Götet och fest.

Rätt galen dag med Simone i Götet. Började bra med att vi fick hoppa på tåget i farten, öppna dörren och hoppa på medan tåget rullade iväg allt snabbare från station, tills tåget bromsade in, tutade och stannade för att vi hade hoppat på, hahaha! Man kände sig jävligt älskad av alla som satt och glodde på tåget, och vi trodde verkligen vi skulle bli avslängda. En del kanske skulle gett upp när tåget rullade från station, men inte vi inte, haha. Till Götet kom vi i alla fall runt tio, och jag var beredd att shoppa upp hela min ekonomi, men "tyvärr" så blev det inte riktigt så.. Men så är det väl alltid- när man vill ha kläder hittar man inga, när man inte har pengar att köpa kläder hittar man alltid. Sen blev det väl lite mer incidenter som vi kanske inte ska nämna här- haha! Bra dag!

Ska ut ikväll och fira Frida och Ems, men är så sjukt jävla trött att jag inte vet hur långt jag kommer. Känner att jag kommer få huvudvärk och snefylla, men vi får väl se, haha.

Bra så, rock on!

När man inte kan få tillbaka kontrollen..

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, för jag vet inte riktigt om jag vill berätta om det eller inte. Om jag ska gå på min magkänsla så säger den ja, men jag kommer nog ångra mig imorgon. Och egentligen, det går inte att beskriva i alla fall. Men det känns konstigt, som att det är en dröm och som inte hände mig. Man tror att det inte händer en själv- tills det gör det. Tills man blir överbevisad att man inte är oövervinnlig. Allt gick bra, visst, men känslan sitter i. Och chocken sitter i. Men jag har bevisat är jag är oväntat lugn och rationell i krislägen. Kan tänka igenom hur jag ska göra, enligt "handboken", och är helt medveten om vad som händer- men kan inte göra något åt det. Det är nog det värsta- man ser det komma, man vet vad som kommer hända, men det går inte att göra något åt. Det är försent. Det är en jävligt obehaglig situation och känsla. Men man förstår nog inte riktigt vad som händer först, det tar ett tag innan det verkligen sjunker in och chocken kommer. Nu har den kommit, och jag kan inte riktigt sova.

För två timmar sen hade jag sjukt mycket adrenalin, nu är jag bara matt och trött. Men kan fortfarande inte sova. Vi får se om jag skriver om det hela någon annan dag eller inte. Godnatt.


99 dagar kvar- woho!

Har fan slitit mitt hår för att fixa bloggen lite snyggare, men så mycket nöjdare blev jag inte. Att det ska vara så jävla svårt att byta lite färger och lägga till bakgrundsbilder, haha. Lite ändring blev det i alla fall, kan behövas.

Nu tvättar jag, om en tjugo minuter kommer mamma och vi ska mysa på stan, och efter det åker jag ut till Elin och Evelina i bushen. Det blir nog en sjukt bra kväll, och jag älskar att ha sovmorgon till elva imorron!

För övrigt, dagens extas är lätt att vår bok är uppe på www.vulkan.se. Gå in där, sök på tonårstankar, och vips- där ligger den. Köp den vettja, det är den värd ;) Åh, så jävla skönt att äntligen vara klar med den och med hela projektskiten, sjukt mycket ångest som ligger där.

Och så ni vet, idag är det 99 dagar kvar tills studenten. Jag längtar och planerar, det är i stort sett det enda jag tänker på numera. Det är som att planera sitt bröllop eller nåt- vilka man ska bjuda, hur håret ska se ut, klänning, vad man ska servera för mat osv. Haha, woho!

Framsidan på boken.

Ipren are my best friend.

Nu har jag skickat in ansökningsformulär om volontärstipendier, så det kommer väl hem någon gång nästa vecka. Migränen är nästintill borta med, jag hittade min räddning- en Ipren i en bortglömd väska i garderoben. Vissa säger att diamonds are a girls best friend, jag säger att ipren är en tjejs bästa vän. I alla fall min. Har skrivit klart argumentationen jag ska ha imorron på svenskan. Efter många om och men valde jag homosexuellas rätt att adoptera, och det tog inte speciellt lång tid att skriva. Vilket kanske inte är så konstigt när det är något man själv känner så starkt för.

Veckans planer:
Imorron: först skola, sen tvätta, sen kommer mamma till Falköping och vi ska till kvällsöppet på stan. Blir troligen käk på Mingus med, mys.
Fredag: lär stanna och ha myskväll i Falköping.
Lördag: åker till Götet och shoppar jävel med Simone. På kvällen firar vi Frida och Emelie i Falköping, partey!
Söndag: bio med Elin- Män som hatar kvinnor. Äntligen!

Åh, det är verkligen på helgerna jag lever!

My ribs have parted ways. They said "We're not going to protect this heart you have."

Smärta är en högre form av njutning. Jävligt mycket högre..

Jag har en sån jävla migrän att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Natten har varit ett helvete, jag klarar inte av smärta utan att ta Ipren. Men nu måste jag, eftersom jag inte har en endaste liten tablett i Falköping, och inte är i skick överhuvudtaget att åka och köpa några. Fyfan vilken smärta, det är allt jag kan säga. Har haft öppen balkongdörr så det är ungefär 10 grader här inne nu, och det är det enda som hjälper lite, konstigt nog. Och att ha en ishandduk runt huvudet. Kan inte vara något vidare produktiv med pluggandet heller direkt since jag knappt kan tänka.. Haha, tycka-synd-om-mig-själv-dag, ja, lite så va..


Could it be forever.

Jag säger ofta att jag hatar saker och människor, även såna jag inte känner, vilket jag bara säger i farten mest. Men ärligt talat, det finns en människa jag inte klarar av, och då har jag ändå försökt. Men en människa av alla jag känner/träffat är väl inte så farligt, egentligen? Så jag tänker nog fan fortsätta ogilla (jävligt mycket), haha. Och nej, jag vet inte varför jag skrev det här. Förmodligen för att den personen verkligen stör mig, haha.

Anyhow, har kommit på att när man räknar ut sitt betyg så är MVG i en 50-poängskurs lika mycket värt som G i en 100-poängskurs, vilket är helt jävla ologiskt. Kanske för att jag har merdelen MVG i 50-poängskurser, men ändå. Det är väl fan inte så bra och rättvist? Har i alla fall bokat in en tid hos syon på fredag klockan ett, ska prata lite om vad som behövs för att komma in på de högskoleprogram jag vill och liknande. Betyg är fan åt helvete, det borde finnas ett bättre sätt att visa vad man kan på. Betyg visar inte hur smart man är, det visar hur mycket man kan plugga in för ett prov. Japp, så känner jag, alltså är jag emot att föra in betyg i femman/sexan redan. Helt sjukt.

Heja vad roligt det här inlägget blev, jag skyller på att jag tror jag håller på att bli sjuk. Ännu mera heja..

Årets tabbe? Troligen!

Alltså, hahahaha, jag har nog gjort årets tabbe. Eller i alla fall en jävligt orginell tabbe. Hahahaha, jag finner inga ord för mig själv! I början dog jag ganska mycket, nu kan jag bara skratta åt det. Hahaha, jag bjuder på den här!

It scares me to let it go.

Jag har alltid sagt att jag aldrig skulle klara av att umgås med någon som är precis som mig själv. Till viss del stämmer det väl fortfarande, men inte alls lika mycket. Det kan ju låta lite självsäkert, men det är inte menat som det. Inte alls. Men om jag får säga det själv tycker jag att jag nästintill aldrig dissar folks förslag. Eller snarare, det känns som att jag kommer med förslagen som andra folk dissar istället. Säg till om ni tycker annorlunda, men så känns det ofta som att det är. Och jag pallar inte dissiga folk, jag gör verkligen inte det. Det är inte det att man inte kan säga nej, för det klart man kan, men när jag gång på gång försöker dra ihop och göra något spontant och roligt och man aldrig är på är det väl rätt självklart att man tröttnar på att försöka?! Jag är sjukt less på det i alla fall, men ändå fortsätter jag försöka. Fan. (Och här ska långt ifrån alla ta till sig, så ni vet.)

Ska söka efter stipendium till mina volontärplaner i Sydafrika i veckan hade jag tänkt. Känns som att jag behöver något att se fram emot, något större än dethär. Har inte varit så pepp på tanken att åka själv förut, men nu gör det inte så mycket. Skulle vara skitroligt om någon ville med, men om inte så tänker jag ju åka ändå. Och det känns bra, om några månader är jag förhoppningsvis i Afrika, sen i Australien och sen förhoppningsvis i Thailand eller runtom i Europa. Åh, underbaraaa planer, I can´t wait!

   

För övrigt hörde/såg jag på The Voice imorse att det var 1 miljon svenska män som kan tänka sig dejta Linda Rosing, på tal om inget. 1/4 av Sveriges män, vafan är det liksom?! Det är ju sjukt!

Nu ska jag börja på min argumentation, homosexuellas rätt att adoptera.
Bra så, hey.

Cause tramps like us, baby we were born to run.

Min vita helg gick finfint, har mått bra hela helgen och det är underbart! Tänkte förstöra min nyktra helg igår, men jag tog tag i mig själv och åkte upp till Skaraberg för en myskväll istället, och lika bra var det!
Är inte alls pepp på skolan imorron, men ja, vad ska man göra..
Det var allt, tråkigt men sant.

Oh, baby this town rips the bones from your back
It's a death trap, it's a suicide rap
We gotta get out while we're young
Cause tramps like us, baby we were born to run.


To do right you always have to do wrong.

Jag är både pigg och på gott humör idag. Kan bero på att jag somnade tidigt igår och fick sova nästan hela natten utan att vakna, det hör inte direkt till vanligheterna annars.. Jag blev inte ens negg när jag vaknade från världens finaste dröm och förstod just det, att det bara var en dröm. Glad-och-pigg-dagar uppskattas verkligen!

Men för att fylla ut lite inlägget lite kan jag skriva en sak som jag stör mig över, vilket är balen på Ållebergsgymnasiet. Eller det är inte själva balen, den är nog jättemysig, men att man inte får bjuda vem man vill. För såhär tycker jag att det ska vara; antingen ska det vara som på Katedral- man får bjuda precis vem man vill, oavsett ålder och skola, eller så ska det vara som i Lidköping att man går hela klassen. För att, som på Ålleberg, bara kunna bjuda dom i samma årskurs, på samma skola, är inte riktigt rättvist. För vafan, jag kom dit i ettan, kände inte en enda jävel (bortsett från killen som var anledningen till att jag började där). Hur lätt är det då att fråga en helt okänd kille om de vill gå på balen tre år senare? Inte så lätt va.. Plus att jag inte ens visste något om balen förrän i tvåan, och då hade redan majoriteten bestämt baldejt. Det här blir en jävla "tävling" om vem som hinner bjuda vem först, och ger en en jävla ångest.

Anyhow, åker snart till Skövde för kvällsfika på Marias espresso med brudarna.




There's never been so much at stake.

Idag fick vi våra studentmössor, allt kändes lite lättare helt plötsligt.. 106 dagar kvar, det är på riktigt nu, och fan vad jag älskar den tanken! Och tanken på att vi har gjort så sjukt mycket på vårt projekt, så nu ska vi bara skicka in boken till Vulkan så att vi kan få den tryckt. Fan, vi är rätt bra ibland va? Sen kan man ju undra vafan jag kollar på i himlen på bilden, haha!

 

I helgen ska jag vara nykter, vilket kan behövas. Jag märkte häromdagen när jag kollade i min almanacka att jag har inte haft en nykter helg sen den 18 oktober förra året, innan jag och Emma åkte till Alanya. Så fyra månader senare är det dags, kände jag, haha. Jag och brudarna börjar med kvällsfika i Skövde imorron på deras nyöppnade café, sjukt mysigt!

Sucker love is known to swing
Prone to cling and waste these things
Pucker up for heaven sake
There's never been so much at stake


Bakom mina glasögon, kan jag va mig själv.

Jag har fått glasögon, och jag älskar det faktiskt. Känns som att jag har fått för stark styrka på dom bara, men det är kanske en vanesak?! Anyhow, vi kör lite kort på det va..

Svarta...
  

...och röda
  


Har också hunnit med att hämta ut biljetterna till "Män som hatar kvinnor" den 1 mars med Elin.
Nu är det mer plugg, som hela denhär veckan handlar om. Fyfan vad jag känner mig klar med skolan nu, men det är bara 3½ månad kvar, det klarar jag. Det klarar vi!

Klädlycka.

Jag är i extas, och den enda och simpla anledningen är följande..

        

Life´s a gamble, and you might lose.

Alltså, jag brukar inte åka på festival för bandens skull- men i år är de något alldeles extra!
Kolla bara in Hultsfred;
Dropkick Murphys (bara det skulle räcka liksom),
The Killers,
Hello Saferide,
Lars Winnerbäck x4,
Takida,
Regina Spektor,
Timbuktu,
Maia Hirasawa,
Markus Krunegård
och det är bara än sålänge. Plus att Mötley Crüe kommer till Peaceandlove! Men ja, att sova i tält tanken dödar mig lite. Jag hatar verkligen det, att lägga sig och frysa ihjäl och vakna två timmar senare och tältet kokar samt att man är äcklig 24/7. Plus att Hultsfred känns så jävla stort och opersonligt. Men det kan ju vara jävligt ball med, så vi får se helt enkelt. Siesta lockar lite med, men det ligger ju bara några dagar innan min student, och det känns inte så schysst att lämna mamma med allt jobb..

På tal om jobb så är jag helt jävla slut varenda dag efter skolan. Har jobbat ihjäl mig med projektarbetet de senaste dagarna, jag har aldrig pluggat såhär mycket till något förut. Har knappt pluggat såhär mycket om man slår ihop allt under trean. För jag brukar komma undan rätt bra med att inte plugga alls/speciellt mycket, men det gör jag inte nu. Så heja, verkligen.
Och mer typiskt är att jag tänkte förut på att jag vill hoppa in och jobba mer på mammas jobb, och att jag lätt skulle strunta i en skoldag för att jobba där. Bara inte torsdag eftersom vi planerat i projektarbete där. Jodå, då ringde mamma nyss och frågade om jag kunde jobba där på torsdag. Åh, jag blir så jävla irriterad på allt och alla nu mest, så jag funderar på att gå och träna så jag får ut mina aggressioner.
Bra, säger vi så, hey.

Jag vill inte binda dig, styra eller hindra dig.

Idag tänker jag prisa mig själv lite, för jag har skrivit klart projektarbetet. Eller ja, vi har deadline imorron, sen återstår ju att sätta ihop allt, skriva rapporten, i loggboken och en hel del till, men den här delen är till stora delar gjord. Och eftersom jag har gjort i stort sett allt på två-tre dagar så kan man ju säga att jag jobbar bäst under press, haha. Om jag är nöjd är en annan femma, men vafan, det duger väl i krig.

Jag vill inte äga dig,
peka ut nån väg åt dig
Jag vill inte bära dig
och springa runt och lära dig
Jag vill inte binda dig,
styra eller hindra dig

Jag vill bara ta din hand
och kyssa dina röda läppar.

And you need to stop breaking my heart.

Jag har funderat lite på om jag skulle blogga om gårdagskvällen/natten, men kom på att det skulle se likadant ut som alla mina inlägg om festkvällar ser ut på Olins. Men fan, vi kör lite ändå, mest för att jag tycker om att skriva av mig..
Började hemma hos mig med Åsasara, Emma M, Emma P och Julia. Sebastian och Tobias kom lagom tills vi skulle dra vid elva. Gick till bowlingen nån halvtimme innan vi drog in på Olins, så runt kvart i tolv var vi väl där. Sjukt roligt, dansade röven av mig och hade det allmänt bra. Men som vanligt blir det annorlunda när man kommer ut därifrån. Det är som när man tänder alla lampor, då man ser alla fel och problem. Precis så är det. Men vafan, jag kommer över det här med. Något som skiljer sig från andra utekvällar var i alla fall att jag inte skickade nåt fyllesms, heja mig..

(And you need to stop breaking my heart.)






Blodet blir snart till tårar, älskling.

vi vet båda två att våra hjärtan kommer limmas ihop igen
lite trasiga i kanten då superlimmet tog slut
då kraften inte räckte till att försöka plocka ihop alla trasiga bitar
men ändå kommer det att sitta ihop
med sina bräckliga kanter och smärtsamma minnen

det kanske inte är meningen att man ska bli hel igen
det kanske inte går att hitta alla de borttappade känslorna
det kanske är meningen att det alltid ska få göra lite ont
jag har hört att saknad är något man kan lära sig leva med

för till och med smärtan har en gräns
och visst kommer vi båda ligga på marken med blodiga ögon och skrapade knän
men blodet blir snart till tårar älskling
och tårar torkar i vinden


det finns ingen vinnare i det här spelet
bara två förlorare med hjärtat i handen
och visst fan visste vi precis som alla andra att kärleken kan bli ett dyrt pris att betala
men inga pengar i världen kan betala priset
bara ditt hjärta
(dittvackrastehjärtaälskling)


lyckliga fjärilar blir till pulvriserade drömmar
men vem vill leva utan känslan av tusen upprymda fjärilar i magen
och vad vet den som aldrig kastat sig ut i det okända
för att falla längre ner än man trodde var möjligt
vad vet den om livets alla förnimmelser?

älskling, vi är livet själva
därför kommer våra hjärtan att leva vidare
utan varandras andetag.


Jag har försökt ett tag nu att sätta ord på mina känslor som jag gjorde förut, men det går inte. Jag får inte ihop något längre. Och jag blir så jävla besviken på mig själv, att jag har förlorat förmågan att skriva som jag gjorde. Jag har tusen tankar jag vill bearbeta på det sättet, genom att skriva, men jag får inte fram något. Vafan liksom..

Äh, ikväll ska jag ha det roligt och släppa alla tankar. Innan dess ska jag dock plugga projektarbetet, ångest som heter duga över det.
Rock on.


I focus on the pain, the only thing that´s real.

Jag satt och kollade på Johnny Cash på tvåan förut, fan vad bra det var. Och vad bra han är. Allt var så fint och ledsamt på samma gång, åh. Kunde valt en jävla massa låtar, men jag valde låten han själv inte skrivit.. Men ja, han gör den så jävla bra, och jag är inte så pepp att jag vill ta någon mer up-tempo låt.



Satte på filmen Tillsammans är man mindre ensam sen, sjukt fin film. Orginell, men ändå så mycket jag, på nåt sätt.

Don´t take me for granted.

Jag somnade ifrån Bakistabletterna inatt, och tji fick jag för det idag. Vaknade med världens huvudvärk och illamående som nyss gick över. Så det blir ingen pokerkväll för mig ikväll, jag stannar hemma och kollar på "Tillsammans är man mindre ensam" och pluggar, heja.
Gårdagen var lyckad i alla fall! Mysig och lugn förfest i min lägenhet med brudarna, lite annat än det brukar vara med 30-40 personer i min etta, haha. Emelie skjutsade oss så vi var i Skövde runt tolv. Ställde oss i en förjävla lång kö för att komma in på Bogrens, men in kom vi i alla fall. Träffade på Emma, vi kramades och råkade gå in i en person, vilket gjorde att en jävla biffvakt kom fram och drog mig i armen, skrek i mitt öra att vi inte var ensamma på stället (nähä?) och hotade med att kasta ut oss. Fan vad sur jag blev, sånt jävla övervåld för att vi råkade nudda en kille, som inte verkade bry sig. Åh, jag hatar sånt!
Anyhow, bra kväll som vi inte behöver gå in på mer i detalj, haha. Har sår lite varstans, men det är smällar man får ta. Ett tack till Lisurt som tog bort några nummer ur min telefonbok som gjorde att jag inte kunde skicka fyllesms. Inatt ville jag som fan ha numren, men nu är jag sjukt tacksam för att hon tog bort dom. Det är såna åtgärder man får ta till när det gäller mig, haha. Bilder kommer när jag är tillbaka i Falköping, med tanke på att jag glömde kameran där..

Imorron är det först bio (I taket lyser stjärnorna) med min Elin my love. Efter det snackade vi om att gå ut i Skara, så det går sådär bra med mina planer på att inte dricka på ett tag. Haha, ja, vi får se hur det blir med det helt enkelt.

Say I am you.

Korta drag så har jag haft två riktiga chilldagar, och det har varit sjukt mysigt och välbehövligt! Att prata av sig med Lossi och Kajsa är så jävla härligt, för dom har alltid något vettigt att komma med. Och bra filmer såg vi med- 1408 och Mr Woodcock, haha! Hunnit med att ha familjebowlingen med, där tjejerna krossade killarna, woho.
Ikväll är det fest i Skövde och förfest i min lägenhet, som på den gamla goda tiden, haha. Fan vad roligt det var, om man bortser från sura grannar och helt obeskrivligt mycket städning dagen efter. Men det blir nog bra, jag är pepp på ikväll! Och jag har lovat mig själv, och Elin, att det fan är slut med fyllesms för min del.
Tack och hey.


To do list..

Veckans planer...
Idag: först ska jag ut till olika jobb och lämna in min cv (fan vad jag ogillar sånt). Sen drar jag till Nockes och fikar med Emma. Ikväll kommer Lossan och vi ska ha en myskväll!
Imorron: lekdag med Kajjan.
Torsdag: utgång i Skövde, pepp som fan! Får eventuellt städa min lägenhet innan om vi ska förfesta där, haha.
Fredag: plugga röven av mig, sen inte så mycket mer inplanerat än..
Lördag: den traditionella alla hjärtans dag bion med Ejlan, mys!
Söndag: öppen för förslag..

Så i helgen ska jag inte supa, det tar jag på torsdag istället. Känns bra med en nykter helg, första sen.. ja, nångång 2008 i alla fall, heja.
Nu ska jag göra mig iordning, hey.

Kan inte minnas vem jag var igår.

Lyckad helg är förbi. Götet med familjen var mysigt, fick köpt mig fem tröjor/t-shirtar och två nya glasögon från Specsavers, ett par röda och ett par svarta. Åh, jag längtar tills jag får hem dom! Jag har aldrig varit glasögontypen, men det är mest för att mina förra var så jävla fula. Men nu fan blir det ändring på det, heja!
Kom hem vid halv åtta igårkväll, efter många om och men. Det värsta jag vet är när jag missar tåg. Eftersom jag åker tåg och buss så ofta så skiter jag oftast i att kolla tabellen då jag tar förgivet att de går som vanligt.. Well, igår gjorde dom inte det.. Men med lite hjälp från farmor kom jag hem till Skara lagom till partyt började i alla fall. Och Olins var oväntat roligt faktiskt. Var mest stressad och trött innan, men det löste sig fan bra ändå. Bra drag, roligt folk och bra musik. Mindre bra sms skickade av mig, men ja, det är inget nyhet längre va?
Och inte var jag bakis idag heller, för Bakistabletterna räddar mig. Det är fan guld värt! Vaknade runt halv ett och drog iväg till Skara Skolscen klockan tre för att se på Högklackat, som för övrigt var grym!

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår


But you don´t really care for music, do you?

Okej, det här är vad som händer just nu..
Jag är sjukt förbannad rent ut sagt. För det är såhär att vi har minst tre timmars håltimme varje dag, och det vet våra lärare om. Så varför i helvete låter de oss vänta på en lektion vi ska jobba själv på/inte behöver gå på? Tycker de att det är roligt att låta oss vänta i onödan? Tror de inte att vi har andra saker för oss? För det har vi. Och vissa (jag) kan inte jobba bra när man sitter med folk runtomkring sig i bibblan. Jag kan inte koncentrera mig och få något gjort då. Så är det inte bättre att jag får chansen att spendera de tre timmarna med att göra något som jag får ut något av. Men nähä då. Och det är inte bara idag det hände så, nejnej, det hör fan lite till vår vardag.

Annars är jag inte speciellt förbannad egentligen. Är rätt glad faktiskt. Har hunnit träna en timme idag, kom nyss hem och ska snart hem till Skara. Mamma hade en extrabiljett till Mark Levengood på Rosers, och det skulle vara skitroligt att gå, men eftersom det är platsbiljetter så kan jag inte sitta med Emma och Karin som också skulle dit. Så då tänkte jag åka hem och sälja korv åt mamma på Coop så hon kan gå och se Mark. Så jag och Carl ska sälja korv på Coop, haha. Jag kan vara rätt söt ibland, tss..

Imorron är det Götet, shopping, bio och sova på hotell med familjen, eftersom pappa kommer hem. På lördagkväll när jag kommer hem blir det förfest hos mig innan Olins. Söndag är det teater (Högklackat med Charlies teater) med Julle, Emma och Karin. Så, det var den helgen. Och det bästa är att det är lov nästa vecka, så helgen slutar inte på söndag, fabulous!

Jag älskar den här versionen av Hallelujah! Och jag älskar Oth, och vet att de pratar mitt i sången, men vafan, fanns ingen annan version så..

Say what you need to say.

Jag hatar vintern, har jag gjort så länge jag kan minnas och kommer troligen alltid göra med. Jag avskyr att det är så jävla kallt hela tiden, att man halkar, inte vill vara ute mer än absolut nödvändigt, har tusen lager kläder och ser ut som en michelingubbe, har konstant huvudvärk och trötthet, Johans skitbilsdörrar går inte att stänga och jag blir alltid så jävla depp på vintern. Mörkt konstant är det med. Nej, jag är inte speciellt pepp just nu. Jag är nog den som skulle trivas bäst med varma årstider året runt, som Australien. Nästa vinter vill jag verkligen inte vara i Sverige!

120 dagar kvar tills studenten, weey!

Festbilder.

Hittade några bilder på Olins hemsida som inte var riktigt okey, haha. Men ni får se dom på långt håll, bäst så..




Never regret anything that made you smile.

Alltså, jag älskar att jobba på mammas jobb. Ungarna där är helt adorable, och jag blir så lycklig av dom! Åh, massa mys är dom!
Efter jobbet var det som sagt klippning som gällde. Ingen större skillnad, förutom att mitt hår är lockigt nu, och det har det inte varit på flera månader. Lite ljusare blev det väl med, men jag tänker hädanefter inte betala dyra pengar för att slinga det på en salong mer, det är rätt överskattat. Eller jag och jag, jag tänker inte låta mamma betala dyra pengar till det, haha.
Näfan, skulle behöva ta igen sömnen sen lördagsnatten nu egentligen, eftersom det inte blev av alls igår när det var The Holiday på tv. Men nu är det CSI först, sen RAW, så det blir nog inget med det heller. En jävla massa plugg har jag med, men det får bli en annan dag.. Det är bara prov och inlämningar som skulle skrivits förra veckan, men vadå liksom, hrm..

Kommer nog inte få fram så många kloka ord ur min sega hjärna idag, så det får vara bra så.

They say time heals everything, but I´m still waiting.

Gårdagskvällen blev faktiskt riktigt lyckad till slut. Först var det förfest hos Wb, sen skulle de till Skövde, då drog vi till bowlingen. Haha, det finns nog inget mer patetiskt ställe. Jag skäms faktiskt när jag är där, men ah, äh.. Runt kvart över elva drog vi till Olins i alla fall, och jag hade det faktiskt roligt. Var mycket folk, och roligt folk.
Annars måste jag sluta med att dra ner mig själv för att jag vill ha den jag inte kan få. Jag avskyr att det påverkar mig så mycket, och kan få påverka hela min kväll. Jag är ju så jävla velig, men när jag vet vad jag vill ha (ja, jag vet, fult sagt, but you get the point) kan jag inte sluta tänka på det. Och såklaaart är det den personen som jag verkligen inte borde gilla. Ja, ni börjar känna igen det här va? Fan, nån som har tips på hur man kan ändra sin hjärna så att den kan börja gilla den killen som är bra och inte tråna efter killen som är.. ja, mindre bra och mycket svårare? Tacksam för råd och idéer, för mina börjar ta slut..

Annars hade vi en bra dag i Karlsborg med mormor och morfar idag. Tog emot att gå upp vid halv tio eftersom jag sov sjukt dåligt/lite inatt, men Bakistabletterna hjälpte, hallelujah!
Imorron blir det skola och engelska från 8- 9.10, sen skulle jag nog få hoppa in och jobba på mammas jobb igen. Jag säger inte nej, jag är i sjukt stort behov av pengar känner jag. Efter det blir det Skara för att klippa mig och slinga håret, vilket jag också är i sjukt stort behov av. Visst vill jag ha långt hår till balen, men mina hårtoppar bryts av för att de är så slitna. Plus att min lugg fortfarande är den jag hade sen två månader tillbaka då Emelie klippte den på fyllan i Götet. Och mitt blonda hår är mer råttfärgat nu. Så ni kan förstå att jag behöver klipptiden imorron va?!

 

They say time heals everything,
but I'm still waiting.


RSS 2.0