Du har då aldrig trott på tårar.

Är trött som jagvetintevad. Det är inte nyttigt för mig att sova så lite som jag gjorde inatt/idag. Gårdagen blev lyckad, även om jag verkligen avskyr housemusiken som spelas på Club Milk. Men man kan väl inte få allt här i världen. Jag är lycklig ändå :)
Imorron är det jobb på Valle mellan 8-14, sen Arbetsförmedlingen, och sedan häng med brudarna. Det blir en bra dag. Så jag borde lägga mig nu och ta igen lite förlorad sömn så jag är fit for fight imorron. Jag gör ju ändå inte mycket av värde nu direkt. Har några få bilder sen förfesten igår, de publicerar jag en annan dag. Vi kan ta några andra bilder idag.



Du har då aldrig trott på tårar,
det passar inte för en karl.
Om man är över femton vårar
finns inga känslor kvar.


Taggad.

Ikväll kommer ni se mig på Vatras/Club Milks dansgolv- så in i dimman med er också så ses vi där!
Enda problemet just nu är att jag inte har något f-kort, men ja, ah, det fixar väl sig på nåt sätt. Jag är peppad- let's rock this party!

Rödtott.

Jag känner mig rätt så lycklig för tillfället. Jag får såna ögonblick ibland, som ni märkt om ni läst tidigare inlägg. Det kommer när jag minst anar det, och jag får en grym jävla adrenalinkick att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. Jag vet inte varför jag har så svårt att känna mig genuint lycklig annars, kanske har det att göra med att jag tror man får betala tillbaka sin lycka någon gång. Att när man är lycklig kommer någon rycka undan mattan under fötterna på en. Karma, eller nåt. Att lycka slutar med olycka. Kanske inte så logiskt, but hey, that's me.

Idag har jag hunnit med min ytliga förändring, men som var viktig för mig, så numera har jag rött hår. Inte jätteskrikande rött, men fortfarande rött. Ni ser på bilderna nedanför. Det känns som mer jag än det blonda.
Sen har jag hunnit med, efter mycket stress, att hälsa på min brukare som jag ska ha i sommar. Och förhoppningsvis lite innan också. Det gick bra, det blir nog en rolig sommar! Ikväll är det massage och umgås som står på schemat. Puss på er!


And we'll collect the moments one by one.

Jag är så jävla taggad för min förändring! Fredagförmiddag is the day alltså, gött som fan. Det behöver jag. Hela fredagen ser förövrigt ut att bli en bra dag: 1. förändringen. 2. får löning. 3. ska träffa min brukare som jag ska jobba med i sommar (det är jag visserligen lite nervös inför, men det blir nog bra). 4. ska få helkroppsmassage av Hanna, det behöver mina axlar, nacka och rygg. 5. ska träffa min pucko-Emma.
För att inte tala om hur taggad jag är på fest på lördag när Julia kommer hem! Så jävla taggad är jag! Inget jävla smultronvin denna festkvällen dock.. Blir kanske en sånhär kväll på lördag, om det finns ljusslingor på Club Milk:


Annars är mitt liv så sjukt upp och ner. Förra veckan var fullspäckad, den här veckan så långt ifrån fullspäckad man kan komma, om man bortser från jobb. Och nästa vecka kommer nog bli väldigt fullproppad igen. Jag kan inte sprida ut mina händelserika dagar alls. Det funkar ungefär som med läxor, när de kommer kommer alla på en och samma gång, innan det blir lugnt ett par dagar för att sedan bli hysteriskt mycket att göra igen. Så fungerar mitt liv, många gånger.
 

Felsms.

Hahaha, felsms.com gör min dag! Några roliga exempel från personer som smsat fel:

Till: Mamma
Sms: Annie skulle komma över ikväll. Jag måste få låna din dildo som jag köra i henne. Förstår om batterierna är slut som du nöter på med den ;)
Svar: Nej vad har du fått sånt strunt i från. Sen tycker jag att jag ska få ha mitt privata för mig själv. Kommer du på söndag och äter middag?

Till: Min lärare
Sms: Hur känner du för mig? Jag skulle vilja att vi var tillsammans.
Svar: Nej så känner inte jag. Jag är mycket mån om att detta sms inte sprider sig för det kan tolkas mycket fel. vi ses på tisdag.

Till: Min Chef (kvinna)
Sms: Jag blir oroligare och oroligare nu. Ena pungkulan hänger en bra bit längre ned och är svälld till dubbel size. Det gör inte ont men jag måste nog ringa till husläkaren?
Svar: Ja det tycker jag att du skulle göra. Nu trodde jag att du var hemma och sjuk för vinterkräksjukan. Men nu vet jag och håll dig hemma tills du är riktigt återställd.

Hahaha, så min typ av humör!

Shopping i bilder.

Inköpen i Jönköping:
          
Ljusorange genomskinlig blus, svartblå skjorta, silver halsband (äntligen hittade jag ett), rosa oversized tröja, vitt rosettlinne, två t-shirtar med tryck, en färgad sjal, mönstrade leggins, vit kofta, svart kofta, svart bred bh med avtagbara band (äntligen här med). Sen blev det en Peaktröja, som vi köpte till pappa, innan vi märkte att det var en tjejtröja som inte gick att byta.

Idag har jag jobbat, imorron ska jag jobba. Har fått tagit mer ansvar än någonsin idag ( = mer prövningar), det är uppskattat och roligt, samtidigt som det är krävande och jobbigt. Men man utvecklas, det är det viktiga.

Kort uppdatering.

Jag är väldigt dålig på att uppdatera för tillfället- jag vet. Men det brukar vara så att när jag inte uppdaterar har jag för tillfället skaffat mig ett liv (plus att jag gått tillbaka tio år i tiden och bor i en lägenhet utan internet). Men oroa er inte, efter helgen kommer det nog vara slut på upptagenhetslivet, och mitt bloggliv börjar igen..
Är hemma en sväng nu för att packa ner lite saker och kläder inför helgen i Jönköping. Har lite ångest för att jag troligen kommer vara så jävla bakis imorron, och det känns varken speciellt schysst eller roligt. Får tar med en påse i bilen och hoppas att jag inte behöver använda den. Men det får det vara värt- för ikväll ska vi ha det så jävla ball! Middag hos Sara klockan sex, sen hem till Johan för förfest innan vi åker till Skövde. Har inte riktigt löst sig med skjuts dit och hem än (det är därför jag sällan går ut i Skövde, så mycket krångel), men det brukar lösa sig på nåt sätt. Förresten- håll koll på ett grymt event som kommer ut på facebook senare i eftermiddag/kväll.
Hörs på söndag, ha en grym helg!

This messy state of love affairs.




You said I began
this messy state of love affairs
And I drink too much and smoke too fast

and this city's cleared my innocence
My life's a mess
I have gone too far
in my lifelessness.


Those summerdays.

Pratade nyss med Amanda som behövde kattvakt i veckan, och då ställer såklart jag upp. Det betyder att jag kommer bo hela denna veckan i antingen Johans lägenhet eller Amandas sjukt fina hus på landet. Woho, det gör min vecka fulländad, som annars ser ut som följer:
Måndag: har en del mindre roliga ärenden på stan att fixa, men det tänker vi inte på. På kvällen kommer Elin, och vi ska ha en riktig E&M-kväll, det var ett tag sen.
Tisdag: ska träna/simma på eftermiddagen och på överraskningsmiddag på kvällen. Mer än så säger jag inte än.
Onsdag: hänga med Bergh.
Torsdag: käka med brudarna, sen utgång i Skövde! Och som vi ska festa sen!
Fredag- söndag: spenderas på hotell i Jönköping med familjen. Shopping, spa, restauranger... Det enda som stör mig är att varken Monki eller Weekday finns i Jönköping. Vilken jävla skit, rent ut sagt.

Längtar efter såna här dagar:


And if somebody's going to make it then this somebody ought to be you.

För att folk inte ska fråga vad jag ska göra idag, på alla fjärtans dag, så kan jag ju lika gärna skriva det:
jag ska träna. Jag ska göra något jag avskyr på en dag som jag känner likadant för. Haha, det är ganska skrattretande hur negativ jag låter (är?!) numera, men om en vecka och en dag kommer det nog ändras. Eller kanske redan om fem dagar, tss. Näfan, nästa vecka ser bra ut, så jag är mer pepp än på länge.
Fick fina örhängen av mamma och pappa i present förut, och eftersom jag slutat sponsra den här dagen har jag inget att komma med till dom. Någon idé, som är billig och som man kan fixa en söndag?


And if somebody's going to make it
then this somebody ought to be you.

När allt känns som ett mörker.

En dag som den här, som känns oändlig och värdelös, så har man två val:
- antingen kan man gräva ner sig, gråta, tycka synd om sig själv och bara låta allting vara kasst
eller
- man tar sig upp, tar på sig fina kläder, sminkar sig, lyssnar på sin favoritmusik och umgås med folk man tycker om, som man kan prata ut med. Och framförallt, man stänger av tankarna och tycka-synd-om-sig-själv känslorna.
Idag väljer jag alternativ nummer två. Och det kändes som en omöjlighet inatt/imorses, och det skulle det nog fortfarande varit, om det inte vore för min fina familj. Så, nu åker vi till Skövde, kollar på handboll och glömmer allting för ett par timmar.

But I can't keep running after yesterday.

En värdelös dag slutar också på samma sätt. Och det blir ju inte bättre av att datorn först ramlar i mitt huvud när jag skriver ett sms, sen tappar jag den på tårna när jag ska ställa ner skiten. Ja, all skit kan ju komma på en gång, jag väljer denna helgen så kan jag gå ner mig, för att sedan komma och vara helt amazing de kommande månaderna. Synd att det inte funkar så bara. Fuck this, nu drar jag täcket över huvudet ett par dagar. Och jag är kanske för gammal för att undvika att ta itu med problemen, men det skiter jag i.

But I can't keep running after yesterday.


Mitt hjärtas längtan.

Jag lämnade kvar mitt hjärta hos er i Sydafrika.
 
 


Well it's been a long time, long time now since I've seen you smile.

Well it's been a long time, long time now
since I've seen you smile.



Den låten går på repeat.
Johan ringde förut och bad mig fixa några saker åt honom, och är man en bra syster så fixar man givetvis det. Speciellt när det handlar om en sån rolig sak. Så det ska jag fixa den närmsta timmen, sen ska jag låna hans lägenhet för att hänga med Bergh ikväll. Det är det som händer idag.

Hope.

If you don't go after what you want,
you'll never have it.
If you don't ask,
the answer is always no.
If you don't step forward,
you're always in the same place.




Gammalt blir nytt.

Har varit på och shoppat lite småskit på Second Hand idag, det lugnar mitt shoppingsug och gynnar verkligen min plånbok:


  
(Ska bara ta ut axelvaddarna innan den används.)

 


Vafan, vi kör ändå.

Och här är jag igen, tralala. Haha, jag var väldigt opepp i söndags, därav det dramatiska blogginlägget. Jag kommer, ifall jag är realistisk, inte ta bort min blogg och facebook, hur gärna jag än vill det. Och så är det med det. Vafan, jag kan ju skriva det personliga på annat ställe och ändå skriva av mig här.
Idag har jag fått ett jobb, bara sådär, det är inte varje dag det händer. Var nere på Fontänen förut och skulle lämna tillbaka min bricka (som gör att jag kommer in på Fontänen, alla tider), men då sa min förra chef att jag kunde behålla den, för jag fått jobb där i sommar. Sen, efter lite prat, så var det bestämt, pretty much. Så ja, det är ju hur skönt som helst att ha det fixat, men samtidigt känns det lite jobbigt att vara uppbokad i den här staden tills augusti. Men jag har hela livet på mig att resa, jag är inte ens 20 år än förfan. Sen pratade vi om jobb redan nu, med tanke på att jag bara är timvikarie på särskolan, och hon hade kanske lite jobb till mig. Tackar och bockar om det skulle hända!
Sen har jag varit på arbetsförmedlingen och varit lite sur, som alla andra arbetslösa människor i det här landet. Har också hunnit med att shoppa på Gustaf Nilssons och också fått tillbaka mina pengar som blev skimmade nere i Sydafrika, det är välbehövligt.

En sak till, skulle gärna slippa att vakna upp och se ut på den här skitsnön:


Why you wanna break my heart again, why am I gonna let you try?

Slut på ännu en helg, och det känns sådär. Visst, är man arbetslös så flyter dagarna mest ihop, men det är på helgerna jag gör saker- vilket gör att det är de dagarna man uppskattar. Helgen har i vilket fall varit bra, orkar inte gå in mer på den.
Har lovat Julia att visa klänningen som påminde mig så mycket om henne, så här är den:
 
Plus ett annat reaplagg jag hittade:
 

Äh, vet inte ens varför jag fortsätter blogga. Eller varför jag ens har kvar min facebook. Funderar på att ta bort den då den gör mer skada än nytta för mig, men jag kommer väl aldrig ha karaktär att ta den tanken och göra den till handling. Även om jag egentligen vill. Så vi får väl se hur aktiv jag är här på bloggen i fortsättningen, har börjat skriva av mina tankar på annat ställe istället. Hey.


Kommande helgen.

Lite kort om helgen innan jag ska sova:
Fredag: jobba från 8- 14, ska bada med barnen, vilket jag sett framemot hela jobbveckan. Sen åker jag direkt till Skövde och shoppar lite då istället, synd bara att Monki och Weekday inte finns i Skövde.. Ska träffa upp den gamla godingen Stina vid Rådhuscafét vid fyra, innan jag åker hem för att spendera kvällen med en saknad (och världens med virriga-med-ingen-koll-brud, haha, puss) Emma.
Lördag: Blir troligen, och förhoppningsvis, fest. Sås är hemma i Skara igen, så det blir väl till att försöka få med henne ut också, gött.
Söndag: åka till mormor&morfar i Karlsborg, om bakfyllan inte är för grov. Vilken den inte får vara, helt enkelt.


Ska det hända någon gång...

Blev inringd att jobba klockan åtta imorses på särskolan (ja, vart annars?). Och jag funkar verkligen inte så tidigt på morgonen när jag inte är beredd på det och sover som djupast. Jag trodde först att jag bytt smssignal, till en väldigt lång signal, och att smset var från särskolan, så jag försökte öppna "smset" genom att trycka på mittenknappen. Det funkade inte, uppenbarligen. Då trodde jag att det var mitt alarm som jag ställt.. öhm, ja, det låter ju också rimligt. Jag kunde inte bara kopplat när det stod att det var särskolan som ringde, att det faktiskt var dom också?! Jaja, anyhow, kom iväg till jobbet och jobbade från 9- 16. Så mina shoppingplaner i Skövde gick det sådär med, men vad gör det. Jag mötte upp Bonander i Skövde vid halv fem, då hann jag faktiskt köpa två byxor på rean, på Yap för mitt presentkort. Ja, fick det jävligt billigt- och behövde inte ens ta fram kortet, det är så det ska vara. Sen gick vi och hämtade ut våra biobiljetter till Avatar, då vi kände att det var dags att se vad det var alla snackar om. Det började bra- vi går in och sätter oss i fel biosalong och biogubben som river biljetterna får komma och säga att vi ska sitta i salong 2, inte i ettan. Sen slutar filmen adrupt när det är en halvtimme kvar. Ja, ska det hända någon gång så ska det givetvis hända när man är med Sarah, haha! Annars, ja, filmen var inte så bra som alla säger, men så brukar det väl bli när man har förväntningar. Sevärd- absolut, men inte mycket mer än så.

Imorron är det jobb igen, och på fredag likaså. Så det blev fyra jobbpass den här veckan ändå, gött liv.

Beroenden.

Några beroenden som jag har just nu:
- kyckling/curry-röra, skulle kunna leva på det.
- Sex and the city! Spelar ingen roll hur många gånger jag sett avsnitten, det är lika grymt för det! Vem behöver nån gammal bibel när man har allt man behöver i en dvd-box på 48 timmar?
- julmust. Jag skulle klara mig utan chips, godis och många maträtter, bara jag får dricka julmust.
- närhet. Mer behöver jag väl inte säga? Och ja, visst behöver man alltid närhet, men nu är det ett enormt stort behov.
- shoppa. Jag veeet, jag är egentligen så jävla mycket emot det, med tanke på att jag sett så mycket annat i världen som gör att shoppa känns som det mest oväsentliga någonsin. Och det är det ju egentligen, men jag kan inte hjälpa att jag mår bra av det, och det är inget jag gillar att erkänna. Men jag är väl inte mer än människa heller.
- det sämsta "beroendet" just nu är att jag ältar saker, om och om och om igen. Sen om igen- igen. Jag blir snart tokig och galen på riktigt om det här ska fortsätta.

Några beroenden jag framkallat de senaste månaderna:
- har ett stort behov av att prata av mig eller att skriva av mig, oavsett om det gäller positiva eller negativa saker. Konstigt, med tanke på att jag alltid hanterat mina problem själv förut och absolut inte kunnat prata om det överhuvudtaget. Visst, en del saker som är för jobbiga hanterar jag fortfarande bäst själv, men det som jag förut höll käften om, blir jag galen om jag inte får prata med någon om numera. Vilket gör att mina vänner får utstå mycket, hah.
- köra bil. Inte miljövänligt eller bra för min ekonomi, men det är sjukt roligt. Och det har väl till stor del att göra med om jag har bra musik i sterion eller inte, och så handlar det väl om hur snabbt jag får köra.. Jo, jag kör gärna för snabbt, vilket tydligen ligger i generna..

Några beoroenden jag alltid haft:
- eftersom jag inte varit mycket för att prata om mina egna problem, vill jag höra andras. Eller nej, fel- jag behöver höra andras. Jag mår kasst om jag ser att någon annan mår dåligt, utan att berätta för mig varför! Oavsett om jag känner personen i fråga eller inte.
- att känna att jag gör nytta. Ta bara Afrika och volontärarbetet till exempel. Jag mådde nog så bra där, konstant, med tanke på att mitt behov av att göra nytta verkligen blev uppfyllt där. Samma med jobbet på särskolan.
- att vara ensam. Jag klarar inte av sällskap i för många timmar/dagar (beroende på vem människan är), utan behöver utrymme och tid för mig själv. Jag trodde jag skulle avlida av att bo med tio andra människor nere i Sydafrika, men det gick så jävla bra. Så jag kan väl hantera det, men oftast, i alla fall när jag är hemma i Skara, så behöver jag egenutrymme.

Några beroenden jag aldrig kommer ha:
- träna. Det är så fruktansvärt jävla tråkigt, punkt slut. Om det inte är handboll, vill säga.
- något jävla päls-behov. Det kommer alltid vara det fulaste, och värsta, man kan ha på sig.

Några beroenden som jag haft men lagt av med:
- blir numera inte galen och börjar gråta när HV71 förlorar. Det var ganska ofta förekommande för ett par år sedan..
- jag hade mer ett ticks/tvångstanke än ett beroende förut, och det var att så fort jag sa något speciellt ord, tex skolan, skulle jag alltid skriva det i luften med mitt pekfinger. Diskret, såklart, men vafan var det för skit?
- bekräftelse. Visst, jag är fortfarande i behov av att få bekräftelse av vissa människor jag bryr mig om, men det är väl de flesta. Jag har lagt av med att göra saker som jag egentligen inte ville göra men gjorde för bekräftelsens skull. Ja, killar passar bra in på det här exemplet. Jag har blivit jävligt mycket bättre på det, och försöker bekräfta mig själv istället. Visst, undantag finns, men de är mycket färre än förut.

Ja, sen troligen en hel del mer skit, men nu hinner jag inte tänka mer på det, för Patrik 1,5 börjar på Canal Plus nu.
Förresten, en sak till bara, jag fick mejl från världens finaste Lossi förut, det gjorde min dag! Puss och tack för hjälpen, och att du alltid förstår, hjärtat! Ses snart!

RSS 2.0