It will soon be over.

Jag vänder verkligen på dygnen så fort jag får tillfälle till det. Jag menar, jag gick och la mig samma tid i förrgår som jag gick upp idag. Det gör att jag är sjukt trött hela tiden och sover när det passar, vilket oftast inte är på nätterna. Ingen bra vana detdär..
Veckans planer:
Imorron: studentfest på Nouvaeu- 65 dagar till studenten! Förfest hos Lisa.
Torsdag: pluggdag. Vafan, måste ta tag i det nu, dethär är inte bra.. Får bunkra upp med morötter och påskmust, då lär jag klara det.
Fredag: antingen Ålle i Falköping eller tacokväll/utgång i Lidköping hos Gabriela. Vore typiskt mig att inte veta vilket jag ska välja så jag skiter i båda, haha.
Lördag: borde inte vara bakfull då jag och mamma ska till Götet och shoppa. Kanske främst leta balskor och studentklänning. På kvällen är det som vanligt- Olins. För faktiskt, det har blivit så mycket roligare där de senaste månaderna, samt att jag ska fira min födelsedag, yäy.
Söndag: fyller år, firar med pappas sida av släkten (eftersom jag, morfar och Carl ska slå ihop våra födelsedagar senare).

Såja, blir nog en bra vecka. Om man bortser från skoldagarna och läxorna, som vanligt.
Nu- Desperate Housewives.

In wine there is wisdom.

As Ben Franklin said: 
In wine there is wisdom, 
in beer there is freedom, 
in water there is bacteria.
 

En perfekt helg.

Har haft en väldigt mysig helg faktiskt. Fredagen spenderades hos mig med Julia, Emma, Simone, Åsasara och Sara en sväng. Käkade mat, tjötade och kollade tv, ett perfekt sätt att spendera sin fredagskväll på.

Och nu är alla stora prov gjorda för min del, och det känns förjävla skönt. Visst, högskoleprovet kunde ha gått bättre i lördags, men nu vet jag hur det går till, så jag kan göra bättre ifrån mig nästa gång. Inbillar jag mig i alla fall..
Lördagskvällen var desto roligare, då det var fiesta. Åkte till Annie, men eftersom de skulle ut i Skövde så åkte jag, Simone, Bella och Malin hem till Bella och chillade istället. Runt halv ett gick vi till Olins, där det faktiskt var oväntat mycket folk. Början var inte så speciellt ball, men slutet var desto bättre, efter att alla fått gå ut när brandlarmet ringde. Tur för mig att jag precis hämtat min jacka, så jag slapp stå och frysa röven av mig utanför som alla andra, mohaha. Sen spenderade jag resten av kvällen med lite alla möjliga, vilket var det som var bäst på hela kvällen :) Kom hem runt fem, helt nedfryst, vilket gjorde att jag fick sova alldeles för lite. Och Bakistabletterna var inte hemma- ännu en gång, så jag var halvt död igår igen.. Men kort sagt, väldigt mysig kväll, prr!

Trots att jag inte mådde heja igår så tog jag mig upp och åkte till släkten som firade min kusin Simon som fyller 18 idag. Vi har så jävla mycket kalas nu i mars och april då hälften av vår släkt fyller år. Men jag klagar inte, får god mat och spendera tiden med min älskade släkt :) När vi kom hem runt nio somnade jag i soffan till Van Veteren. Det finns nog fan inget bättre än att somna i soffan, haha.

Anyhow, känns som att det kommer bli en bra dag idag. Verkar vara skönt väder ute, så jag ska ut och gå en sväng snart. Måste ner och handla på Munken och fixa andra ärenden på stan. Sen ska jag och mina två bröder ta syskonkort av någon fotograf i stan.

Har inte tagit en enda bild i helgen, så ni får klara er utan. Puss och heey.


But I'm the one that's drowning now.

Jag vet att man inte ska prata om pengar, men det skiter jag i nu- för jag får tillbaka 8900 spänn på min deklaration! Det gör min dag- så jävla välbehövligt!
Har annars varit och beställt nya linser idag, varit på särskolan en sväng, och ikväll kommer Julia, Simone, Emma och kanske Sara till mig för chill- och filmkväll. Fick ett tips från Malin att jag måste se City of angels, så den ska jag åka och hyra snart, oavsett vad de andra tycker, haha.
Imorron spenderar jag min dag på Katedral och med att skriva högskoleprovet och kväll på Olins, förfest hos Annie.
Och konstigt nog kan jag säga att jag har varit glad i över två dagar nu, utan svackor, och det hör fan inte till vanligheterna. Känns ovanligt, men jävligt skönt!

Sjukt bra låt:
http://www.youtube.com/watch?v=7R6SM70EwnQ

The last time we slept together
there was something that was not there
You never wanted to alarm me
but I'm the one that's drowning now.

Dom kan klaga om dom vill, jag har slutat bry mig om sånt.

Tralala lilla molntuss- kom hit ska du få en puss!

Dom kan klaga om dom vill
jag har slutat bry mig om sånt
jag är glad att jag finns till
det breddar upp min horisont.




Det är konstigt hur vissa saker kan få en på så jävla bra humör, litet som stort. Att nån kan få en att slippa ha den där jävla stenen i hjärtat och ångestklumpen i magen. Det är så jävla skönt, och så jävla bra. Åh, det här lever jag på. Jag tänker inte försöka förklara, för det kommer inte låta lika stort för er troligen. But since det här har varit sån jävla ångest för mig så räddar det mina dagar. Så TACK!

Idag har mamma lärt mig lite grunden i teckenspråk, så jag går runt här hemma och repeterar det för mig själv. Äntligen har jag hittat något som jag tycker är intressant.
Åh, life is good for now, så jag tänker inte leta fel. Ni vet, när man mår bra så känner man sig oövervinnlig och som att inget kan få en att falla igen. Snarare ingen. Man (jag) känner mig oberoende när jag mår bra, vilket gör att jag ger blanka fan i killar och alla andra problem. Tummen upp, jappjapp, heyhey.

Och om livet är pest- fyllan värmer bäst.

Mitt schema är inte mycket att klaga på numera. Visst har jag (och Elin) långa och många håltimmar, men när man är ledig (inga kommentarer) på måndagar och fredagar ska man nog bara vara tyst. Har helg i fyra dagar, går i skolan i tre, haha. I för sig, det här är första gången på sex år jag har ett bra schema, så det är jag fan värd. Så imorron efter skolan drar jag hem till Skara. Tänkte ha en våffelkväll eftersom jag inte har något våffeljärn i Falköping och kunde alltså inte äta det idag.

Helgens planer:
Fredag: skulle trivas bäst i Jönköping på Dylan, men ja, så kommer det ju inte bli. Får se vad som händer annars.
Lördag: skriver högskoleprovet från 8-16.30. Kvällen lär förhoppningsvis bli fest på Olins.
Söndag: 75 dagar till studenten (68 för Fkp) firas på Olins. Så om jag är i bra bakisskick är det kanske på´t igen.

Themesong till mitt liv?! Haha- here you go:

Livet är en fest
Håll med om det, folk och fä
Och om livet är pest
Fyllan värmer bäst.



Nu ska jag ta ut min hårfärg som sitter i. Blir säkert orange, men vafan..

And I crave for your scent, sending shivers down my spine.

Läste igenom mina gamla blogginlägg sen 2006-2007 förut, som förövrigt var så sjukt jävla pinsamma, och kom på att jag helt glömt bort ett band jag och Simone lyssnade på mest hela tiden då- HIM. Så här får ni en av låtarna. Inte den bästa, men bland de enda som inte var live eller akustisk på youtube..



Annars letar jag teckenspråkskurser mest nu. Den enda kursen jag skulle kunna tänka mig att läsa i höst. Men eftersom jag inte lär få tummen ur tänkte jag be mamma lära mig.

And I crave for your scent, sending shivers down my spine.

It ain't wise to need someone, as much as I depended on you.

Har väl kanske inte den bästa dagen, är mest less på det mesta. Och jag veeet att jag säger det ofta numera, men samtidigt tänker jag inte spela glad. Känner mig, som jag skrev för några månader sen också, rätt delad mellan Falköping och Skara. Jag hatar att behöva packa den där jävla väskan varenda gång jag ska till lägenheten i Fkp eller till huset i Skara. Att ha hälften av mitt liv i en stad och hälften av mitt liv i den andra staden. Oavsett om det gäller att jag får packa med mig halva min garderob för att jag inte kan bestämma mig vad jag ska ha på mig i helgen (och även fast väskan väger femton kilo glömmer jag alltid nåt), eller om det gäller att spendera dagarna med Fkpvännerna eller Skaraborna. Jag hör själv hur i-landsproblemaktigt det här låter, men jag tycker verkligen det är jobbigt att ha delat liv. För nu har jag inte flyttat hemifrån på riktigt, med tanke på att jag kommer flytta hem igen i sommar och ändå spenderar många helger i Skara. Jag antar att när man flyttar hemifrån på riktigt, t.ex. börjar högskola eller jobb i annan stad, så känns det inte lika delat. Jag kanske har fel men så känns det.

Men (det finns även ett men i denna historien) jag vet också hur mycket jag kommer sakna dethär när jag flyttar härifrån. Att all den frihet jag nu tar förgivet inte kommer vara så självklar längre. I för sig har jag ju sjukt mycket frihet hemma med att göra vad jag vill, när jag vill. Men det blir ju alltid tjat om något, oavsett. Och den 15 juni, om två och en halv månad, kommer jag aldrig mer bo i den här lägenheten. På tal om lite tid kvar, hörde av någon att det bara var 43 skoldagar kvar tills studenten. 43, det är ju inget! Fabulous!


Livet är en fest, håll med om det.

Man skulle kunna tro att jag haft all tid i världen att blogga när jag inte varit i skolan sen i onsdags, men då finns det alltid något annat att göra som lockar mer. Har heller inte haft något speciellt att säga. Men dehär dagarna har verkligen varit fabulous med fika, chill, produktion, sleepover, filmkollande, jävla massa tjöt, ett kalas och en festkväll.

Fredagen spenderade jag först på Nockes med Annie, det var ett tag sen. Sen åkte jag hem innan jag, Emma, Simone, Kajsa, Elin och Evelina åkte på esteternas slutproduktion. Och fan vilket bra jobb dom gjorde, och man är som en mamma som blir stolt över sina barn som spelar/dansar. Var inte hemma förrän runt halv elva, då jag, Emma och Simone satt i soffan, drack te och bara tjötade. Vid halv två åkte Simone hem, och vid tre, när vi snackat bort halva natten, bestämde sig Emma och jag för att sova. Myskväll!
      

Lördag åkte jag och solade, vilket ledde till att jag såg mer eller mindre röd ut hela kvällen sen. Mindre roligt.. Sprang runt på stan för att fixa tårta och annat till Johans kalas senare på dagen eftersom min familj inte behagade sig att vara hemma för att fixa det själva. Vid fem var det i alla fall släktkalas, där jag inte spenderade mer än en timme innan det var dags för nästa stopp- 20-årsfest hos Kajsa. Började med middag, sen kom resten av festgänget vid nio-tiden. Runt elva drog vi in på Olins, och jag hade det fan trevligt. Trodde inte det skulle vara så ball eftersom det var helgen innan löning, men johodå, Olins kan man alltid räkna med, haha. Kom hem från efterfesten hos Per runt halv fyra- fyra, då jag slocknade som ett ljus. Blev väckt av pappa som skulle tillbaka till Kosovo runt halv tio, och jag trodde seriöst jag skulle spy närsom. Men somehow somnade jag om igen och vaknade vid ett, då jag mådde relativt bra. (Påminnelse till mig själv- måste köpa Bakistabletter!)
      

Emma var här en sväng förut då vi beställde tågresa upp till Stockholm den 9-11 april. Som en liten Alanya-mini-reunion. Där kommer alla mina pengar ryka, men ja, så gåre.
Snart kommer Elin och Evelina förbi och hämtar upp mig så åker jag till Falköping. Har visserligen ingen lektion imorron (nåja, jag räknar det så i alla fall), men vår klass skulle väl hitta på nåt trevlig inatt så jag får fara dit :)

You´re a ladder to the sun.

Sitter hemma i Skara och kollar handboll på tv. Åkte hem i eftermiddags eftersom jag är ensam hemma hela veckan, och har nu några riktiga chilldagar framför mig som jag tänkte berätta om...
Imorgon, torsdag: Ska ner till stan och sola, sen till farmor för att luncha med henne och Johan. Vid två kommer Kajsa över och vi har planerat in kaffe på min altan, alternativt nedanför vid garaget så att det inte kommer åt att blåsa. Sen får vi se om Simone kommer hit efter skolan en sväng. På kvällen vill jag fiesta, helst i Skövde.
Fredag: fika med Annie på Nockes vid tre, sen är det esteternas slutproduktion vid sju på Katedral. Ska bli sjukt roligt att se Lossi, Linn, Linnea och co dansa och spela teater. Med tanke på tidigare produktioner är förväntningarna stora, så ni vet...
Lördag: sola, hämta tårtor, fira Johan och sist, men inte minst, gå på 20-årsfest hos Kajsa.
Söndag: ?

You´re a ladder to the sun.


I looked for the one my heart loves.

Jag hade massa jag ville skriva här, men jag har mest ingen kraft till något nu. Är sjukt trött, bokstavligen talat. Har huvudvärk, ont i halsen och mår illa, så ja, är lite rädd för att bli sjuk. Vore en förjävla kass tajming i så fall, med tanke på att jag vill vara frisk och ensam hemma hela veckan. Något som definitivt piggar upp är att vi knappt har någon engelska längre, vilket gör mig i stort sett ledig på måndagar och fredagar, me like! Och att det är 80 dagar kvar till studenten. Så egentligen borde jag inte vara negg, är väl mest balen som gör mig det.. Jaja, skjuta fram problem är min grej, mm-hm.

Lite andra fabulous kläder för tillfället (kan forever21 komma till Sverige snart tack!)..
    

För övrigt, händelsen som hände när jag, Elin och Lisa satt i bibblan idag. Haha, går nog inte beskriva, var nog fan det sjukaste, roligaste och mest chockerande som hänt på länge. Kan inte sluta skratta när jag tänker på det- heeelt sjukt, hahaha!

Fick en mejl av min saknade Malin för ett par veckor sen, som skickade med en dikt hon tyckte passade in på mig, så jag avslutar inlägget med den dikten..

All night long on my bed
I looked for the one my heart loves;
I looked for him but did not find him.
I will get up now and go out to the city,
through the streets and squares;
I will search for the one my heart loves.
 
So I looked for him but did not find him.
The watchmen found meas they made their rounds in the city.
"Have you seen the one my heart loves?"
Scarcely had I passed them
when I found the one my heart loves.
I held him and I would not let him go
till I had brought him to my mother's house,
to the room of the one who conceived me

Do not arouse or awaken love
until it so desires.

And right now I need your smile.

Har haft en väldigt mysig dag, om man då bortser från engelska speaking imorse. Men vafan, sista delen av CAE gjord, och det är så jävla skönt! Så tills på fredag behöver jag bara skriva klart mitt svenskareportage, göra en helt jävla messed-up naturinlämning och skriva klart den individuella projektrapporten.. Men fan, när det är klart, då kan jag se ljuset i tunneln för första gången på flera månader.

Efter CAE åkte jag och Elin en sväng till stan, coop och till sist Skövde. Jag gick och shoppade medan Elin åkte vidare. Brände varenda krona på mitt konto, men jag är fan nöjd. Köpte tre t-shirtar, en bolero och ett fabulous sommarlinne till mig själv, plus att Kajsas present nu är kirrad, woho. Har aldrig köpt presenter så snabbt i hela mitt liv förut. Efter det tog jag bussen hem till Skara där jag råkade somna bort någon timme innan pappa väckte mig och sa att familjen skulle hämta upp storebror på station i Skövde. Väntade en timme- sen kom Johan hem utan familjen. Så går det när man inte har någon mobil och går om varandra, haha. Har spenderat de senaste timmarna med familjen och hört om Johans äventyr, och jag har fan saknat min bror. Trots att han kommer hem och är brun som sköen, men det kan jag ta. Behöver ju inte ställa mig bredvid honom så jag blir som ett spöke..

För övrigt har jag och Emma planer på att åka upp till Stockholm den 9- 11 eller 12 april, på påsklovet. Bo hos min släkting, sitta på uteservering i vårväder, shoppa, utgång... you name it- jag längtar!

Lite partybilder på det..
    

And right now I need your smile.

Baby, you got it.

Sitter och kollar på The Hills och det slår mig hur jävla snygg Justin är där. Och Audrina med, för den delen (och fan vad jag vill ha hennes hår, och mörkt hår igen). Bah- ge mig honom!

  

CAE kändes för övrigt oväntat bra, men det kanske inte säger så mycket med tanke på mina låga förväntningar på vad jag skulle prestera. Men jag hoppas inte på för mycket, mer än godkänt. Ska göra speaking imorron med, sen får vi veta resultatet den 8 maj..

Imorron hade jag tänkt ta mig till Skövde efter skolan för att shoppa till mig själv och till Kajsa inför hennes 20-årsfest på lördag. Köpa present är inte riktigt min grej, but I´ll do my best. Sen förhoppningsvis ta mig till Skara för några ärenden och för att hälsa min bror välkommen hem. Två och en halv månad har gått snabbt, och det ska bli skönt att ha honom hemma igen. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men så äre, haha.


Jag brukar alltid säga att man bara ångrar det man inte gjort, men för första gången i mitt liv (well, vad jag kan minnas just nu i alla fall) ångrar jag det jag gjorde. Och faktiskt så ångrar jag verkligen inte mycket, trots mina spontana upptåg och impulser. Men den här saken var bara jävligt dumt gjort, på alla sätt och vis. Men ja, gjort är gjort, och man får ta sina konsekvenser. Dumt att spendera tid på att ångra sitt förflutna som ändå inte går att ändra på.

Bra så, hey.


My love I did share.

Första fredagen genom tiderna som jag spenderar hemma för att plugga. Troligen sista med, för jag är inte speciellt bra på det. Mest nervös inför att få blackout imorron när jag sitter med proven från 8-15, men peppar peppar ta i trä, det kommer nog gå bra. Wish me luck!


Touch and go.

Jag mår rätt bra ändå, trots upp- och nedgångar var tionde minut. Och för en gångs skull kan jag sätta fingret på det jag inte mår bra av och vad jag faktiskt mår bra av. Det jag inte mår bra av ska jag göra mig av med så fort jag kan, och de(t) som får mig att må bra ska jag hålla fast i. Rätt skönt att veta vart man har sig själv och sina tankar. En sak som definitivt är på må-bra-listan är att jobba på mammas jobb som jag fick hoppa in och göra idag. Det går inte att beskriva hur mycket det ger mig och hur glad jag blir av det! Vilket gör mig ännu mer säker på att jag valde rätt när jag tog jobbet på omsorgen, för vafan, det är ju sånthär jag vill jobba med! Nu vet jag en kurs jag skulle kunna tänka mig att läsa, någon gång, och det är teckenspråk.
Först på tummen-ner-listan är skolan, jag kan inte säga nåt annat. Jag ska givetvis försöka göra det så bra och roligt som möjligt eftersom det bara är 85 dagar till studenten, men jag önskar mest att det vore 5 dagar så jag får ta tag i det livet jag vill ha. Så, nu ska jag sluta tjata om det. Tummen-ner-två är att Hv förlorade igår. Helt jävla otroligt dåligt! Men Torstens pikningar kunde jag ta, för jag hade en allmänt väldigt trevlig kväll!
 
Kan inte säga att jag längtar tills helgen direkt, eftersom det inte ens kommer kännas som om det är helg. Jag menar, sitta med Cambridge-examen hela lördagen tar bort effekten av att vara ledig mest. Och att jag verkligen måste plugga på det idag och imorron. Är inte ens speciellt pepp på att gå ut på lördagkväll, så funderar på att skita i´t. Pappa kommer hem imorron, det är ett plus i alla fall. Får väl spendera lite tid med honom med innan de åker upp till Näsfjället nästa vecka. Vilket också innebär att jag har huset för mig själv- woho! Var den största anledningen till att jag inte åkte med, haha.


How I hate the way he makes me feel.

Jag vet inte hur många gånger det senaste jag har börjat på ett inlägg för att skriva det jag tänker på, men det är såna här dagar som det bara inte går att skriva bra. Skrivkramp kan man väl säga, och inte så konstigt när man använder så jävla mycket ord och skrift på allt jävla skit i skolan att man inte har något kvar att tänka när man kommer hem. Känner mig jävligt stressad över att skriva Cambridge-examen mellan halv nio till fyra på lördag. Att sitta med engelska uppsatser, prov, hör och läsförståelse i ungefär åtta timmar kommer nog mer eller mindre ta musten ur mig. För att inte prata om pressen att man måste bli godkänd, för annars känns det förjävligt att jag (well, mams&paps) har lagt ut 1800 spänn på´t. Men ja, om jag klarar det är det skitbra att ha med i kommande CV och när jag ska åka och jobba utomlands.
För övrigt kom vår kära engelskalärare med tre Australienare (Australienskor?) när jag och Elin satt och väntade på lektionen förut, som vi bara skulle prata med om allmänt random saker, haha. Även fast vi inte pratade så länge innan vår lektion började så blev jag ännu mer pepp på Australien, wey!

Nu ska jag ta en powernap innan hockeykvällen hos Torsten ikväll. Öl, bra sällskap samt Hv71- Timrå på tv:n- yäy på det!


Har du inget att säga- var tyst.

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga det senaste, men det har sina skäl. Och jag är en periodare, jag har inte känt något behov av att skriva av mig på ett tag, alltså skriver jag inte. Om man inte har något att säga ska man vara tyst, har jag hört. Men kort sagt har helgen bestått av fest och mys, som de flesta andra.
Var på omsorgen imorses och skrev på papprena, så jag jobbar där i år med. Det känns riktigt jävla bra faktiskt, som att jag tog det rätta valet. Woho.
Nu ska jag gå ut och gå, lyssna på musik och försöka göra mina tankar lite klarare.

Du vet inte vad du har förrän du förlorat det.

Det finns inget som gör mig mer rädd än döden. Kanske inte just min egen död, utan folk i min närhet som jag älskar och bryr mig om. Jag ska verkligen sluta ta saker förgivet och klaga för skitsaker som jag annars alltid gör, utan ska bara vara tacksam sålänge min familj och nära och kära mår bra. Det är allt som betyder nåt. Det märker man när det händer något som inte får hända, men händer ändå. Jag har aldrig känt den rädslan och paniken som jag kände igår förut. Rädslan för att en av de personerna som jag håller av högst av alla var borta. Det var obeskrivligt vilken ångest det gav. Helt jävla obeskrivligt, jag vill aldrig vara med om något liknande igen. Nu var saker inte som jag först trodde, men jag lider med/tänker på er.
Mamma och pappa- ni är dom starkaste jag vet!
Kort sagt, familj och vänner- jag älskar er!


Beslutsångeeest.

Okej, jag behöver ärlig hjälp här. Sitter i samma dilemma som jag gjorde förra året, alltså om jag ska ta ett jobb som innebär att jag jobbar med handikappade eller om jag ska ta ett fabriksjobb. Okej, nu är det ju inte så att jag kan välja och vraka, inte än i alla fall, haha. Och jag hoppas nästan det inte blir något att välja på heller. Men såhär är det- omsorgen ringde nyss och sa att jag har jobb där om jag vill. Inte med samma brukare som förra året, men hos någon/några andra. Ska dit på måndag och få veta mer. Men de är så jävla tidigt ute med jobben. Jag tror knappast Jula har kollat på min ansökan än, och de lär inte bestämma sig än på ett par månader. Så jag kan inte tacka nej till omsorgen för att jag hoppas på Jula. Det funkar ju inte så, då kan jag ju stå där helt utan jobb sen. Och jag vill väl jobba med människor egentligen, men på Julalagret har man fasta arbetstider och någorlunda jämn lön varje månad. På omsorgen går det upp och ner, både med jobbtider och lön. Så vafaaan ska jag göra?

Jag piggar (eller ja, jag är ju skitglad för att jag har ett säkert jobb, det är inte det) upp mig med Lenka- veckans artist, utan tvekan. Hennes låt The Show är så jävla bra, men känns lite tattigt att lägga upp samma låt som Lisa gjorde det förra veckan, så jag tar en annan låt...



Imorron har jag svenska muntligt och på fredag har vi projektredovisning, så jag borde plugga nu innan det blir Boggan ikväll, haha. Gör man det inte på ett sätt så funkar det på ett annat, hajjemän.

Happy times.

Jag är fortfarande konstant trött och börjar tro att det är något fel på mig. För vafan, jag sov över tolv timmar inatt, men ändå är jag trött. Och det har varit så flera veckor, hur mycket jag än sover blir jag inte utvilad. Lider nog fan av någon sömnsjukdom, haha.

Men oavsett hur trött jag är så är jag sjukt glad, och det är rätt sällan jag är så glad faktiskt. Men det har varit en bra helg och en bra studiedag idag. Pizza med Jules och Ems, sen en sväng till Torsten för att snacka skit, hämta en t-shirt och bestämde att vi ska ha en hockeykväll eftersom det är HV mot Timrå i slutspelet, woho.
Gårdagen var mysig med en grym film. Brukar inte tycka att böcker jag har läst blir bra när man filmatiserar dom, men Män som hatar kvinnor var verkligen något extra. Fyfan vad bra- läs böckerna och se filmen säger jag bara!

Något mer som gör mig glad är att 3 dagar av de 5 närmaste är det fest som fan!
Onsdag: studentfest i Skövde. Är inget stort fan av Bogrens direkt, men ja, äh, det blir nog ball.
Fredag: Ållefestare, första gången på hela trean då jag hade planerat att faktiskt gå in, haha. Snygga (wild) kommer vi vara med ;D
Lördag: 90-talskväll på Olins. Om den blir lika bra som förra 90-talskvällen kommer den bli sjukt bra!

Drömmar och planer.

Jag har aldrig varit speciellt lockad av att åka till USA, eller att bo där, förrän jag läser Jennie Hammars blogg. Så nu har jag en till utomlandsdröm att checka av innan jag fastnar i den svenska slentrianen och söker jobb. Sen är frågan om man vill bo i New York, där man knappt kan se himlen, eller i Los Angeles, där man mest bara kan se himlen. Känns som att NY är storstaden numero ett medan LA är surfing och beachstaden numero ett. Men eftersom jag inte alls är insatt i det kanske jag ska kolla upp det lite mer..

Så mina utomlandsplaner är följande, i vill-åka-till-först ordning;
       1. Volontärarbete i Sydafrika
       2. Åka till Australien (jobba, ta dykarcertifikat m.m.)
       3. Bo och uppleva USA ett par månader, alternativt vara au-pair.
       4. Tågluffa genom Europa/Asien
       5. Vara reseledare i Thailand ett par månader
       6. Bo i London.


Jag vet att jag troligen inte komma göra allt det som är i mina planer, men jag tänker åtminstone försöka uppleva fyra av de sex planerna. Sen är det ju bara ett problem, och det är vartfan jag ska få de pengarna ifrån. Inget av mina planer är gratis, om man inte kan få stipendier vill säga, så då lär det behövas rätt mycket pengar.. Hatar att en sån sak ska få bestämma hur ens liv ska få se ut. Jag undrar verkligen hur det kommer bli, och jag kan absolut tänka mig att lägga ut fyra år på att få leva min dröm. Vafan, då är jag bara 23 och har ändå hela livet framför mig.


Män som hatar kvinnor.

Gårdagen var väldigt trevlig, avslutades på ett lite speciellt sätt kan man säga, haha. Säger bara en sak om kvällen- det var verkligen en liten gööding!
Och några bilder på det...
   

Ska snart gå till Frida och hämta bilen sen igår, sen åker jag och möter upp Elin i Skövde. Äntligen ska vi få se vår efterlängtade film- Män som hatar kvinnor. Och imorron är vi lediga, fabulous!
Ni får en dagens-dagens på det;




RSS 2.0