrån vår bil på var sida, och huset var tre meter bakom. Johan hade inte ens kommit till jobbet imorses med bilen, för han kom inte ut. Så jag blev pissed och gick och frågade lite folk som bodde där vems bilar det var. Sen knackade jag på och var trevlig och frågade om bilägaren kanske kunde flytta någon av sina bilar- så jag kunde åka. Då blev han skitsur, som att det var jag som ställt bilen emellan hans. Jävla pucko sur arsle! Men två schyssta killar räddade mitt vredesutbrott, så tack för det, haha. Jag blir så sur på sånt- såna självbelåtna idioter som tror att de aldrig gör fel. De kanske borde fattat att inte ställa bilarna så idiotiskt! Bah!

Annars har jag mest funderat ut en till tatuering. Jag önskar att det fanns en utskrivare från min hjärna till papper- för den här tatueringen går inte förklara. Och det suger att försöka hitta liknande saker på google/tatueringssidor, eftersom min tatuering har lite av varje. Och jag vet inte ens vad jag ska söka på, för en del saker vet jag inte ens vad de kallas. Haha, lyckat!

Lars Winnerbäck- Strimmor.


Du lever för kicken- precis som jag.

För nu är jag ledig torsdag, fredag och lördag! Det är så underbart att det liksom inte finns ord. Visst, jag kan verkligen älska mitt jobb, faktiskt. Som idag- började med att spela Sims från klockan 9-13, sen fika på stan, sen handla och sen glo på tv. I stora drag, och jag blir så glad när min brukare är glad, haha. Och ja, jag skriver brukare för jag tror inte det kanske är så bra att skriva namn. Eller vad vet jag.. Han fick mig att le med hela hjärtat idag, helt sjukt att ens jobb kan få en att må så bra.
Brukare: Jag måste ju väcka mina killar.
Jag: Dina killar? Vilka?
Brukare: Ja, men dom som ligger och sover.
Jag: Dina mjukisdjur?
Brukare: Men Matilda- de är inga djur. De är mina killar (går bort till sängen och tar upp sina mjukisdjur och säger "godmorgon, idag är min favorit assistent här, nu ska ni få hälsa på henne". Så kommer han med djuren/killarna så jag får hälsa i hand på dom.)
Haha, det var så jävla sött!

Imorron ska jag vila och fortsätta vara hög på ipren/alvedon/ibumetin så att jag blir frisk. Jag dissar min egen idé om kvällsbad på Flämslätt, för det är lagom bra att bada och vara ute när man mår som jag mår. Blir nog en fika med Lossi och Sara på stan i alla fall. Sen är det äntligen fredag, följt av lördag = äntligen!
Och ja, jag kanske har festat varenda helg sen.. ja, jag minns inte ens när jag hade en vit helg, but anyway, jag gillar det, så varför klaga :D Och så har jag seriöst 32 spritflaskor att välja på i källaren, näääjs och ekonomiskt, haha.

Plus att jag kommit fram till att jag verkligen inte kan lära mig gillar Timo Räisänen. Och jag har ändå gett det en hyfsad chans, men han går verkligen inte hem hos mig. På tal om inget sådär, haha. Och på tal om inget slänger jag in lite spontana festbilder, bara för att det är roligt med bilder :)

  


Du och jag är inget vidare bra, men jag kan inte säga nej.

Åh, jag är helt förälskad i Ruta ett med Patrik Isaksson!
Jag vet inte varför, men den är så fin, och på nåt sätt betyder den mycket.
Sen tror jag jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och feberkramper typ, så jag har mest levt på ipren på jobbet idag. Jag ska inte bli sjuk tills helgen, för det är den jag lever på just nu, när jag annars jobbar 11 timmar per dag. Fest fredag och lördag, lovely! Så även om jag har feber och halsfluss ska jag fan gå! Well, ja, det är mest önsketänkande. Men det vore så sjukt typiskt om det kom nu, när jag som mest inte vill vara sjuk! Men det är bara gå på´t imorron igen med ett till 9-22.30 pass. Underbart, pfft.

Sen gillar jag inte alls att sova ensam numera. Visst, i lägenheten funkar det skitbra, men i ett stort tomt hus vill jag inte sova ensam. Tre nätter kvar, sen ska jag fan inte sova ensam mer, haha. Jag vettefan när mamma, pappa och Carl kommer hem från kusten dock, de kan vara borta ett tag till, men som sagt- bara jag slipper sova ensam.
Plus att jag nästa gång jag vaknar bakfull och lite mer, så ska jag ta ett kort på mitt hår. Ibland blir jag rädd för mig själv och för att jag verkligen ser ut som en häxa. Men så utseendefixerad är knappast jag, va.. Tss.

Äh, jag snackar mest skit. Är väl dags att lägga sig, så jag inte är lika död imorron som jag var idag.

Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?
När hade vi förlorat allting

Utan ett ord
Utan en längtan

Tror jag att vi-
Kunde inte se
Kunde inte ta oss tillbaka till ruta ett
Tiderna förändras
Står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär.

Girls just want to have fun.

"I come home in the morning light
My mother says, "When you gonna live your life right?"
Oh, momma dear
We're not the fortunate ones
And girls
They wanna have fun.
Oh, girls
Just wanna have fun."

Det är ju precis så, så sluta döm mig.

Give me a chance, baby.

Fest, fest och mera fest hela jävla natten.
Huvudvärk, bakfylla och hunger hela jävla morgonen. Fast det har varit en bra morgon i alla fall, punkt :)

       

"Jag kan själv."

Jag har den bästa familjen, men när det kommer till att bo under samma tak som dom igen så... nejtack. Tror inte jag kommer palla att flytta hem, på riktigt, igen efter studenten. Inte för att dom gör nåt fel- dom gör mer än rätt, hela tiden, men jag är nog en sån som trivs bäst att bo själv. Folk får komma och gå hur dom vill (det får dom i för sig alltid göra nu med, det gör bara mina päron gladare), jag får komma och gå hur jag vill (okej, samma här men), jag får käka när och om jag vill, jag kan prata i telefon på nätterna utan att sitta ute och frysa bland äckelspindlar på min balkong, jag får gå i pyjamas hela dagen om jag vill det och så vidare.. Okej, det låter inte stort, men när man vant sig vid att bo själv, till och med hemma i stora huset, så är det bäst så. Tycker jag i alla fall, oftast. Så jag är ganska sjukt glad att dom åker till kusten imorron på obestämd tid. Det gör att jag får huset för mig själv- igen, prr! Men som sagt- dom är bäst, det är bara jag som trivs att bo ensam.

Men första natten kommer spenderas i lägenheten i Falköping i vilket fall, för imorronkväll är det Lisa, Emelie och Alexanders fest i Fkp som gäller.
Och nu ska jag jobba. Ikväll ska vi gå på dans på Fokus, och jag känner att jag borde vara lite finklädd, med tanke på att min brukare ska ha slips och kavaj. Haha, sweeet!

I would not stay at home for him.

Igår gjorde jag något som är ganska olikt mig- jag tänkte verkligen igenom hur min framtid kanske blir. Eller snarare hur jag vill att min framtid ska bli. Visst kan jag säga att jag ska bli polis och det ena eller andra, men jag säger det mest för att det är det enda alternativet jag ens har funderat på. Inte för att jag har blivit opepp på polisyrket/tankarna, men det finns ju liksom mer val va.. Iförsig kom jag inte fram till något som var sådär jättelockande när jag kollade tex Karlstads universitets hemsida. Men imorses när jag och Helene jobbade snackade hon om hennes dotter som läste till beteendevetare, och det lät hur intressant som helst! Så jag sökte på det när jag kom hem, och jag är verkligen intresserad av det! Jag ska nog kolla upp det lite till, så påminn mig att gå till studievägledaren när skolan börjar igen (och be till någon om att man inte behöver matte b för att komma in där. Det verkade inte som det, så tackochheyvadbra i så fall).

Annars tror jag att jag botat min så kallade telefonskräck en hel jävla del. Det är naaajs och så sjukt skönt! Har snackat med flera stycken de senaste tre dagarna som jag aldrig skulle gjort annars. En sån sak kan få en att bli stolt över sig själv, mihihihi! Okej att jag sen har stooora problem med att säga hejdå, men är en annan femma. Alltid ska det vara något, annars är det inte jag. Eller nåt..

Äh, det är mest jobb, fika på stan och häng som gäller annars, så jag har inget mer viktigt att säga. Jag är rätt less på´t, men ja, ah.. Till helgen blir det i alla fall fest på lördag (nähä? haha), resten av helgdagarna jobbar jag. Ahvafan, jag ska väl inte klaga när jag kollar på tv och får betalt för´t, antar jag..
Men jag vill ha riktig sommar! Jag vill ha sån sommar vi alla verkar ha haft tidigare, men som ingen har längre. För ingen har tid, för alla jobbar och gör andra saker- i andra städer. Och jag hinner inte, för all tid går mer eller mindre åt jobb numera. Och när det inte är det så är det fest. Eller shopping. Det två sista sakerna jag nämnde är pusspusslovely, men man hinner inget annat. Jag hör (ser?) verkligen själv hur i-landsproblemaktigt det här blev, men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det på ett bättre sätt. Jag önskar väl bara att jag kunde samla alla älskade (älskadeälskade) vänner runt omkring mig och krama sönder er allihopa. För hur många löften det än blir om att ses på sommaren så blir det inget av, för man går om varandra. När jag jobbar dag jobbar resten kväll och vice versa. Kort sagt så vill jag väl bara påpeka hur mycket jag saknar er, fina vänner!
Jag kommer i alla fall få träffa många av er på lördag- jag längtar!

Dags för mer häng på stan, med de coola kidsen, tss.

Please come home, love.

Gårdagen var.. rätt knepig faktiskt. Kom till Daniel runt kvart över elva, då jag jobbat klart. Där var alla packade, en del mer och en del mindre, haha. Satt och tjötade skit med folk ett tag, gick på toa med Lossi och snackade djupt ett tag, gick och kollade Malmöfestivalen med Torsten ett tag. Och vi kom fram till att vi inte ska dissa varandra- vi ska till Malmö den 18- 20 augusti! Sjukt bra, wohoo!
Runt halv ett skulle vi dra på efterfest hos Andreas, men vi tappade sådär 20 personer på vägen. Klockan kvart över ett hade vi bara kommit fram till Olins där vi fastnade i ett jävla tag. Sen bestämde Hampus att vi skulle åka taxi upp till Skaraberg, så det gjorde vi. Eftersom alla andra dissat så åkte vi själva upp dit, och när vi kom upp var det kanske 7 personer som var där. Haha, så jävla röj! Blev mer en matefterfest, haha. Och mest; "fråga Matilda, hon vet", tss.. Och ja, jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva natten men.. Den var väl som många andra fester med dom, lite annorlunda kanske. Ringde mamma och bad henne att hämta mig runt halv fyra, men då hade hon druckit vin hos grannarna, så då var det bara att promenera hemåt. Fick sällskap, så det var lugnt. Och när jag var hemma runt halv fem så var det lagom lätt att somna, med tanke på att vi inte har skaffat några persienner och det var ljust ute igen. Haha. Sen ringde Lossi klockan nio imorses och sa att hon skulle komma hem till mig. Tack och hey tänkte jag, nu var det bara att gå upp. Men jag somnade om och vaknade halv tolv, och då hade Lossi åkt hem, haha! Så vi fick ta gårdagens bravader över telefon istället, tss.. Klockan två ringde Emma, och så kom hon istället. Så vi har mest snackat hela dagen och kvällen, myyys!
Ringde Simone förut med, och fick höra hennes historia om natten. Det är sjukt att det kan hända så mycket på en natt. Men jag och Emma sa det- det bästa (eller värsta i vissa fall) är att snacka ihop sig med massa personer om vad som egentligen hände alla, och en själv, föregående kväll.
Och bilder tog jag inga, det hade jag tydligen helt glömt bort. Är ovan att ha kameran igen, haha.

Imorron är det jobb, och förhoppningsvis Måndagsklubben på kvällen. Och även fast saker är så totalt förvirrande så mår jag verkligen bra. Så tack älskade vänner och familj för det- det är er förtjänst rakt igenom! Men visst fan är jag less på att jag bara vill ha det jag inte kan få. Det som är bra för mig är aldrig det jag nöjer mig med, eller det jag vill ha. Och jag vill slå mig själv hårt för det, men jag kan inte ändra vad jag känner. Det är sånhär jag är, tyvärr..
Och jag saknar Elin!

I figured I´ve already lost from the start.

Åh, dagens babe är lätt Malin, tack för samtalet!
Snart tänkte jag hoppa in i duschen, för att sen möta upp Lossi och någon mer för att köpa present till Daniel. Men innan det tänkte jag beställa från Ellos (och kanske Asos), de har sjukt snygga klänningar! Och jag vet, klänningar kan man använda max 3 månader av 12, men jag älskar det!
Plus att jag kanske raggat upp en till Malmöfestivalen! Åh, sån lycka! Jag funderar faktiskt på att ta ledigt den 17:onde augusti så jag kan dra den 15 augusti till Malmö, men vi får se. Det beror på när Flogging Molly spelar. För ja, jag såg att de blivit bokade tidigare idag. Så jävla underbart! DKM och Flogging Molly, på samma (gratis)festival! Nu fattas bara Social Distortion för att göra det hela fulländat!

Inköpen i Malmö... (Zara, Indiska, Zara, H&M x2)
    

Dagens låt: Ane Brun- The Treehouse Song.

Ge mig ett fel som jag kan rätta till.

Malmö var kalas.
Jimmy Cliff var lycka.
Utelivet var.. haha, röj, right Simone?
Och som vanligt brände vi för mycket pengar med tanke på vår ekonomi. Men jag ångrar inget. Det gör jag nästan aldrig, faktiskt. Även fast man gjort nåt dumt, så visst kunde man gjort det hela annorlunda, men jag brukar inte ångra det jag gjorde i sig. Jaja, kom bort från ämnet. Jag köpte i alla fall två klänningar, en från Zara och en från Indiska. Sen köpte jag en tunika typ, och två linnen. Bilder kommer nog på söndag. Eller måndag. Eller så säger jag inget, så får vi se om/när dom kommer.
Jag orkar inte återberätta allt, i alla fall inte ikväll. Men tack för en underbart bra resa, älskling! :)

Idag har jag jobbat 9-23. Som personlig assistent går det an, även om det är långtråkigt. Om jag skulle haft såna pass när jag jobbade på Munken skulle jag bli galen varje gång innan jag började jobba.
Imorron har jag jour från 17-23, efter det är det party all night long hos Daniel. Och så skulle det tydligen vara nån efterfest hos Andreas, haha. Jag är festsugen!
På söndag ska jag träffa en efterlängtad Elin! Jag gillar inte att vi har så svårt att ses på sommaren. Vi får se vad vi hittar på.
På måndag, efter jobbet, blir det förhoppningsvis mer fest i Lidköping och Måndagsklubben.

Dagens låt är Takida- Jaded.

Since now, I'm gonna make it alone
Don't try, I wanna be on my own
It's brighter now, I will make it on my own

I was broken and alone,
I wanna rest my bones
The sun is shining now,
But still I'm feeling cold.

Let's delay our misery.

Jag har inget att dela med mig för allmänheten egentligen. Har jobbat röven av mig de senaste dagarna, så jag är fett värd att åka till Malmö med Simone baby imorron för att kolla Jimmy Cliff! Ohjaaaa! Galen natt kommer det vara, det vet jag redan. Prr! Kommer hem på torsdagnatt, mest för att jag jobbar 9-23 på fredagen. Jag hjärta så långa pass- igen, big time, ööh. Jag vill mest träffa min familj som jag inte sett på tre veckor då. Jag saknar dom, big time. Och här är det ingen ironi, faktiskt. Får hoppas jag inte behöver jobba på lördagkväll så jag kan ha kvalitetstid med dom då. Om jag inte går ut då. Nej, festandet kan kanske vänta tills nästa måndag.

På tal om inget så åkte jag till världens sötaste gammelmormor- och morfar efter jobbet. Åh, jag blev så lycklig av att dom kan få mig att skratta så jag gråter. Och jag vet hur glada dom blev av att jag kom, åh. Dom är ganska så bäst, och deras historier och skämt också, haha! ♥

Veckans bästa låt är än så länge, utan tvekan-
Sargasso Trio- Heels on fire. (http://www.youtube.com/watch?v=AA_PusuCs6A) Helt seriöst, lyssna på den, den är fan så bra! Stör mig röva på att jag inte hittar texten någonstans bara, och jag är för lat för att skriva ner den för hand. Så om ni har den i bakfickan, skicka den gärna.

Annars så är nog ett par Adidasskor mina om sisådär... hrm, 30 minuter. Hoppas jag i alla fall. Det är bra skit!
Funderar på att slagga i soffan framför tv:n nån timme sådär. Har sovit sådär mycket de tre senaste nätterna (nej, jag klagar egentligen inte), så jag har lite catching up to do. Speciellt så jag kan vara pepp imorron och på torsdag. ÅH! Jag är halvt i extas för imorron!!! ♥

Mest för att denna texten påminner mig om min relation till en person. Och ja, den är massa bra.
Eagle-Eye Cherry- Save tonight (http://www.youtube.com/watch?v=uOeEw5zlq9U).

Well, we know I'm going away
And how I wish, I wish it weren't so
so take this wine and drink with me
let's delay our misery.

Save tonight
Fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


It ain't easy to say goodbye,
darling please don't start to cry.
'Cause you know I've got to go,
Lord I wish it wasn't so.

RSS 2.0