Pepp!

Det finns helt plötsligt två saker jag längtar till:
1. Hoffmaestro på lördag! Det kommer bli så jävla grymt! Jag var på stan nyss och köpte biljetter åt mig, Mihlzén och Engström, taggade är vi!
2. Tills på onsdagkväll då jag ska träffa Lossi och kolla på fotboll.

Veckans planer, än så länge:
Tisdag: möte med AF på förmiddagen, jobb på Valleskolan på eftermiddagen.
Onsdag: träffa Lossan, kolla fotboll.
Torsdag: jobb på Teglaskolan.
Fredag: student i Skövde, sen mottagning hos min kusin i Lerdala. Senare på kvällen är det Linn och Lisens 40-årsfest.
Lördag: Hoffmaestro på Mangos!
Söndag: ?

30.5

Borde göra: skriva ett cv och personligt brev för jobbet på Bumerangen och Grottan, som ska vara inne i veckan.
Gör: kollar reprisen av Champions Leauge finalen i handboll- FC Barcelona mot Kiel. Mmm, Marcus Ahlm är som ljuv musik för mina ögon. Meen, nu ska ni inte tro att jag kollar på handbollen för att kolla på snygga killar, för så är det inte. Jag må kolla på fotboll för att kolla på snygga killar, men det beror ju bara på att fotboll är en tråkig sport.

För övrigt, Amanda är här, så nu har halva min klädhög försvunnit, haha. Slipper jag bekymra mig för det, hajjemän.

Och så i väntan på vadå?

Jag har det senaste känt mig deppig, negativ och likgiltig till allt. Det är inget som är roligt att göra och mest vill jag bara dra täcket över huvudet och sova. Jag vill inte festa, jag vill inte jobba, jag vill inte träffa någon. Ja, så känns det, i stort sett. Men samtidigt är det värsta att vara själv, så det vill jag inte heller vara. Jag har länge trott att jag är en ensamvarg, men jag tror fan inte jag är det. Inte så värst mycket i alla fall. För det är ju när jag är med folk jag mår bra, och den värsta känslan är ensamhet. Den jag kan känna när jag är runt tjugo andra människor. Då blir man ensam bland tusen. Eller när man bara ligger hemma i sängen och känner sig mest ensam i världen.
För ta Sydafrika som exempel- jag hade från en till femtio människor runt mig konstant, och jag har aldrig mått så bra. Jag hade inte tillfälle att vara ensam- och jag gillade det. Jag trodde jag skulle avsky det och bli tokig på människorna runt mig, men det var precis tvärtom.

Det finns liksom ingenting jag längtar till nu, jag vill bara att dagarna ska gå. Men jag vet inte vad jag går och väntar på. Att få resa igen? Att få komma bort från Skara? Börja ett nytt jobb? Träffa den finaste killen som inte sårar mig? Träffa nya människor?
Fan, jag vet inte, men det känns som det måste hända någonting snart. Mitt liv måste börja levas igen, men jag vet inte hur jag ska hitta den gnistan och motivationen som driver en, får en att längta till saker och må bra.

Och så i väntan på vadå?


Rensa ut.

Jag har än så länge fått ihop fyra fulla kassar med kläder som jag inte använder, men vafan ska jag göra av dom? Det känns fan inte så bra att kasta flera tusen kronor åt skogen- kan man inte tjäna pengar på´t? Loppis? Haha, ja, justeja..
Men en positiv sak är att jag rensat ur både garderoberna med kläder, sen min bokhylla och mina underklädeslådor. Känns så jävla skönt!

En shopaholics bekännelser.

Jag skäms för hur mycket jag shoppar. Förut har jag bara skrattat åt det, men nu är det fan lite väl mycket alltså. Som igår- jag skulle in på h&m i tjugo minuter innan jag skulle träffa Elin, och det enda jag skulle köpa var en ny mascara. Vad kommer jag ut med? Jo: ett par leggins, en topp, en klänning, tre trosor, nagellack och eyeliner. Plus den där mascaran då. Så det som skulle bli hyfsat billigt- blev det inte alls. Men det känns inte som att jag har nåt val när jag står där och ska välja vad jag ska köpa- jag måste liksom köpa det. Alltihop. Jag läser serien om "en shopaholics bekännelser" och stör mig så för att tjejen i boken inte kan låta bli att shoppa, medan jag fan inte är mycket bättre själv.
Nu är bara frågan hur jag ska få bort alla de kläderna jag aldrig använder. Visst, jag kan ta dom till Second Hand eller ge bort dom till vänner, som jag gjort förut. Men det är så mycket kläder, och jag skulle kunna tjäna pengar på det. Tradera är ett alternativ kanske? Men fyfaaan för att lägga in varenda litet plagg jag vill bli av mig där, det skulle ta en evighet. Well, vi får se hur det blir. Ska nog ta en heldag imorron och bara fixa iordning allt.

Om jag ska säga något om SATC2 som vi såg på bio igår, så kan jag bara säga att Sex and the city kommer alltid vara Sex and the city. Även om det här är en film och ingen serie. För serien är tusen gånger bättre än båda filmerna, men jag tyckte inte filmerna var dåliga för det. Bara lite annorlunda.

Idag (ja, jag är mycket medveten om att det blir en hel massa egobilder och klädbilder. Men jag köper ju kläderna, då kan jag lika gärna visa upp dom också) :


28.5



Äkta vänskap.

Hade en väldigt mysig kväll med Lisa igår. Det kan gå flera månader innan man träffar vissa personer, men ändå känns allt som vanligt och som det ska kännas när man väl träffas igen. Det är väl ett bevis på riktig vänskap, antar jag.
Ikväll blir det Skövde igen (tredje gången på fyra dagar, har nog aldrig varit så mycket i Skövde förut) då jag och Elin ska gå på Sex and the city 2.

Om någon vill dricka öl på Enjoy imorron så är jag jävligt på!
Ja, det blir inte roligare än såhär just nu.

Pims ikväll.

Ikväll ska jag träffa Lisa för första gången sen början av mars- så jävla skönt att hon är hemma igen.




e72.

En anledning till att jag vill ha oktober:


Så att jag kan köpa den här älsklingen. Och jag som aldrig (!) bryr mig om tekniska saker annars- men den här vill jag ha nuuu!

Someone.




Nya inköp.

Lite av de kläderna jag köpt det senaste:



Baddräkt och jeansshorts.


Solglasögon.


Cykelbyxor.


Klänning.


Shorts.


Långt linne.


Haremsbyxor (är det så de kallas?).

Vem sa att man inte kunde köpa sig lycka? Och nya naglar fixade vi oss idag med, jag och Bergh:


Nu: laga gourmetmiddag och stryka. Åh, jag älskar att stryka, och jag är helt ärlig. Haha, det är hemskt, men sant.


Heartbroken.

Den tredje mars i år på Los Angeles-sjukhuset Cedars-Sinai f

VAFAN GÖR DEN PUCKADE BRUDEN MED MIN MAN?
Och varför har min man ett barn som inte är vårt? Va, va, va?
Nu har han en hel del att förklara..

(Bild och artikel: Aftonbladet)

-

- jag hatar när man försöker dra ihop något, skickar ut sms och frågar vilka som kan och är pepp- och så får man inget svar! När det händer, av samma person, gång på gång, är det så jävla konstigt att man blir lack då? Att det inte är så jävla roligt att försöka fixa något roligt när man inte får någon respons alls?! Hur jävla svårt är det att svara på ett sms?
- samma med tider när man ska träffas. Nu har jag börjat vant mig och komma sent själv, just för att jag vet att ingen annan kommer komma i tid. Bestämmer man klockan tolv med tre andra vänner, så är det kors-i-taket-vad-bra om alla vi är där vid 12.15. Så varför ska jag vara i tid, när ingen annan är det?
- har blivit beroende av naturgodiset- torkade, youghurtdoppade, bananer. Som jag för övrigt äter nu.
- har idag rökt fredspipa.
- har också varit ute och gått i regnet.

Balansgång.

Lika väl och lika ofta som en jävla skitsak kan få en ner till botten, lika väl och ofta kan en minimal grej få en att må så jävla bra. Det är en balansgång som är så sjukt hårfin att det är otäckt.

Jag vill mest bara sitta på en uteservering och dricka öl med människor jag tycker om. Det är fint, och då mår jag bra.

Göteborgsbilder.

Har träningsvärk i armarna och axlarna sen igår, shopping är en smärtsam träning. Som igår pågick i ett x antal timmar. Hade en sjukt mysig dag annars, då jag och Bergh började med shopping, käkade, mer shopping, glass, kolla Göteborgsvarvet, åt pizza vid Hagakyrkan, drack öl på en uteservering. En grymt bra dag :*












Nu: träffa Lossan.


Kullenfestivalen.

Ikväll ska vi hit, om vi kommer så långt, och vädret blir bättre:




Sunset.

svag för:


nyckelben, underarmar, skäggstubb, pussar i pannan, vit t-shirt på brun kropp, ligga sked, din hand i min, kyssar, din rygg, lite för långa blickar, somna på ditt bröst, ben inflätade i varandra.




The man of my dreams.

Vi tänkte gifta oss i augusti. Vi tänkte oss utomhus, vid en sjö eller vid havet, runt 100 gäster och fint väder.
Förresten, här är den lyckliga lottade:



Delete.

Tog precis bort alla mina inkomna sms sen tio månader tillbaka. Jag har dragit mig lite för att göra det, men vafan, det ger inte mig något bra att läsa flera månader gamla sms, och hålla fast i något som ändå inte finns kvar längre..

No words can describe.

Dagens sanning:
jag skulle inte klara av att bo här i Skara om det inte vore för Sara Bergh. Vi säger det inte ofta (hah, det var en överdrift, rättare sagt aldrig), men jag älskar dig vännen, och är så jävla tacksam för att vi blivit så tajta!
Men det behövs liksom inga ord för det, egentligen. För trots att vi jävlas och kan vara dryga och tykna mot varandra, så vet vi vart vi har varandra. Förut kunde det gå veckor/månader utan att vi snackade, nu känns det konstigt om vi inte hörs på en dag. Men nu säger jag det, hur fin du är, här på bloggen, så alla kan se. Åh, vad jag är söt.

(Här skulle det vara en bild på oss två, om det var så att de existerade en bild på dig och mig tillsammans.)


Be your own hero.




x

x för en vecka sen gick min prövotid ut, så nu får ni se upp på vägarna x har haft min första picknick för året i Museéparken idag x ska grilla idag med släkten x är jävligt peppad för en heldag i Götet på lördag x imorron är det sista jobbkvällen innan helgen.

Det är okej att gilla det här.

Rotade i utklädningsgarderoben häromdagen och hittade mina nya sovshorts. Nej, inget skämt, dom är faktiskt väldigt sköna:




Det är okej att säga grr nu.

Sommarens resor.

14 juni- 1 juli: Kroatien med familjen + Amanda. En vecka ute till havs med en båt och massa tyskar, stannar till vid olika badställen och mysiga öar. Sen en vecka runt om i Kroatien, på land, och fyra dagars resa dit och hem.
21 augusti- 28 augusti: Mallorca med min brukare.
September: hälsa på finaste Emma på Kreta, om allt går som planerat.

Om jag inte är brun i slutet av den här sommaren, då jävlar.


Karma is a bitch.

Karma is a bitch. Haha, ja, tur att man inte gör bort sig eller nåt.. Men denna gången kan jag faktiskt bara skratta åt det, tur att man är lättroad.

Broken.

Jag avskyr när saker är utom min kontroll. När saker händer som jag inte kan styra över eller hjälpa. När folk jag älskar har ont och jag inte kan göra annat än att hålla om personen i fråga och säga att allt kommer lösa sig. Men vafan hjälper det att höra när ens hjärta gått sönder? Jag hatar när jag inte kan förändra saker till det bättre, när jag inte kan laga någons trasiga hjärta. För sköen, jag kan ju inte ens laga mitt eget.

Jag älskar dig, finaste vännen.

Sommarschema.

Har fått mitt jobbschema för sommaren, och det ser fan bra ut! Är ledig den helgen då vi ska på Way Out West, så då behöver jag inte krångla med att ta ledigt där och göra chefen sur, jävligt viktigt! Har också räknat ut att jag kan festa på Måndaxklubben fem gånger. Dock jobbar jag lördagsnatten när Stochampionatet är, det är det enda som irriterar mig. Men ja, då är det väl bara festa dubbelt upp den fredagen istället. Sen när jag jobbar är det ganska intensivt i fem dagar/nätter, sen ledig i två. Bättre det än att det ska vara varannan dag.
Såg också att jag skulle jobba mer än förväntat hos min nya brukare, men det blir förhoppningsvis bra.
Älskar att min sommar kretsar kring när jag kan festa och inte, haha. Gött liv!
Så nu är det bara boka in mig de dagarna jag inte jobbar :)

Idioti.

Fan, jag är så jävla orättvis. När jag är deppig, sur och ledsen så är det alltid mina föräldrar som får ta skiten. När mamma kommer och kramar en och frågar om det är nåt som hänt, då är det så jävla svårt att inte börja gråta. Men om jag inte börjar gråta så svarar jag knappt på hennes frågor. Och varför jag gör så? Jo, återigen för att det är lättare att låtsas att problemen inte finns än att öppna upp mig och säga sanningen. Istället går jag runt och bara förpestar deras liv. Okej, nu tar jag kanske i lite, men varför är det alltid så att man ger skiten till de människorna som verkligen inte förtjänar den? Troligen för att man vet att de älskar en i alla fall, hur elakt man än beter sig..

Today.

Dagens dryckesintag: 4 liter mjölk.
Dagens matintag: är någonstans i ett avlopp.
Dagens humör: huvudvärk och illamående.

En rapport om gårdagen uteblir, för tillfället i alla fall.

Shopaholic.

Råkade komma in på h&m:s hemsida nyss, där jag bara råkade klicka hem lite mer kläder.. Det var ju inte meningen, jag är fan hopplös. Men kolla bara på den här klänningen, vem kan låta bli att klicka hem den:



Att det sen blev lite annat med, ja, det bortser vi från..


Borta bra, helväck bäst.

x är ensam hemma hela helgen, och jag njuter av varje sekund.
x ikväll ska vi supa. Borta bra, men helväck bäst.
x ska för första gången försöka blanda goda, och inte bara starka, drinkar ikväll.
x vet inte när jag ska lära mig att sova ensam, och inte vara mörkrädd.
x har gått så jävla bra att jobba de senaste dagarna, trots att jag var så opepp.
x jag är jävligt pepp idag!


I miss you quite terribly.

Har sån fetfetfet jävla jobbångest, var längesen det kändes såhär jobbigt. De här två jobbdagarna som är kvar känns som två veckor, känns som det aldrig kommer bli fredagkväll.
Ibland känns mitt jobb så jävla rätt, och ibland känns det.. ja, såhär. Har det nåt att göra med hur man mår för övrigt? Jofandu, det kan man säga.

My baby.

Såg på facebook att en volontär åkt tillbaka till mina älsklingar i Kapstaden, och jag blir så jävla avundsjuk. Jag gläds inte ens med henne, och det är inte okej av mig. Med tanke på att jag vet hur underbart hon har det och att barnen får det bättre, men i det här fallet är jag enbart avundsjuk. När det gäller Sydafrika och barnen där känns det som att det är "mitt", och så fort jag hör att någon ska dit känns det som att de "inkräktar" på något som är mitt. Det här är absolut ingen egenskap jag gillar, utan precis tvärtom.
Men jag såg i alla fall bilder på min älskling, han har blivit så stor. Åh, fan att jag inte är där.


-

Det finns få saker som provocerar mig så mycket som när någon kallar mig "lilla gumman". Fyihelvete vad jag blir provocerad. Det vet folk om, och eftersom jag tydligen är "jävligt rolig" när jag blir irriterad och provocerad, så utnyttjar man det. Så kalla mig aldrig "lilla gumman", för det är fan inte roligt, och det är jävligt sällan det kan användas i ett sammanhang utan att ha något nedlåtande i sig.

Jobb, jobb och lite mera jobb, hajjemän!

Har gjort min första jobbdag hos min nya brukare idag. Och jag ogillar fortfarande väldigt starkt att gå bredvid, samtidigt som jag såklart förstår att det är nödvändigt. Det är i alla fall skönt att första dagen är över, den är alltid värst. Eller ja, man är som mest nervös inför det (som jag märkte inatt, då jag inte sov ett skit. Inte likt mig att bli så orolig), då man inte har en aning om hur personen är. Det känns som att jag snart kan alla brukare i Skara, allt från autism, down syndrom, celebral pares (cp-skada) och så mycket mera. Okej, inte alla såklart, det var att ta i, men har jobbat som personlig assistent åt fem olika brukare under snart tre år, och som elevassistent åt x antal elever. Ja, jag skulle kunna skriva och prata om det här hur länge som helst, men eftersom de flesta av er inte vet vilka personerna är, eller hur jobbet är, så är det nog inte så roligt att lyssna på när jag börjar babbla om mitt jobb. Samtidigt som jag inte heller får prata för ingående om det, därför låter jag bli. Och det är också därför som jag älskar att prata med folk som jobbar med mig eller inom samma yrke, det ger mig mycket och är tillåtet.
Och imorron ska jag ut till särskolan på Valle och jobba från 8.30- 17.00, för första gången på två månader. Åh, fyfan vad roligt det ska bli!

Sjukt vilket tråkigt inlägg för er att läsa märkte jag nu, haha. Men ja, det är det mitt liv går ut på i veckan- jobb.


10.5

Hämtade min första h&m-leverans idag:

Halsband och ring.

 
Sjal.

  
Klänning.


Brucan t-shirt som jag hade på mig.

Tonåring vs vuxen.

Tecken på att man (jag) inte längre betraktas/känner mig som en tonåring:
- när mamman i affären säger åt sin dotter att sluta ställa en massa frågor till damen. WHAT? Jag? Dam? Ha ha ha, vilket skämt!
- man går från ungdomslön till vuxenlön.
- man gillar att tvätta och stryka, då man ser att kläderna blir rena och raka (herregud- jag vet).
- man får gå runt på Systemet själv och välja precis vad man ska dricka, och inte längre stå gömd i någon gränd och vänta på sin sprit.
- det har inte längre samma charm att ragla hem klockan 06.00 en lördagsmorgon som det hade när man var 16 år.
- man känner sig heller inte skithäftig längre när man visar upp sitt körkort som legitimation.
- man går inte längre på lama raggningsrepliker från killar som uppenbarligen sagt samma sak till varenda tjej i rummet.
- att man känner sig gammal när folk som är tre-fyra år yngre än en själv kommer in på krogen. Var inte det jag som var dom nyss?
- när man skrattar åt tanken på att man själv skulle försöka planka in mellan staketet på Stadt igen. För som sagt- gjorde inte jag det alldeles nyss?
- när man reser 1000 mil hemifrån, alldeles ensam, utan att vara rädd för att misslyckas.
- när man kan ta viktiga beslut utan att be om hjälp från andra.
- när man förstår att man kan gråta utan att vara svag. Utan man förstår att det snarare är tvärtom. Det hade jag svårt att förstå förut.
- när man inte ser ett misslyckande som enbart ett nederlag.
- när man tänker på andra människor före sig själv.
- när man faktiskt kan säga nej till något man inte vill göra.
- man vågar säga när det är något man faktiskt inte förstår, utan att verka/känna sig helt dum i huvudet.
- när man faktiskt är kapabel till att ta hand om andra än sig själv.
- man blir bjuden på alkoholhaltiga drycker av sin familj och släkt.
- det är inte längre förbjudet att ta sprit från mina föräldrars förråd.

Tecken på att man (jag) fortfarande betraktas/känner mig som en tonåring:
- man får kommentarer som "lilla gumman" och "ge det några år så kommer du också förstå".
- folk tror att man inte är kompetent till att göra saker, t.ex. sitt jobb, för att man bara är 20 år. Som att kunskapen sitter i två siffror.
- när man fortfarande behöver mammas ärliga råd för att köpa ett plagg man är osäker på.
- när det enda man vill är att krypa upp i mammas famn, gråta och bli tröstad.
- när man fortfarande blir tokig när ens pappa provocerar en och drar dåliga skämt..
- ..samtidigt som man saknar det när han inte gör det.
- det lockar fortfarande att planka in på ett uteställe- enbart för spänningen att man inte får det.
- det är också förjävla roligt att dricka sig redlös.
- det är fortfarande oroväckande roligt och ett lyckorus att shoppa och bränna pengar.
- det pirrar fortfarande lika mycket i magen när man träffar killen man gillar nu, som det gjorde första gången man var kär.
- det gör också lika förbannat ont när ens hjärta blir krossat. Jag trodde det skulle bli lättare?
- mitt rum är fortfarande lika stökigt som när jag var 15.
- jag tycker heller inte det är roligt att laga mat, dammsuga eller damma.


under my skin.

Jag kan vara instängd, hemlighetsfull och svår ibland. Varför?
För att om jag pratar om det betyder det att det jobbiga finns, och det gör ont att tänka på.
Såförbannatjävlaont
attjagfanintevetvartjagskatavägen

somnu.

Lycka är att ha en vän som dig.


Fyfään.

Herregud! h e r r e g u d! Hahaha, jag kan inte släppa det här, jag skrattar och gråter om vartannat. Fyfan vad hemskt det här är, så hemskt att jag inte har något att säga om det, haha.
Nu försöker vi glömma det (HAH, lycka till) och drar till.. ja, nivetvem, för att kolla på handbollsfinalerna och se Skövde vinna! Efter matcherna åker vi ut till landet, rättare sagt till Engström.



Din gamla gööding.

Om man kollar i min almanacka den här veckan så är det ungefär det här man ser:
x. simma med Bergh
x. chilla hos Bergh
x. utgång i Skövde med Bergh
x. kolla fotboll i Ardala med Bergh
x. kolla handbollsfinalerna hemma hos Bergh
x. utgång i Skara med Bergh?
x. flöta hemma hos mig med Bergh

Nej, jag och Sara tröttnar inte på varandra alls.. Hehe, näråå- pusse!


It will never last, so tell no one about tonight.

top notch maj- 10.

Nu vet ni vad jag lyssnar på just nu.
Och jag mår som en prinsessa idag, oförtjänt bra mår jag för en gångs skull.


How can something so wrong
feel so right?

Baby try not to fight
the feelings tonight
won't cause any trouble
it won't cause any pain
little or no disturbance.
It will never last
so tell no one about tonight.


Pepp!

Måste bara tillägga:

JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP PÅ ATT BLI FULL IKVÄLL!

Tack för mig.

Och för er som inte fattar-
fylla + dans + Lisa + Stockholm + Briska + "en gammal gööding" = trasig väska.


But nothing cures the hurt you, you bring on by yourself.

Idag: utgång på Bogrens med brudarna + chaufför Daniel. Älskar folk som ställer upp som chaufförer, när jag aldrig gör det, mohaha.
Fredag: vara bakis och spy hela morgonen och eftermiddagen. Ja, jag är ju realistisk i alla fall. Sen när klockan blir kväll mår jag superb, då jag och Bergh (+ Lossi) åker och kollar fotboll, Ardala- Skara.
Lördag: kolla handbollsfinalerna hemma hos Bergh eller mig själv. Börja supa och se om vi pallar utgång igen.

Ja, man kan ju undra hur jag tänkt här, tre dagar i rad med Sara Bergh.. Hehehoho, fan vad bra.



Färgade håret igår, och det är sista gången mamma får färga mitt hår:
Mamma: nästa gång du köper färg får du köpa två burkar med färg. Det räcker inte med en.
Jag: öh, det räckte med en burk för en månad sen. Men du kanske inte ska spruta ut hela tuben på en gång så det inte blir nåt kvar tills bakhåret.
Mamma: jaha, jag är tydligen inte så bra på det här. Men du behöver ändå två burkar.
Jag: men neej, det skulle räcka om du inte kletade ut all färg i min panna!
Beviset att jag har rätt, även om bilden inte ger rättvisa för all pannfärg: 


5.5



Smögenbilder.









Let it be.

I helgen pratade jag och mamma om en brukare här i Skara, då jag säger att jag gärna skulle vilja jobba med honom. Och vem ringer mig idag om inte min teamledare på jobbet och säger att jag ska gå bredvid och lära mig just honom?! Woho. Visst, att gå bredvid är fortfarande det värsta jag vet, men det här kommer nog vara värt det i slutändan, hoppas jag. Så jag kommer troligen jobba med två-tre stycken olika brukare i sommar, så jävla roligt! Åh, jag tror verkligen på det här! Nu vill jag bara ha mitt semesterschema så jag kan planera in saker då jag inte jobbar, och även när jag jobbar. Fan vad mycket bättre allt blev just nu :)

Senare ska jag träffa Bergh, simma och bada bubbelpool, sen ska jag tvinga henne att färga mitt hår medan vi kollar på DH och Cougar Town. Japp, det är min dag.

Sound of silence.

Idag:
- skickade jag ett väldigt felskickat mail. För nej, brukar inte säga att jag älskar min arbetsledare. Jag brukar heller inte skriva ner hela mitt liv till henne. Men ja, även det här kan jag kanske skratta åt om några dagar.
- var jag och kollade på när Skövde HF krossade Eslöv i handbollssemin..
- ..där kastade jag en hundring i papperskorgen med. Jag bara kastar pengar omkring mig, hejdå pengar.
- var jag ute och gick i underbart väder.
- har jag mått bra hela dagen, trots.. ja, vi säger bara trots. Jag klarade av det över förväntan, helt klart.
- har jag lånat två nya böcker med Sophie Kinsella.

Och medan jag gjorde det såg jag ut såhär:



People hearing without listening.



And in the naked light I saw
ten thousand people, maybe more
people talking without speaking,
people hearing without listening,
people writing songs that voices never share
and no one dared
disturb the sound of silence.

Jag sitter och kollar på Humorgalan, gråter och saknar mina barn. Samtidigt som man förstår hur sjukt jävla orättvis den här världen är. Vafan gör jag här hemma i Sverige, här gör jag ingen nytta. Och hur fan kan Gud finnas om han låter folk leva i sån total misär? Åh, jag vill åka och göra skillnad- nu! Ifall jag skulle få åka dit gratis skulle jag dragit så fort jag fick chansen, men nu behövs det alldeles för mycket pengar, som jag inte har.



RSS 2.0