You are always on my mind.



Kan man göra något annat än att sakna denna galna bruden?
Åh, det finns inga ord.
Jag älskar dig, även om du är hundratusentals mil bort, du vet :)

Så, det var allt för ikväll. En bra dag kan ofta sluta med messed up tankar.

Ibland måste det få göra ont.

And sometimes good things fall apart.

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.

You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together."

-Marilyn Monroe.

I tried so hard, and got so far.

Inte blev jag så mycket piggare av att behöva gå upp klockan sex imorses, men jag är inte den som klagar. För vet ni vad? Jag har studiedag imorron! Ibland är det ganska så underbart att gå i skolan och få studiedagar lite titt som tätt.
Meeeen, jag är fortfarande så jävla grymt avundsjuk på Elin Lans och alla andra som åkt utomlands för att jobba. London, Barcelona, you name it. Om ett år hoppas jag jag är utomlands. Det ska jag fan lova mig själv, 1 oktober år 2009 är senast då jag ska vara iväg. Antingen om det är som volontärarbetare i Afrika eller jobba nånstans i London, på Kreta eller vadsom. Kanske barutbildning i Thailand. Jag är inte omöjlig nånstans när det gäller det här. För jag ska göra allt, det är bara vilket jag ska börja med. Och att få pengar till allt eftersom bara själva volontärarbetet kostar 30.000 ungefär så lär ju inte pengarna strömma över direkt. Men det är ett senare problem.

Ikväll ska jag gå över till Lisa där vi + Elin och Empem ska kolla på Ps. I love you. Har en känsla av att näsdukar kommer behövas, och att den kan konkurrera med The Holiday som en av mina absolut favoritfilmer.
Imorgon är det Jönköping och shopping som gäller med Elin och Evelina.
På onsdag är det fika med Julia, Emma och Sara på Kaffehuset i Skara. Eventuellt träffa Lossi med om hon kan.
Så ja, det är ganska bra nu :)

And suddenly, life is good again.

Jag är så trött att jag kan somna när som helst = att jag skrattar så jag gråter åt de mest töntiga sakerna. Så detta inlägg kommer nog inte bli sådär speciellt grymt, men det får ni ta. Sleepover hos Lisa med brudarna inatt var åh-så-underbar! Kom dit runt sju, då tio brudar skulle bestämma maträtt, så när klockan var nio eller nåt så hade vi käkat klart, haha. Spelade Galenpanna med egna lappar (Läder-Beckis, Sigge-Pigge, Hohill, Billy och Handen), kollade på Svensson Svensson, var ute och åkte bil mitt i natten (the things we do for friends, haha) och bara tjötade. För att inte glömma alla jävla skratt, speciellt åt Teletubbiedansen. Bara för att den är så jävla rolig, och för att jag är Tinky-Winky som äger sönder alla dom andra på dansen, så länkar jag den här nedanför. 
               När hälften av brudarna åkt hem var det bara jag, Elin, Lisa, Frida och Sandra kvar. Alla trängde in oss i Lisas rum med madrasser, täcken och kuddar. Men since jag låst mig ute kunde jag varken få tag på kuddar, madrass, pyjamas, tandborste eller nåt sånt, så jag fick tränga ner mig med Lisa i hennes säng istället, grr :D Så sammanlagt, efter att ha vaknat femtiosju gånger, sov jag väl runt 3-4 timmar inatt. Härliga tider, speciellt när jag är van att sova runt 9 timmar per natt. Men det var så mysigt, och den kvällen/natten behövdes verkligen! Jag älskar er!
               Sen imorses fick vi nästintill hotelfrukost, och alla gick runt halvnakna och osminkade, vem skulle tacka nej till oss i det läget liksom?! Haha. Klockan halv elva drog jag i alla fall till stationen och hämtade lillebror som åkte buss själv för första gången i hans liv. Han satt längst fram hos busschauffören och var nervös för att bli kidnappad, hahaha! Vi elva åkte vi i alla fall iväg till Karlsborg och hälsade på mormor och morfar. Fikade, åt, fikade, åt, fikade, åt.. Ja, ni ser vart det är påväg va? Nej, men vi var ute och gick med, åkte till Granvik och kollade på stället/huset jag och min familj bodde i tills jag var fyra. Visserligen bodde vi samtidigt i Skara, men ja.. Det var en sjukt mysig dag i alla fall, trots att jag var nära på att somna bakom ratten på vägen hem. Okej, kanske inte, men pretty much.
               Bilder kommer nog troligen imorgon. Snor en bild av Lisa sålänge, som jag köttade till och kastade iväg min mat för, haha. Puss sålänge, och ha överseende med detta inlägget va..




I break the back of love for you.



It's in the water, baby, it's in the pills that pick you up
It's in the water, baby, it's in the special way we fuck
It's in the water, baby, it's in your family tree
It's in the water, baby, it's between you and me

Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds,
Down on my bended knees, I break the back of love for you.

Du kan inte vända så fort vägen blivit brant.

Det är sjukt att jag kommer ihåg varenda jävla PLU-kod på jobbet, även fast jag inte jobbat på två månader. Och innan den gången hade jag inte jobbat på två månader heller. Två- tre ggr på fyra månader låter väl rätt soft?! Men när jag satte mig i kassan igår, och så kom apelsiner (4389, pip), fänkål (3171, pip), potatis (4728, pip) och sånt utan att jag behövde tänka efter. Det sitter fan i ryggraden (fingertopparna?), vilket är skönt, så man slipper lära om sig alla jävla nummer igen. Anyhow, jobbet gick bra, och det var faktiskt ganska roligt att jobba till och med. Man borde jobba mer sällan så man uppskattar det mer när man gör det, hah.
Kom hem halv elva, somnade halv ett kanske? Ställde klockan på 5.45, och det var fan mörkt när jag gick upp. Totalt deprimerande. Men skoldagen gick bra, och jag tror svenskaprovet gick riktigt bra med, skönt! Så nu har jag bara en fet läxa tills engelskan och hälsopedagogikinlämning tills imorron. Det tar sig sa pyromanen..

En del av min och Emmas smskonversation inatt angående fredagskvällen/natten:
Jag: Men du, jag menar att vi tar tåget hem som går fem på morgonen, haha! Vafan, vi lever bara en gång, och du fyller bara 18 år en gång! Vi super tills klockan tre på en klubb, sen våldgästar vi en efterfest ;D
Emma: Haha, jag fattar nu! Du har rätt, man fyller bara 18 en gång ;) Vi tar tåget hem klockan 05, bestämt? Haha! Du är bäst matilda! puss.
Haha, jag vet, jag är bäst ;D Nä, skämtosido, det är galet. Och utan att blunda så kör du på mina galna idéer, som alltid, det är det jag älskar med dig, haha!

Nä, nu ska jag käka daimglass, sen duscha, sen plugga.

Kapten Röd- Ta inga order

Du får inte ge upp utan en kamp,
nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant.
Du tar inga order från någon fesen kommendant,
låt dom försöka men ditt svar blir millitant.
Men du kommer aldrig ge upp utan en kamp,
nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant.


Can you handle it?

Jag drunknar snart i läxor, prov och inlämningar snart. Jag har nyss suttit och skrivit ner första delen av romanredovisningen, sen har jag svenskaprov på romantiken, kunna mer eller mindre allt om 40 joner på naturkunskapen, har hälsopedagogiksinlämning om hälsa i olika kulturer och flera sidor läxa på engelskan. Okej om det var småläxor, men inget av de sakerna är små. Inte blir det bättre av att jag jobbar 16-22.30 imorron heller. Eller ja, jag har inget emot att jobba faktiskt, men det betyder att jag behöver göra både svenskan och naturen ikväll/inatt, och jag har inte ens börjat än. Menmen, det var mitt fel att jag tog jobbpasset imorron. Men jag behöve pengarna, och jag har inte jobbat på Munken på en jävla massa veckor, så det kan faktiskt bli roligt att jobba några timmar. Hoppas bara jag jobbar med någon rolig. Och jag kunde faktiskt inte heller med att säga nej till dom igen, plus att jag blir så glad när min chef kallar mig en ängel, haha. För det säger ju inte hon till alla liksom, nejnej..

Sen kom jag med ett förslag till Emma angående hennes födelsedag på lördag, som jag tyvärr missar. Men då tänkte jag att vi kan dra ihop några och dra till Götet på fredag istället. Först gå på Håkan Hellström, som många troligen kommer vilja gå på (och jag har faktiskt inget emot det heller, det är soft där. Bara det inte är så jävla mycket folk som det var när vi var där första gången). Sen tänkte jag att vi kunde gå ut i Götet efter, för Emma är ju 18 klockan tolv. Och om de inte kommer hem från Falköping till Skara så får vi väl köra en övernattning i min rymliga lägenhet, haha. Men som jag sagt tidigare- finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Nä, dags för pluggandet. Får väl se hur det går när Top Model och Filip&Fredrik är på tv dock..

Let your heart decide.

Jag kan inte koncentrera mig överhuvudtaget längre. Jag brukar läsa snabbt och utan problem, men nu tänker jag på annat mest hela tiden, och får läsa om meningarna säkert fyra gånger. Så istället för att läsa 50 sidor, så blir det snarare 200, men jag kommer ingenstans. Sjukt frustrerande.
I övrigt var skoldagen rätt soft, hade föreläsning i tre timmar om hedersmord. Visst, intressant och hemskt, men inte i tre timmar! Så efter en timme drog vi faktiskt, med tanke på att de inte verkade ta närvaron heller så..

Annars känner jag mig mest mittemellan. Delad på två, då halva jag är i Falköping och halva i Skara. Jag vill kunna dela mig på två i praktiken med ibland, för jag tycker det är riktigt jobbigt att vara iväg från alla i Skara faktiskt, så mycket som jag ändå är. Och eftersom man inte vill missa nåt som händer här i Falköping på helgerna heller så kommer jag inte hem till Skara då heller alltid. Det låter som att jag ångrar att jag började Ålleberg, men det gör jag verkligen inte. Jag tror jag trivs betydligt bättre här än vad jag skulle gjort på Katedral faktiskt. Men samtidigt kan jag inte sluta tänka "tänk om jag skulle gått i Skara".... Som  helgen, jag vill verkligen inte missa Emmas 18-årsdag, men jag vill inte heller missa sleepover hos Lisa med brudarna. Då måste jag välja, och jag hatar att jag behöver välja bort något jag verkligen vill gå på. Det har blivit rätt så mycket bortprioriteringar det senaste, men eftersom man inte kan vara på två ställen samtidigt, vafan ska man göra liksom.. I helgen blir det i alla fall Lisa och Falköping, I´ll make it up to Emma och co den 4 oktober och sista Oktoberfesten istället.
Och nej, jag är inte lika negg som jag låter, och jag är sjukt tacksam för att jag lärt känna alla Fkpbor, men ja.. Jag saknar Skara och Skaraborna med liksom..


Do, do, do, what you wanna do
Don't think twice, do, what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
What you have to do, that's all there is to find.

(Nyare och bättre bilder på tatueringen ligger på min bilddagbok.)

You can´t always get what you want.

Igår var en jävligt mysig och bra kväll, men jag vet inte om jag ska skita i att berätta om den, eftersom jag ändå inte kommer berätta om de väsentliga delarna. Men vafan, vi kör på det ytliga..
          Mötte upp Emma på Munken runt sju för att köpa slödrick och för att få skjuts av Simone till Rawan. Kvart över sju ringer Simone och säger att hon inte är klar, haha (puss på dig), så då trippade jag och Emma iväg till fots. Vi var bland dom första hos Rawan, men runt nio så var hela lägenheten rätt full med folk. Blev väl mest fyllesång på balkongen, deeptalk på toa, kortspel i köket och musik i vardagsrummet. Finns väl inte så mycket att berätta egentligen, trevligt folk och trevlig förfest. Sen var klockan elva och vi började gå mot Stadt. Att jag aldrig (!) lär mig att jag alltid (!) tar med för mycket sprit. Jag hade liksom en halv Marinella kvar plus öl. Och ändå var jag rätt knack. Jag tror aldrig att jag ska bli full, så jag tar med hela spritlagret. Så nu ligger min Marinella och öl någonstans i Skaras buskar. Snål som jag är för jag se om jag går och hämtar det sen, haha.
          På vägen till Stadt fastnade jag helt plötsligt med dom som var under 18, och som inte ens skulle komma in genom kön. Haha, lyckaaaat! Men väl utanför Stadt så kom de andra, plus Lossi och 88:orna som vart hos Madde innan. (Tack för kramen Lossi, haha, puss!) Efter ett par om och men så stod vi i kön i alla fall, och fan vad grymma vi är Emma, haha! Förlorade 140 spänn när man kunde fixat det mycket billigare, men vafan, det var det värt!
          Och nu kommer vi väl till det jag inte tänker skriva om i bloggen. Men jag tar lite ytligt här med.. Dansade jävel inne på Stadt, och jag fattar faktiskt inte riktigt att jag tycker det är så roligt. Jag har aldrig varit den som gillat att dansa på fester, men nu är det fan min image, haha. Sen träffade jag Sarah, min saknade partypolare :) Hon och jag på fester är bra skit! Sen finns det inte så mycket mer att säga, blev mest dans, snack och ja.. Det var en mysig kväll och natt, indeed, pusspusspuss :)!

Jag fattar däremot inte varför jag alltid ska vakna med en sån jävla bakfylleångest. Vart, när och hur jag än vaknar så har jag sån jävla ångest. Och jag fattar inte varför! Jag gjorde inget jag ångrar inatt, så varför har jag det?
Jag vet däremot att jag har en "förvirrad mind", som Julia så fint säger det. När jag fått nåt jag vill ha, så vill jag ändå ha nåt annat. Fast egentligen vill jag inte det, innerst inne. Man vill ha det man inte kan få, liksom. Men äh, jag och känslor är ofta jävligt messed up. Speciellt när det handlar om Skarafolk, haha.

Nu ska jag ner och käka och duscha innan Kajsa kommer. Åh, vad jag saknat den lilla muppen! Sen är det Falköping ikväll igen. Kanske är nödvändigt för mina tankar att vara i Fkp istället för Skara, tss.
Bilderna kommer eventuellt senare ikväll. Om jag får ihop några roliga vill säga..


Andra tatueringen- första bilderna.

Ni får de första bilderna på tatueringen idag, trots att den inte är läkt, är ärrig, vattnig och inte så allmänt mysig. Men jag gillar den ändå, ni får kanske bättre bilder en annan dag..

 


Spontanitet? - Jatack!

Idag var en... händelserik dag, minst sagt. Skola från 8-11.30, sen drog jag, Sandra, Elin och Sara ut till Floby och HiHi-tatuering. Kollade lite i pärmarna, sen skulle vi beställa tid. Tänkte ta nån om nån vecka, men fick en två timmar senare, klockan två. Kanske för spontant, men that´s me, och jag gillar det faktiskt. Man lever bara en gång, och "om det gör dig lycklig", right? :) Så nu har jag fyra körsbärsblommor från vaden till foten, som representerar mamma, pappa, Johan och Carl. Jag är galet nöjd, även fast jag inte ser dom så väl nu när jag har den tejpad men.. Och hey, fan vad ont det gjorde! Det gjorde nog dubbelt så ont som på ryggen.. Nåja, nästan i alla fall. Ömmar gör det fortfarande, och jag kan inte gå ordentligt alls, eftersom en blomma sitter där man böjer foten, eller vad man ska säga. Men vill man bli fin så får man lida pin, och smärta är ett övergående stadie, haha. Tack brudar för att ni var där och var moraliskt stöd, speciellt tack till Elin som var där längst, fick kramp i handen pga mig, och körde hem mig till Falköping. Love you guys, tihihi.
Bild får ni imorron när tejpen rycker :D
And for the record, jag blev tatuerad av Fredrik igen, och jag blir lika kär varje gång. Jag har inget emot att han tar på mig liksom, tss.

När jag kom hem kom Sandra förbi en sväng, slökollade på tv och snackade tatueringar, jobb, praktik.... Hon fick till och med köra mig till Ica och hem igen, pga mitt handikapp, haha. Och nej, jag utnyttjar inte mina vänner som det verkar nu :P

Imorron är det fredag, och äntligen ska jag få spendera en hel helg i Skara. Jag längtar!

Queen of the damned.

Idag har jag chockerat omvärlden, och mig själv, får jag lov att säga. Vi tog skolkort som sagt (och för övrigt så valde jag den mer odiskreta skjortan), och jag log på 2 av 3 bilder. Först var det till skolkatalogen, men där ville jag verkligen inte le. Robin sa dock nåt roligt en gång så jag skrattade, men den bilden var nog ingen med på, så den lär dom ju inte ta (haha, hoppas jag). Sen var det de enskilda fotona. Det första jag sa till fotografen när jag kom in i rummet var att jag inte skulle le med tänderna på kortet. Eftersom vi hade henne som fotograf förra året så vet jag vad hon är kapabel till annars liksom, haha! Men oväntat nog så tvingade hon mig (nåja, nästan) att skratta ändå. Så jag kör på 50/50 chansen där, skrattade med tänderna på två kort, och log utan tänderna på två. Men vem bryr sig om de personliga korten ändå egentligen.. Sen skulle jag och mina bruds ta kompiskort, och då körde jag på 50/50 chansen igen. Men när vi fick se på bilden så hade hon valt den när jag log med tänderna. Jag har en förmåga av att se galen ut när jag ler med tänderna, men who cares, det blev nog en bra bild ändå :)
Annars är onsdagar helt sjuukt utdragna! Jag menar, när klockan är 12 känns det som klockan är fyra och vi ska hem, men istället har vi fyra lektioner kvar. Onsdagar = skolkdagar.
Men dagen piggades upp av Al Gouiti, hahah! Vi är så mogna, det märks verkligen att vi ska ta studenten i vår, tss..

Efter skolan gick jag till badet och simmade 50 längder, alltså simmade jag 1250 meter + sit-ups och armhävningar. Ja, jag tycker det är lite okej att skryta när det gäller mig, för jag har inte tränat ordentligt sen jag slutade handbollen. Well, nästan i alla fall. Så jag ska köpa ett 6 månaderskort där imorron eller nästa vecka. Variera gymet (jag vill alltid skriva gymet med två m, så det känns så ologiskt att det bara är ett. Ja, bara en parantes) med simning. De skulle börja med spinning- och pilatespass i höst med, kanske är nåt..

För övrigt så är Fredrik Wikingson troligen en av de snyggaste människorna jag vet, speciellt i den svart/röda skjortan han har nu, grr!

 


När bomben faller vill jag vara där du är.

Idag har jag och Sara kommit överens om att vi ska åka till Floby och HiHi-tatuering på torsdag för att få inspiration och för att beställa tid. Vi är sjukt pepp båda två, och jag vill göra den nu på en gång, som den impulsmänniskan jag är.
Jag antar att jag inte är den personen som tänker över tatueringar tusen gånger innan jag gör den/dom, eftersom jag lärt mig att man bara förlorar tid på det. Visst, man ska tänka över en tatuering, men inte överanalysera sönder den. Det är nog enda saken jag inte analyserar sönder, haha. Annars överanalyserar jag de flesta relationer, reaktioner och handlingar, men inte det här. Vilket är lite konstigt kanske, med tanke på att en tatuering håller hela livet. Men vafan, man lever bara en gång. Så jag är pepp!

Imorron är det skolfoto igen, men inget spex nu. Antingen kör jag på svarta byxor och vitt linne, väldigt diskret. Eller så kör jag på den långskjortan med färger jag köpte på Monki förra helgen. Jag vet inte riktigt om det är bäst att vara neutral på kortet eller inte.

Jag har tänkt på en annan sak med.. Folk säger att det är mer intressant att läsa bloggar som inte berättar om hur deras dag varit, utan mer världsliga tankar. Men jag menar, de bloggare som jag tycker är bäst (Alex och Calle Schulman till exempel), de skriver om vad som händer i deras liv. Okej att de är kända och lever ett till synes mer intressant liv, men ändå. Och de skriver jävligt ärligt, ironiskt, sarkastiskt och så, men det skulle bara bli en flopp om jag gjorde det. Så jag tror inte det skulle bli så värst mycket mer intressant om jag skrev om kriget i Georgien eller svälten i Afrika, även om det berör mig. Jag är inte tillräckligt insatt i krig och politik för att kunna föra en värdig konversation/diskussion/blogginlägg om det. Då skulle det mest bli mina tanker, och inte så mycket fakta som kanske skulle behövas bakom.
Så jag lär väl fortsätta som jag gör, haha. Och tack, du/ni anonym(a) för era kommentarer, det värmer faktiskt :)

Nej, dags för Filip&Fredrik. Veckans tv-höjdpunkt, lätt. De är grymma, om inte bäst!

Slänger in youtube-klippet som vi skrattade så vi grät åt i lördagsnatt...

It´s always you.

Den här veckan känns sjukt lång, kan bero på att jag längtar tills helgen rätt så rejält. Jag längtar efter att ta en helkväll med familjen på fredag, jag minns inte ens när jag var hemma och gjorde det sist. Ska försöka sola några gånger denna veckan med (eller ja, två gånger, så jag inte förstör min hud totalt). Kan för första gången sola tillåtet på Frejan, eftersom jag jobbar inom kommunen nu. So my ass om någon säger nåt om att jag inte får det!
Lördag ska jag först bjuda farmor på födelsedagslunch på valfri restaurang, sen är det Oktoberfesten på kvällen om jag inte förstått det helt fel. I så fall har jag lurat i en hel del personer det med, haha. Men det står på Rosers hemsida att Oktoberfesten hålls de två sista helgerna i september och den första helgen i oktober. Och denna helgen blir väl den nästsista i september, right?! Jag saknar Skaraborna med, så det ska bli lovely!

Idag hade vi spexkort, och damn vad snygga vi var! Nu hoppas vi bara vårt "slagord" (haha) gå igenom. Om vi inte får ha Sp06a- Ett säkert skjut så blir det Sp06a- Jakten på lammkött, haha!
Annars är måndagar och tisdagar jävligt softa. Kollar på Dead Poets Society på engelska c, nån inlämning på hälsopedagogiken, inget på juridiken som vanligt, och religion är så jävla chill. Så jag ska inte klaga. Mer än på att jag och Elin ska spela tre olika rollspel på psykologin imorron, och vi har inte ens kommit på nåt att göra. Lyckat- nja, impuls- hajjemän.

Ska också snacka med mina kära föräldrar om att de får sponsra mig i mitt nya, hälsosamma, liv. De vill att jag ska börja träna, så då kan de ju sponsra dyra gymkort, right?! Ska troligen börja träna på badet, så man kan simma och gymma lite om vartannat. De ska också börja ha tidsbestämda träningspass i grupp, det kan ju bli nåt när man har fått upp konditionen lite igen. För jag är inte rädd för att mina muskler har försvunnit lika mycket som att mina kondition är totalt värdelös. Om jag får upp konditionen tillräckligt bra så kanske det blir handbollsspelande igen. För jag saknar det galet mycket! Men det får tiden utvisa.

Annars så leder HV71 över Frölunda med 2-1, puss på det! Och tack för mig.

(WOHO, 3-1 nu helt plötsligt! Men vem blir förvånad?! Tss, juste, ingen!)


det finns ingen olycklig kärlek, det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör en olycklig.

Idag har varit en såndär härlig ta-hand-om-mig-själv-dag idag. Sov tills klockan tolv, lagade mat, läst Luftslottet som sprängdes, varit ute och gått en långpromenad i underbart höstväder, kollat på One tree hill...
Det har varit en bra och välbehövlig dag tills ikväll. Äh, det gäller väl att inte gräva ner sig själv för mycket och att sluta vara en sån jävla dramaqueen. Samt att köra på nåt av mina motton;
- det finns ingen olycklig kärlek, det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör en olycklig.
- ho´s over bro´s.
Eller så kör jag på båda två.

Imorron är det spexkort med klassen. Alla ska vara klädda som jägare, och sen ska texten vara: "Sp06a- Ett säkert skjut". Hahaha, den ordvitsen är så jävla bäst!

Dagens kickass-låtar är lätt Marilyn Mansons Personal Jesus och Heart Shaped Glasses.


Built to last.

Jag önskar att jag hade något betydelsefullt att skriva, men jag tror faktiskt inte jag har det. Ni vet sen tidigare hur min vecka sett ut, och så har den också varit. I stora drag i alla fall. Sen orkar inte jag gå in djupare på något annat heller. Man skulle skriva som Alex Schulman!
Vi har i alla fall kollat på en resa till Alanya för runt 5000 spänn på höstlovet, och då var det all inclusive, så det är rätt göttkött. Däremot så åker man inte förrän på söndagen, och åker hem tidigt nästa söndag, så det blir liksom inte en hel vecka. Och ja, vi borde bestämma oss nu, men jag tycker sånt är jobbigt- att planera i förväg. Även om det är till något jag ser fram emot..

Jaja, anyhow, ikväll har varit en bra kväll. Har träningsvärk i magen av allt skrattande, haha. Youtube kan vara internets roligaste sida, lätt! Men tack, killar och tjejer, för en sjukt mysig kväll :)

Jag ville väl mest påpeka att jag saknar min Malin! Jag beundrar dig, den du är och det du gör. Visserligen är det ju ens personlighet som gör ens handlingar, men du förstår. Du förstår som du alltid gör :) Keep rocking in the USA, darling! Jag tänker på dig!

...och lika stark som en halva gin.

Det här har varit bra dagar, är bra dagar, och kommer vara bra dagar framöver.
I söndags så mådde jag fina fisken igen, så jag, Emma, Emma och Karin åkte till Götet. Och jag kan väl säga så mycket att den Matilda som inte kan hålla i pengarna är tillbaka, men det gjorde ingenting i söndags faktiskt. Köpte ett långt klänningslinne, ett partylinne, ett par beiga chinos (se bild), tjocka leggins, en lång "skjorta" (se bild) och annat smått och gott. Vi satte oss även och käkade tacoslåda i Nordstans gång, tills vi blev bortkörda av ordningsvakter, haha. Mysig dag!

Igår var jag och Elin i Skövde och kollade på bio och myste. Eftersom vi skulle se den andra filmen om Arn så var vi tvungna att se den första med, eftersom jag inte sett den innan. Så efter skolan drog vi hem till mig och kollade på den, sen brummade vi iväg med Kung Julian (haha) till Skövde. Elin blev liteee mer berörd än mig, om man kan säga så, haha, sweetypie ;D Du är lycka, puss!

Idag har jag sovmorgon till halv två, då jag har engelska c och stavgång på hälsopedagogiken. Sen blir det nog chill och Idoltittande hos volleybollarna. Inte för att jag ens brukar titta på Idol, men sällskap tackar jag inte nej till ;)
Imorron kommer Simone och Emma hit för att mysa med mig, tss. Vi ska kolla resor på resebyrån i stan tills höstlovet. På kvällen blir det eventuellt tacokväll på stan med brudarna!

Torsdag blir det troligen utgång i Skövde. Det kostade tydligen bara 20:- för allt, det säger jag inte nej till. Så det blir sådär med mina vita helger framöver.. Hade tänkt köra på nyktert tills Oktoberfesten den 26:e september, since det blivit lite för mycket av det goda de senaste månaderna, men vem försöker jag lura liksom, haha. Det var lite väääl naivt.
På fredag jobbar jag kväll hos min brukare, 17-23.30.
På lördag är det först 70-årskalas för min älskade farmor klockan 12.00. Sen åker jag till Falköping igen och har myskväll, prr ;D

Och nej, jag är inte hemhemma i Skara på många helger nu, och jag saknar min familj lite faktiskt. Men helgen efter denna får jag nog ta en helkväll med familjen för att de inte ska sakna sönder sig efter mig, haha ;)

Party like a rockstar.

Idag kan ha varit en av de värsta bakisdagarna genom tiderna, fyfan. Jag var nog till och med full när jag vaknade vid halv tio imorses och fick springa till toan och spy. Så har min dag sett ut + en massa sömn. Trodde jag fått maginfluensa, för jag trodde inte man kunde vara så jävla bakis, men nu vet jag inte. Jag mår bättre nu i alla fall, så jag hoppas det var en bakisdag som går över tills imorron då vi ska till Götet. Det blev, såklart, ingen utgång för mig ikväll. Lite surt, det skulle varit roligt. Om jag inte mådde så kasst då, såklart.

Gårdagskvällen började hos Sandra runt halv åtta. En mysig förfest, indeed. Viker mig alltid när folk sjunger "kan Matilda, Matilda, Matilda dricka sprit", kanske därför det blev som det blev. Folk var för givmilda, vilket gör att jag dricker mer än jag ska. I alla fall, runt elva gick vi ner till Ålle, och fan vilken tid det tog. Men fram kom vi, men in kom vi aldrig, haha. Men det var mysigt i alla fall, haha, tss. Måris gjorde ganska mycket av kvällen, hahaha!
Bilder säger mer än tusen ord, så jag kör på det. Och bilderna är bara från förfesten, och resterande bilder ligger som vanligt på bilddagboken..

        

I valet och kvalet.

Jag är lite delad. Funderar på att färga håret, men jag är inte säker, since det inte var speciellt lätt att få det blont igen. Och jag kommer säkert ångra mig igen, men ja...

Antingen kör jag på mörkbrunt/svart igen...


Eller brun/rött...


Eller så har jag blont ett tag till.



Det var bara det, jag har inte så mycket annat att dela med mig ikväll. Nu ska jag fixa läxorna och tagga inför helgen, tss.


Tell me you love me.

Jag har egentligen inget värt att skriva, men jag tror jag mår rätt bra faktiskt! Hade en mysig dag med Elin, Frida och Sandra i Skövde. Köpte en tunika och kjol på Gina Tricot och en rougeborste på h&m, annars sparar jag mig till helgsshoppingen i Götet. Och ja, jag kanske är dubbelmoralisk som vill hjälpa barn i världen, men ändå köper kläder på h&m som tydligen mest barnarbetare gjort, men liksom. Jag försvarar inte barnarbete för allt i världen, det är fruktansvärt, men det känns som att man får prioritera bort de flesta affärer då. Jag har inte alls stor koll på vilka affärer och kläder som inte är gjorda av barn, och det är synd, men ja.. Ah, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, för jag har inga källor att basera nåt på och mina egna kunskaper om det är för begränsade, så jag lägger ner det.

Anyhow, veckan ser ut som följer;
Torsdag: Ska eventuellt ner på stan en sväng, sen är det tvättid och städtid. Jag förstår inte själv hur snabbt min lägenhet blir smutsig.
Fredag: Fest som fan- insparken på Ållefestare. Klassfest hos Sandra, finally.
Lördag: Troligen fest igen på Terrassen. Annars chill med Malin.
Söndag: Götet med Emma x2 och Karin.

Första helgen jag inte kommer vara i Skara på på ett tag. Men den ser sjukt bra ut, så jag klagar inte. Bara för att jag måste hem till Skara och hämta underkläder och min kamera. Får vi hur jag löser det, eller om jag tvingar hit någon med dom, haha.
Nu tänkte jag kolla på Tell me you love me, tjobo.

RSS 2.0